Vettel Hamilton'ın Turunu Geri Almasından Şikayetçi

yazar:

kategori:

Hamilton yarışın ilk turlarında yaşadığı sorun nedeniyle pite girdikten sonra geriye düşmüş ve rakiplerinden bir tur yemişti. Ancak yarış liderleriyle bir araya geldiği sırada yeni lastiklerle pistte olan Fernando Alonso ve Sebastian Vettel’den daha hızlı olan Hamilton, bu sırada Vettel’i geçerek turunu geri almıştı. Hamilton’un takım arkadaşı Jenson Button ise bu sırada yarışa üçüncü sırada devam ederken liderlerle aradaki farkı kapatıyordu.

Yarıştan sonra konuşan Vettel, “Lewis hoş bir şey yapmadı. Neden bizimle yarıştığını anlamadım. Eğer hızlı olmak istiyorsa, geriye düşüp, bir boşluk yaratabilirdi. Yaptığı aptalcaydı; çünkü bir tur gerideydi”

“Eğer hızlı gitmek istiyorsanız ve yarışı kazanma şansınız yoksa, bunu kabullenmeli ve ortak anlayışa göre hareket etmelisiniz. Onun atak yapmasını beklemiyordum çünkü bunun anlamı yoktu. Yanıma geldiğinde ise şaşırmıştım.”

Vettel, Hamilton ile giriştiği mücadelenin Button’a karşı ikinciliği kaybetmesinde rol oynadığını söylüyor.

“(Hamilton ile olan mücadelenin) bize Button’a karşı yer kaybettirdiğini düşünüyorum çünkü ondan hemen sonra pite girdik.” diye konuştu.

Alonso ise Hamilton ile ilgili olarak şunları söyledi: “Eğer Lewis yeterince yaklaşırsa, DRS ile birlikte geçmeye çalışacağını biliyordum. Ona yer bırakmak konusunda sorun çıkarmazdım. Yarışın içinde olmadığının farkındaydım. Hiçbir şeyi riske atmak istemedik. Benim içinse Sebastian ile aramda Hamilton’un olması iyi oldu.”

“Hamilton’un orada olması Sebastian’ın pit stopa 2.5 saniye geride girmesi demekti. Ben de Lewis’i orada tutmaya çalıştım.”

Öte yandan Vettel, Red Bull’un o bölümde trafikle birlikte yeteri kadar hıza sahip olamadığını söyledi.

“Genel olarak tempomuz iyiydi ama oldukça zordu. Fernando ve Jenson’a yaklaştığımızda kaybediyorduk ve frenleme noktalarında yakın kalabilmek zordu. Bir sorun var gibiydi.”

“Tam olarak memnun değilim çünkü yarışın büyük bölümünde daha temiz bir yarış geçirseydik daha iyisini yapabilirdik.”

 


Yorumlar

“Vettel Hamilton'ın Turunu Geri Almasından Şikayetçi” için 75 yanıt

  1. 2 Şampiyonluğuna da güvenerek şımarık ve haddini aşan açıklamalar yapıyor. Dikkat et, aklını alırlar Seb.

  2. Parmak gösteren'in gönlü olsun diye sadece o yarışsın ya da hrt ve marussia larla yarışsın sonuçta 1.lik garanti olsun. Tur bindirdiğin araç senden hızlı ise geçer bu kadar basit.

  3. Hamilton turunu Vettelden aldıktan sonra güvenlik aracı piste girseydi nasıl bir durum oluşurdu aceba kafama takıldı.Turu geri almak için araçlara güvenlik aracı periyodunda izin veriliyordu o kural geçerlimi halen.Kurallar boyna değişiyor kafamız karısıyor yahu 🙂

  4. Hamilton yarışın hareketini yaptı, Vettel efendi zaman kaybetmek istemiyorsa, o an yarışın içinde olmayan ve kendinden hızlı olan araca yol verecekti, savunma yapıyor, geçilince de başlıyor aman efendim beni nasıl geçer 🙂 geçti işte baya, fırsat bulsa Alonso'yu da avlayacaktı yeni lastikleriyle… Alonso fırsatı vermedi, ki verse de zaman kaybetmeden atlatmanın yolunu bulmayı düşünmüş, tecrübe farkı…

  5. Adam senden hızlıysa turunu geri alabilir elbet. Başına iş gelmiştir de oraya düşmüştür hızlı araçla. Vettel bunu sindirememiş. Geçti canım geçti, üzülme artık.

    (Vettel'e hep saygı duydum ama şu hıyar ve sonraki vukuatlarından sonra zerre kaale almadığım pilotlardan biri haline geldi.)

  6. keyser soze avatarı

    Vettelin bence sikayetci olması dogru degil,hele bu sozlerle hic degil.ancak soyle bir durum var ki hamilton vetteli gectikten sonra alonsoyu gecemedi.arada tampon gorevi gordu.bu durumda tekrar vettele yol vermesi gerekir miydi,kurallar nasıl bilmiyorum.ancak vettelden de uzaklasamadılar.asıl sorun su ki vettel bazen asırı agresif olabiliyor.bugun bu acıkca goruluyordu.evinde yarısıyor olmanın verdigi baskıdan olabilir.bircok kez pist dısına tastı.button ı gecerken de aceleci davrandı ve bu ona 8 puana mal oldu.umarım zaman gectikce boyle durumlar karsısında nasıl davranması gerektigini ogrenecektir.bu sayede surusu daha da olgunlasacaktır.

  7. Süper 🙂

  8. Süper 🙂

  9. Süper 🙂

  10. sanırım 2008 japonya yarışıydı alonso hamilton a tur bindirdi…hamilton turunu geri almak için yine agresif bir sürüş gerçekleştirdi ama turunu geri alamadı….burada ki olayda sadece turunu geri almayı başardı olay bu…ağlak bebek gibi fanlarıda çok ağlak….dün atıp tutan ağlak bebeciler bugün neredeeee

  11. Burada Vettel'e saydıran tüm yorumculara sesleniyorum. Acaba siz Vettel'in yerinde olsaydınız Hamilton'un yaptığı karşısında neler hissederdiniz? Hiç mi zorunuza gitmezdi? İnsan psikolojisi bu. Evet, Hamilton'un yaptığı kural ihlali değil, ama her pilotun kabullenmekte zorlanacağı bir durum. Peki madem Vettel daha çocuk ,2010'da son yarışta Abu Dhabide Alonso'nun Petrov'a yaptığı hareketler çok mu olgun hareketlerdi? Ama verdiği tepkiler insaniydi.

  12. bu vettel'de 3 senedir olgunlaşıyor hala aynı. çürümeden olgunlaşsa bari. olgunlaşma dediğimiz vettel, hamilton'dan sadece 2 yaş küçük.

  13. panksssxxx benÇe choq xDe hamiLTon acaİP yanLıs yapTı bunLar varya tam 3 kaqıtchı!! shampLionluqu qacırttıqslar?!

  14. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Arkasina yaklasir yaklasmaz gecmesine izin verseydi kendisi icin daha hayirli olacakti 🙂 Deneyim eksikigi diyecegim ama artik kacinci sezonu.

  15. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Tabii ki, sonuna kadar hakliydi Kimi, ben daha cok soylenmistim ondan, guzelim yarismizi mahvetmisti Hamilton.

  16. Adam ol Yönetim avatarı
    Adam ol Yönetim

    motherini fucksın ağlak bebe

  17. ne oldu velet1 dün akşam sallıyordun ortalıklarda kaç tur dayanacak diye ,alonso kaç tur dayandı velete gördünmü…şimdi böyle sus pus kalırsın işte…alonso yu çok seviyorum sizin gibi böyle boş konuşan fanlara tokat gibi cvp veriyor ya

  18. Adam ol Yönetim avatarı
    Adam ol Yönetim

    Beynini *****ğimin malı yönetim yapıcanız işi siktirtmeyin adam gibi işinizi yapın bu oç larına laf ettirmeyin

  19. Adam geldi turunu aldı. Fazla ağlama Vettel efendi. Geçmesine izin vermeseydin.

  20. Evet benimde hatirimda kalan tek serzenisi odur, ama Lewis da kirmizi isikta gelip adama giydirip hem kendini hem onu yaris disi birakmisti be abi 🙂

  21. Artık takım emirleri suç değil. Hamilton'ın Button'a yardım etmesinde hiç ama hiç bir sakınca yok.

  22. onur çakır avatarı

    redbulun ve ferrarinin düzlük hızlarına sonrada pilotların kalitelerine bakıcaksın bunu anlamak şçin

  23. Lewis ShowCase avatarı
    Lewis ShowCase

    delfino button öndeki alo ve vet den daha önce girdi pite bir de çıkış turundan sonraki turda frenajı kaçırdı lastiğe abandı oda sonra gördü e.b.e.s.i.n.i.n.k.i.n.i

  24. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Kapa sende aptal aptal konusup durma burda.Objektif ol biraz.

  25. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Raikkonen bir istisna onu tamamen ayri tutalim, adamin dunya umrunda degil :), ama Hamilton' a da Kanada'daki pit cikisi vakasinda aptalca birsey yapti demisti, ama pek de haksiz sayilmazdi hani.

  26. mclaren mete avatarı

    sen buralarda fazla takılma kardeşim

  27. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    beyler fazla konuşmaya gerek yok, kartikeyan cebaı daha önceden vermedimi bir kez daha tekrarlayalım :

    Ağlak Bebe

  28. Adam senden hizliydi gecti Vettel`cim, yapacak bisey yok, arada aynalarina bakacaksin 🙂 Bu arada Vettel`in daha cok genc oldugunu ve zamanla olgunlasacagini unutmayalim beyler, Alonso`da zamaninda Schumacher`in aracinin onune yaticam diyordu, Hamilton`da 1-2 sene once neler dedigini neler yaptigini unutmayalim, ayni isleri Schumi`de yapti, hepsi yapti..

    Ha bir tek kim yapmadi? kim bunlardan istisnadir derseniz?
    Raikkonen 🙂 Forza Rai 🙂

  29. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    aptal, hıyar, idiot , bi sen akıllısın sanki, bu vellet gittikçe ukala olmaya başladı….

  30. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Yanlışların çok ama en büyük yanlışın TÜRKÇE'yi katletmen.

  31. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Vettel ve Horner aciklamalari cocukca. Hadi Vettel genc ve heyecanli, Horner neden zirliyor onu anlamiyorum. Stewart "turunuzu geri alamazsaniz diye bir kural yok" derken, Horner "ama Vettel'i gecti, Alonso'yu neden gecmedi" diye yanit veriyor. Alonso'yu gecemedi cunku, ne yapmasingerektigni bilen biri vardi onunde.

    RBR her basarisizligina bir bahane bulmaya calismaktan vazgecmeli.

    Aslinda Vettel Hamilton'a gecmesi icin izin verse daha mantikli olacakti, Hamilton ayagini gazdan cekecekmis de, geride kalip orada hizli tur atacakmis, cocukca.

    Son olarak Hamilton pistteki parcalar yuzunden lastigi patlamisekn, guvenlik araci girmeli miydi sorusuna "hayir" yanitini veriyor (ben sahsen guvenlik araci girmeli demistim), Vettel Alonso, Hamilton ve Button' i ornek alsin biraz.

  32. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Adam Senden Hızlıydı. Senin Arkanda Zaman Kaybetmek Zorunda Değil.

    Ayrıca Yine Kendine Yakışanı Yapıp Hakaret Etmiş

  33. Burda Vettel in yaptığı el kol harektlerini sevmiyorum ama dediğin doğru Lewis kendi ayağına kurşun sıktı resmen.Sonuçta senin şuanda arayı kapatması gereken kişi Alonso.Lewis ne yaptı Vettel in Alonso dan kopmasını sağladı…Hani bir yarışçının yapacağını yaptı ama akıllı bir hareketmi kesinlikle hayır…

  34. Massacı arkadaşın zoru başka içindeki lewis kini ortaya çıktı sadece yada oruç başına vurdu okadar!!!Kural kitabında Lewis tur yedi diye turunu geri almasını engelleyecek bi kural yok,doğal olarak ne bi inceleme nede bi şüphede yok geçişte Vettel'in Alonso'ya DRS açacak kadar yaklaşması bitek o ana mahsus değil bikaç kez oldu geçebilseydi madem lewis ve alonso 2 saniyenin üzerine cıkardı farkı vettelde pek tabi takip edebilirdi bunları!Ayrıca Alonso'nun demeciyle Vettel'in demeci arasındaki farka bakın Alonso demişki.Lewis'in geçmek icin geldiği belliydi ve yanıma kadar gelseydi eğer kesinlikle geçmesine izin verirdim.Yani boş boş geçilmeyeyim diye egomu tatmin edeyim diye zaman kaybetmezdim diyor.Buda beyin farkıdır!!!

  35. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    olmayacak böyle, uzatmayalım

  36. Yarış esnasında farkettim..Button'un Vettel'in önünde yer almasının bir sebebi 1 turluk yeni lastik performansıysa diğeride bahsettiğin pit performası..Doğru tespit..

  37. rocco junior avatarı

    illa herkesi geçecek değil ya demekki onu geçecek kadar hızlı olamadı yada fırsatı olmadı.neyse bir dahaki sefere düzgün izlemeni tavsiye ederim.öyle veya böyle lewis yanlış bir şey yapmadı.ama fernando kazandı massa kötü yarış geçirdiği için eminim bu öfken.az kaldı takımdaki nifaklardan kurtulacaz inşallah

  38. Temiz bir yarış geçirememiş, yazikkkk, tabii onun acıkken basiP gitmeye benzemiyor değilmi, pol pilotu seni, 50 kusur tur alonsonun ekzos dumanını yutmak beyindeki oksijen miktarını azaltmış anlaşılan , iyice sacmalamaya başladın

  39. alabiliyorsan turunu geri alırsın. lewis de bunu yaptı. üzerine tartışılacak birşey yok. yok geri düşecekmiş de oho. bu herif neden zırlıyor onu anlamadım hiç. yıllar önce de hakkinen ve schumacher'in özellikle yağmurda geri düştükleri yarışlarda bir çok defa turunu geri aldığına şahit oldum. aklını kaybetmiş bu velet ne dediğini bilmiyor.

  40. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Vettel o turlarda Alonso'yu sıkıştırıyordu.Alonso ile aralarında DRS kullanabilecek fark mevcuttu.Hamilton'un Vettel'den turunu aldığı turda Vettel 0.8 kaybetti.DRS kullanabilecek farkı kaçırdı.Alonso ile mücadelesinden uzaklaştı.

    Hamilton hızlıysa Alonso'yu niye geçemedi? Alonso ile Vettel aynı tempoda gidiyordu Hamilton aralarına girene kadar.

  41. rocco junior avatarı

    20sn ceza vermişler Vettele

  42. DreamOfWinD  avatarı

    vettele ceza geldi beyler 20sn

  43. rocco junior avatarı

    buyur burdan yak!kaç saniye istersin?anlamsız sorular ile demogoji yapma kardeşim.kabul et hamilton yanlış bir şey yapmadı.neyini savunuyorsun felipe arkada yaırşları kötü geçiyor diye mi bu tavrın yoksa lewis-massa belalı ikili diye mi?objektif ol azıcık

  44. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Hamilton turu aldıktan sonra VET'ten kaç saniye kopuyor peki?

  45. Alonso ile Vettel'in farkı burada ortaya çıkıyor, veya tecrübe farkı diyelim. Alonso her pilotun nerede ve nasıl davranacağını bilen ender pilotlardan (ki Webber de böyle biri) olduğu için Hamilton ile rahatça mücadele edebildi. Ama Vettel tam tersi Hamilton'un neler döndüreceğini tahmin edemedi ve kızdı.

  46. mclaren mete avatarı

    her zaman red bull kural açıklığından faydalanacak diye bir şey yok 🙂 Hamilton da takım adına açıklıkdan faydalandı,hızlıydı zaten ve geçti.

  47. eski arkadaşlar (devrelerim) bilir..1999 Avrupa Grand Prix'inde (favorilerin başına gelenlerden sonra yarışı Herbert kazanmıştı) Mika yarışı puan alarak bitireceğini anladığında hızlanarak Herbert'i geçmişti..Sonuçta yarışın ortası ne olacağı bile belli değil..son söz hızlıysan geçersin

  48. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Alonso konu hakkında görüşlerini dile getirdi Hamiltonun geçmek için geldiğini biliyordum yanıma kada gelse yol verecektim dedi yani demek ki ortada çok da anormal bir durum yok. ha bu ferrariye yaradı orası ayrı ama bu bana yaradı diye guzel sana yaramadı diye kötü olacak bişey değil aynı durumda alonso da olabılırdı. burda nıye gectın hamılton mu dıyecektik. çok saçma ve çocukça bir açıklama. 2 kez dünya şampiyonu olmuş ki ben o şampiyonlukları nuviye adlediyorum, bu denli açıklamalar yapmaması gerekir.

  49. R1 HamıLton button için Çalıştı diyorsun haklIsın Kardeşim doqru dedin 2010 abu dhabiyi hatırLa renoLarda redßul için ÇaLışmıştı aLonsonun ŞampiyonLuqunu kaçırttırdıLar ßu formula 1 de 2 takım 1 takıma çaLışıyor toro rosso renaul:red buLL varmı YanLışım?

  50. rocco junior avatarı

    hayır turunu aldı gitti vettel arkasında kayboldu sonra alonsoyu bile zorladı.nasıl yarış izliyorsunuz.hamilton bugün sorun yaşamasa belki bugün en hızlı araç olacaktı.temposunu görmedin herhalde.kafadan kural yazmayın artık lewis kural ihlali yapmadı vettel zırlamayı bıraksın

  51. nasrettin hoca bir gün kadılık yapmaya başlamış gelmiş karşısına 2 suçlu …
    hoca 1.yi dinlemiş sen haklısın demiş…
    2.yi dinlemiş sen de haklısın demiş…
    hocanın karısı h:oca Efendi! Sen ne nasıl kadısın? Birbirinden şikayetçi olan iki adamın ikisi birden hiç
    haklı olur mu? diye sorar
    hoca biraz düşünür
    :)hatun sen de haklısın der 🙂

  52. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Hamilton Vettel'i engellemedi mi?

  53. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    eee vettel bey altında en hızlı araç olmayınca bunların başına gelebileceğini bilmen gerek

  54. Burada daha Vettele saydıranlar var ya acıyorum gerçekten,adamın liderlik imkanı gitti be,o konumda Alonso da olsa,Kimi de olsa hatta Hamilton da olsa o lafları söylerdi.Hamilton bariz bir şekilde Button için çalıştı o sırada,Vetteli arkasında tutarak ve Alonsoyu zorlayarak lastik sorununa itti ve bu kumarları tuttu bu yüzden Button bu kadar fazla oynadı,zaten son turlarda neyin ne olduğu tekrar ortaya çıktı,Mclaren kirli oynadı,Vettel vasattı,Alonso ise kariyerinin en sağlam sürüşlerinden birini çıkardı olay bu,kimseye saydırmanın alemi yok

  55. rocco junior avatarı

    Arkadaşım sen benim soruma cevap ver kafandaki ile konuşuyorsun.Hamiltonun orda yerini geri alamayacağını söyleyen bir kural mı var bir ihlal mi var?Açık hız farkı var ve tur yiyen pilot bu fırsatı bulursa değerlendirebilir.Vettelin keyfini bekleyecek değil ya.Bir de demişsin 10sn yavaş olsa da geçemez yok artık.Ne diyor kural 3.4.5.6.7 da mı yazıyor?

  56. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Hamiltonun pozisyonu hakkında bir Alonsonun konuşmasına bakın bir de vettelin konuşmasına bakın .Farkı farkedin.

    Buttonu vettelin önüne taşıyan pit ekibine kimse teşekkür etmemiş.2.4 saniyede yine çok iyi çıkardılar.Vettel yanılmıyorsam 3.2 saniyede tamamladı.
    Artık Sam mıchael gitmeli değil kalmalıdır.Tebrikler.O baskının altından iyi kalktı..

  57. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Yarış 1.liği – 2.liği mi önemli yoksa yarış 17.liği mi?

    Arka sıradaki iki pilot çekişirken tur bindirmeye araç geldiğinde yer vermiyorlar mı yoksa kendi mücalelerini bırakmayıp devam etsinler bakalım ne olacak?

  58. olayın içinde lewis varsa laf yok abi adam hızlı ve gecti… vettel yine ağlıyor 😀

  59. rocco junior avatarı

    Peki ne olacak arkadan diyelim birisi bastırıyor Hamiltona ve sırf önünde Vettel var diye pozisyon korumayacak bir de ayrıca arkadaline geçilecek.Yada Vettel kerbden taşsa pist dışına çıksa geçmeyecek mi?Bu konuda Hamilton geçemez diye bir kural varsa söyle bizde buna göre bilelim.Bana kalırsa yok eğer öyle olsa ceza alırdı ama en ufak inceleme bile gelmedi.Çok açık hız farkı vardı.10sn yavaş kalıcak geçmeyecek asıl bu çok saçma

  60. Henry Crazy avatarı

    Hamilton suçlu da olsa hakaret etmesini gerektirmez Vettel'in çıkar Hamilton yanlış yaptı.Eleştirir.Ama Maldonado olayı 1 bu 2 artık kendine çeki düzen vermelisin.26 yaşına geleceksin.Olgunluğun başlaması gerekir artık.

  61. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Hamilton orada istediğini falan yapamaz.Vettel sonuna kadar haklı bu konuda.Hamilton isterse tur başına 10 saniye hızlı olsun öyle şaçma şey mi olur? Hamilton ile Vettel'in yerini değiştir bak ne oluyordu.

    İnşallah birgün HRT falan Hamilton'dan turunu geri almaya çalışırda görüşürüz en olduğunu.

    Aptallıktan da öte bu yaptığı.

  62. bu veletten bi cacık olmaz….illegal araçla yarışır sağa sola aptal hıyar der vs vs….koca bir balonsun velettt artık o balon da sönmeye başladı…umarım alonso abinden bu gün kusursuz sürüş nasıl yapılır öğrenmişsindir biraz…

  63. Saçma Vettel.Hamilton orada istediğini yapabilir.Seni geçtiği gibi sana fark açtı.Bu McLaren'in Button'u Vettel'e yaklaştırmak için yaptığı bir taktikti ve başarılı oldu.Hamilton'da yarıştan sonra bunu zaten belirtti.Burada bir aptal varsa o da 50 küsür tur Alonso'nun arkasında dolaşıp da tek bir adam gibi atak bile yapamayan sensin.

  64. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Bi Alonso'nun yorumunu okuyun birde Vettel'in. Pilot farkı bu olsa gerek!

  65. rocco junior avatarı

    Her şeye sinirlenme her şeye şikayet bu ne ya yeter artık emzik verin şu adama.Armut piş ağızıma düş.Şimdi avukatı gelir Red Bull Renault'un Fia ne diyecek der yada kural açığı diyebilir mazAllah hazırlayın kendinizi :))

  66. the huntsman  avatarı

    Bak sen Hamilton'a. Nasıl yapar böyle bir terbiyesizlik?Paşam ne buyurursun?Napsınlar Hamiton'a?Atsınlarmı nezarete?Arkadaş,adam hırs yapmış ve Alonso dan hızlıydı ama Alonso savunma yaparak geçirtmedi Hamilton'ı.Sende geçirmeseydin.Birde şu uslubuna dikkat et artık..Sıkamaya başladın.Alonso el kol yapınca demediklerini bırakmıyorlardı,Vettel el kol hareketlerinden sonra birde dümdüz kayıyor adamlara.Ondan 2 gün sonrada aramızda birşey yok diyerek kendince kapatıyor konuyu.Aslında Vettele sorsunlar,o geçiş sırasında Button kendisini rahatsız ettiyse Buttonı diskalifiye etsinler yarıştan.

  67. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Vettel azıcık adam olsan Haminin geçişinde hemen el kol hareketi yapmaya başlamazdın.Madem ki aracın hızlı geçilmeseydin.Alonsoyu geçebildi mi?

  68. birisi vettele emziğni versinde sustursun şu parmak çocuğu 😀

  69. Önüm de Yayını takip ediyorum bir yandan da sağ tarafta Live twingi Alonso ile Vettel arasın da 0.7 sn fark var Lewis o yapılmayacak atağı yaptı ve Frenajı kaçırdı Vettel bu arada Frene bastı basılmayacak yer de iki defa fren yapmış oldu bir baktım Live twing den 0.7 sn lik fark 2.3 sn olmuş buda bize pahalıya patladı.

  70. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Galibiyet alamadığı her yarış sonrası aynı açıklamaları yapıyorsun ''bir şeyler iyi gitmedi''.Kimse seni hakkıyla geçemez demi.Sen en iyisi ve en hızlısısın en komplesin.Ama yanılıyorsun parmak çocuk arkandaki takım olmasa sen buralarda bu tür yorumlar yapıp önemli pilot sınıfına giremezdin.İyi pilot olabilirsin ama senin yerinde oraya kimi koysak oda aynı başarıları elde edebilir.

  71. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    aslında 2 pilot da haklı hamilton tarafından bakarsak daha hızlı ve geçmek istiyor ama bi anlamı yok 17.sırada.vettelin açısından bakarsak gene aynı durum geçse de puan mücadelesi veremezdi.hamilton'un geçmesi zaten vettel'in önünü kesip pit stoplarda buttonun vetteli geçmesini sağlamaktı ve böyle de oldu.aptalcadan ziyade gereksiz bi geçiş oldu.

  72. Ne o senin tin tin gitmeni mi beklicekti? Adam seni geçti ve fark oluşturdu zaten sana engel falan olmadı egona yediremediysen geçilmeyi susup kabulleneceksin geçildiğini mızmızlanmakla bir yere varamazsın. Sen dua ette Button olayından dolayı ceza alma.

  73. Henry Crazy avatarı

    Vettel hakaret etmiş.Sınırı aşmaya başladı beyefendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir