Silverstone'da Yapılacak Değişilikler Onaylandı

yazar:

kategori:

Yerel Konsey, Formula 1 Patronu Bernie Ecclestone’un istediği şekilde pit ve padok alanlarındaki tesislerde değişiklik yapılmasını ve böylece pistin tesislerinin kalitesinin yükseltilmesi planını kabul etti.

Şu anki öneri ile yarışın geleceğinin garanti altına alınması umuluyor. Plana göre Woodcote ve Copse arasındaki pit ve padok alanları yıkılacak ve Club ve Abbey arasındaki düzlüğe yapılacak.

Yeni pit alanı, garajlar, yarış kontrol, medya ve medikal merkezlerinin buraya yapılması ile 2 viraj yeniden düzenlenecek.

10 yıllık süreç içerisinde aynı zamanda üniversite kampüsü, üretici test merkezi ve spor salonu gibi çeşitli planlarda var pist çevresinde.


Yorumlar

  1. sen pit alanının yerini değiştir, yaklaşık 300'le girilen ilk viraj olan copse'nin heyecanını öldür, sonra al silverstone'u turşusunu kur. şuanki mevcut pistler içerisinde en keyifli olanlardan biri s.stone ve onu da el birliğiyle tarihe gömecekler. bravo.

  2. Hadi Magny Cours iğrenç ve sıkıcı bir pistti onu kaldırdın, Silverstone'u neden kaldırıyorsun kötü bir pist değilki orası kaldırmasınlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir