Button'ın Aracında Sıralamada Hasar Oluşmuş

yazar:

kategori:

Takım arkadaşı Lewis Hamilton’ın rahat bir şekilde ilk cebi kaptığı seanslarda Button, 0.o saniye geride 4. hızlı isimdi.

Button: “Lewis (Hamilton) bütün hafta sonu, çok ama çok hızlı olduğunu gösterdi diy düşünüyorum. Pol alacağına kesin gözüyle bakmıyordum ama açıkçası bu hafta sonu çok iyi sürdü. Dengeye sahipti ve bunu, sıralamada tur derecesi ile gösterdi. Benim açımdan zor bir sıralamaydı. Tempo ve dengeyi sağlamada biraz daha fazla sıkıntı yaşadım”

“Ne zaman bilmiyorum ama bir şeye çarptım. Seansın ne zamanındaydı bilmiyorum, aracımda hasar aldım. Ama yine de Lewis’in yakınlarında olacağımı düşünmüyordum. Bu yüzden 4.’lük hiç fena değil. Bunu kötü bir gün olarak düşünürsek, 4. olmak makul seviyede iyi bir sonuç ve yarın bu noktadan çok iyi yarışabiliriz”

İngiliz pilotu asıl düşündüren şey, gridin kirli tarafından kalkacak olması.

Button: “S3’ün sonunda 3.’lüğü kaçırmak iyi olmadı. Çünkü pistin tek haneli tarafları, çift haneliden biraz daha temiz. 3. sırada kalabilseydim, yarınki yarışta kalkışım biraz daha kolay olacaktı. Ama 4.’lük de pek kötü değil”


Yorumlar

  1. Soruna rağmen 4.lük çok iyi bir sonuç. Araç gerçekten hızlanmış ve McLaren'in 2 yarıda ki ilk 3 yarışın hepsine güncelleme getireceğini düşünürsek McLaren cidden 2. yarıda da çok hızlı olacaktır.

  2. Hep bu yetinme durumu.Sezon elinden kaçıyor hala sakin kalabiliyor biraz daha hırslı olabilirdi.Sadece araçta değil kendisinin de formunda bir düşüş var.Umarım kısa sürede toparlanır ve hızlanan aracıyla yeniden galibiyet mücadelesi verebilir…

  3. demekki bu sorun olmasaydı 1 2 başlıcaktık yarışa:(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir