Mclaren Hamilton'un Kalacağını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Hamilton’un anlaşması sezon sonunda bitiyor ve taraflar henüz devam etme konusunda anlaşmış değiller.

Whitmarsh “Uzun süreli anlaşmaya varmayı umuyorum. Lewis’i uzun zamandır tanıyorum. Bu sezona odaklandık. Bu konuda medyada takıma ve Lewis’in zihnine kıyasla çok daha fazla spekülasyon, endişe ve ilgi oldu.”

“Bugünlerde bu konuyla ilgili çok fazla soruyla karşı karşıya kalıyoruz ancak bizim zihnimizde o kadar fazla zaman almıyor.” dedi.

Whitmarsh ayrıca takımın mevcut formunun Hamilton’un başka takıma yönelmesinde etkili olacağı görüşünü kabul etmiyor ve yeni anlaşma konusunda zaman açısından belli bir sınır koymuyor.

Whitmarsh “Bu konuda bir zaman çerçevesi yok. Her iki taraf için de belirlenmesi gereken bir konu ve sezon bitmeden önce olmasını tercih ederiz ancak çözüm için bir zaman çerçevesine ihtiyaç yok.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Lightning  Arrow avatarı
    Lightning Arrow

    Bir Alonso'cu olarak Lewis'e uyuz olurdum. Ama Valensiya'da pit hatası yüzünden geriye düşmesi ve son 2 turda yarış dışı kalması beni ciddi manada üzdü. O günden sonra Lewis'e karşı sempati duymaya başladım. Ve gelecek sezon Ferrari'de Fernando ile yarışmasını canı gönülden istiyorum. Umarım düşündüğüm gibi olur.

  2. ICEMAN RAiKKONEN avatarı
    ICEMAN RAiKKONEN

    hamilton 11 yaşından beri mclaren'de sanmıyorum ki takımı bırakıp gidicek.rekabetçi takımlarda zaten şu anda boş koltukda yok.ayrıca unutmayalım ki hamilton'ı hamilton yapan bence mclaren'dir.

  3. tilkinin dönüp dolaşıp geleği yer..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir