Mclaren, Mercedes'i Yeni Concorde Anlaşması İçin Zorluyor

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone’nun daha önceki açıklamalarında tarafların anlaştığı yönünde bir izlenim oluşmuştu ancak Mercedes henüz yeni anlaşmayı imzalamadı.

Mercedes yeni yönetim kurulunda olan takımlardan olmak istiyor ancak Whitmarsh’ın açıklamasına göre Ferrari, Mclaren ve Red Bull’dan yöneticiler yeni kurulda yer alacak.

Whitmarsh “9 takımın anlaşmayı imzaladığı artık sır değil ve gerçekten komşumuz gümüş takımın kısa süre içerisinde imzalamasını umuyorum. O zaman biz de yönetim kurulundaki yerimizi alacağız.” 

“Benim endişem şu anda anlaşmanın olmaması ve bu durumun zorlaşması yönünde. Formula 1 zaman zaman bazı fırsatları iç çekişmelerden dolayı kaybetti.” dedi.

Whitmarsh ayrıca takımların tek bir anlaşmayı değil, bireysel anlaşamalar imzaladıklarını belirtti.

Whitmarsh “Mclaren olarak anlaşmamızdan memnun olmasaydık imzalamazdık bu yüzden şikayet etmiyorum ancak tehlike şu ki herkes bireysel imzalarsa birlikte olmak zor olur.”

“Concorde Anlaşmaları hiç bir zaman mükemmel olmadı ancak şu anda daha önce ertelediğimiz model söz konusu. Çok dikkatli olmalıyız. Eğer çalışıyorsa neden yeniden keşfediyoruz?” dedi.

 


Yorumlar

  1. Motor verdiği müşteri takımının uydusu olmak: MGP'ye yaraşır bir tanımlama. Kerametin Mercedes'te değil, Mclaren'de olduğunun kanıtı. Rossi gibi, Şumi için de bir hayalden ibaret.

  2. Schumi gibi bir efsaneyi harcayan,amatörce yönetilen bir takımın zaten Mercedes adıyla yarışması abesle iştigal.Ben Daimler'in bunu görüp F1'den çekilmesini bekliyorum zaten bahane arıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir