Hamilton Starttan Endişeli

yazar:

kategori:

Bugünkü yarışa ilk sıradan başlayacak olan Hamilton, geçişin zor olduğu pistte kalkıştaki pozisyonunu kaybetmemesi gerektiğinin farkında.

Hamilton “Araçların ne kadar süre pist üzerinde kalacağını hesaba katarsak bizim aracımızın en uzun kalacaklar arasında olmadığını biliyorum. Ancak pistte kaldığımız süre boyunca rekabetçi olabiliriz ve geçmişte olandan daha uzun süre pistte kalabiliyoruz, geçtiğimiz yarışta Jenson bunu gösterdi.”

“Son yarışta performansımız iyiydi bu yüzden şimdi de iyi olmalı. Ardından strateji önemli olacak, iyi pit stoplar yapmamız ve lastikleri gerektiği kadar kullanabilmemiz lazım. Gerektiği zaman atakta olmalıyız.”

“Tüm sene bunu yaptık ancak her yarışta daha iyisini yapmak istersiniz. Benim için tek endişe start. İyi bir start almak istiyorum çünkü çok iyi kalkamadığım ve pozisyon kaybettiğim yarışlar oldu. Bu yüzden hedef iyi bir start almak. Olduğumuz yerden olumlu bir yarış çıkarabiliriz.” dedi.


Yorumlar

  1. bahsettiğin isimler yeteri kadar iyi olsalardı da pist üstünde geçiş yapıp kimsenin kaza yapmasını beklemeselerdi. halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu ona bakarsan…

  2. iyi halt ettin.kaza yapsaydında lotus bir duble yapsaydı.zaten ne zman sıra dışı bir zafer gelecek olsa orada sen yada vettel var.2007 de kanada ve 2008 ingilterede heidfeld in zafer kazanmasının önündeki kişi sendin fujide kovalainen için yine aynı.ayrıca başka acı veren yarış ise suzuka 2009 da vettelin zaferi.eğer orada pist dışına filan çıksa aracı trulli ile toyata kazanır şuanda yarışıyor olurlardı.aynı şekilde quick nick te.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir