Lotus, Hamilton'ı Yenmek için Lastik Kullanımına Bel Bağlıyor

yazar:

kategori:

Hungaroring’de Lewis Hamilton, baskın bir performans ile sıralamaları önde geçti ve en yakın rakibi Romain Grosjean’a 0.4 saniye fark attı.

Bu formu, Lotus’un McLaren’a karşı olan şansı konusunda Boullier’i şüpheye düşürdü.

Takımının Hamilton’ı geçebilecek hıza sahip olup olmadığı sorulunca Boullier: “Tempo yok; hayır. Tek beklenti: Aracımızın lastik bozulma durumu, McLaren’a kıyasla daha iyi.”

“Bu yüzden onunla teması kaybetmezsek veya iyi bir kalkış yaparsak, en azından strateji ile onu geçebiliriz. Ama zor olacak.”

Boullier ayrıca ayarlarla ilgili meseleyi çözen ekibi ile Grosjean’ı övdü.

Boullier: “Hockenheim’daki zor hafta sonunun ardından geçen hafta Paris’te, performans eksikliğini görüşmek için çok zaman harcadık”

“Cuma akşamı oturduk ve farklı senaryolara baktık; neden böyle oluyor, böyle olmuyor diye baktık. Ve belki de örtüsünü kaldırmamız gereken bir şey bulduk ve aracı ona daha uygun hale getirebilme adına bazı teknik değişiklikler yaptık. Ve görünüşe göre işe yaradı”

“Bu yüzden ekipten memnunun. Hepsi yapıcı bir şekilde birlikte çalıştı”


Yorumlar

  1. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Bouller sağ gösterip sol vurdu.Yarıştan önce groscan diyordu yarışta ise adamı gereksiz pitle trafiğin ortasına attı.Hem de geçiş olmayan pistte.

  2. Raikkonen06  avatarı

    Siz hiç raikkonenden bahsetmeyin oda size cevabı pistte veriyo devam edin böyle Grosjean'ı dünyayı kurtaran adam olarak gösterin ama Kimi'de size cevap verir her zaman.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Umduğun taş baş yarmadı Boullier efendi 😀

  4. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    raikonenden bahsetmiyor bile.zafer için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir