Perez'in Maldonado ile Bir Sıkıntısı Yok

yazar:

kategori:

Britanya’daki kazanın ardından Perez o anki kızgınlığıyla birlikte FIA’ya Maldonado’ya yaptırım uygulaması konusunda çağrıda bulundu. Ancak ikili Almanya hafta sonunda bir araya gelip kızgınlıklarıyla ilgili konuştular ve bu konuya çizgi çektiler.

Perez “Ona karşı bir şeyim yok. Bir çok sürücü diğer sürücüler hakkında kötü şeyler söylüyorlar ancak ben o zaman kızgındım.”

“Olanlardan dolayı o hafta sonu çok hayal kırıklığı yaşıyordum. Önce cumartesi günü yanlış bir çağrıda bulunduk. Ardından fabrikada gece gündüz bıkmadan çalışarak bize böylesine iyi  araç vermeye çalışan herkes için iyi bir sonuç almak istedim.”

“Pastor’un Silverstone’daki o hareketi doğru değildi ve bu nedenle ona kızdım. Ona karşı bir şeyim yok. Silverstone’un ardından ve Almanya’da konuştuk ve her şey açığa kavuştu.”

“Durumu konuştuk ve onunla aramızdaki her şey çözüldü. Diğer sürücülere olduğu gibi birbirimize saygı duyuyoruz. Mücadelelerde tabi ki olması gerekenden daha fazla boşluk bırakmayacağız ancak yeteri kadar boşluk bırakacağız.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir