Senna: "Maksimumu Alabildik"

yazar:

kategori:

En iyi yarışlarından birisini çıkaran Senna “İyi olduğunu düşünüyorum. Araçta daha fazlası yoktu ve daha serin sıcaklıklar için aracı ayarlamıştık. Belli noktalarda bulutlar geldiğinde araç daha da hızlandı ancak güneş çıktığında tekrar kaymaya başladık.”

“Aracın ayarları açısından limitteydik ancak benim için iyi çalıştı.  Macaristan’da 2 sıra kaybettiğim için şikayet edemem. Burada geçiş çok zor ve ilk turlarda burnumu belaya sokmayarak puanlar kazandım.” dedi.

Senna, kazanmış olduğu 6 puanla birlikte takım arkadaşı Maldonado ile farkı 5 puana düşürmüş oldu.

Senna “Tatil iyi glecek ve zihnimizi dinlendirmemiz lazım. Tatile iyi bir şekilde giriyorum ve takımım mutlu. Bu yüzden zorlamayı sürdürmeliyiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Henry Crazy avatarı

    Senna soyadlı birinin başarılı olmasını çok arzu ederim.Umarım yolun açık olur.

  2. Lotus sonra Williams derken bi de Mclaren olursa super olur:) suan icin uzak bir ihtimal ama belli de olmaz hani. Bakalim Bruno 'varolduguna inandigim' potansiyelini gosterebilecek mi

  3. Hakkı Reis avatarı

    yeğen umarım daha başarılı olursunda Mclaren da görürüz yeniden Senna ismini…

  4. "We were a bit on the limit with our car setup, but it worked out fine for me. I can't complain about gaining two positions at the Hungaroring, it's a difficult track to overtake at and I kept my nose clean in the first lap and scored the points."

    Ceviri hatasi var galiba, iki sira kaybettigim degil kazandigim icin olmasi gerekiyor.

    Ayrica Brunoyu tebrik ediyorum, guzel yaris cikardi ve baski altinda hizini kaybetmedi ve hata yapmadi. Eger siralama performansini gelistirirse sezonun kalan bolumunde belki bir podyum gelebilir ve Senna ismini yeniden podyumda gorebiliriz.

    Diger bir not, bruno 6 yaristan puan cikardi pastor ise 2 yaristan

  5. Raikkonen06  avatarı

    Ne zamandır geri kalıyordu Mal-donado'dan şiddetle ihtiyacı vardı bu sonuca tebrik ederim iyi bir yarış çıkardı.Button'u arkasında iyi tuttu gerçekten araç birazdaha gelişirse daha iyi olabilirler.Maldonado konusundada hiç dert etme geçersin yakında o sürekli kazalara karışır amele gibi sürer hep ceza alır sen böyle sürmeye devam et.Kendisininde dediği gibi yapabileceğinin en iyisin yaptı araç bu kadar hızlıymış umarım 2.yarı hızlanırlar çünkü bütün takımlar gelişiyor geri kalmamak lazım.

  6. Tebrikler Bruno Senna

    Bugun temposu iyiydi, button ve webberin baskisi altinda ezilmedi iyi mucadele etti. Eger siralama performansini gelistirip istikrarli surmeye devam ederse sezonun kalan bolumunde belki bir podyum gelebilir.

    Ayrica maldonadonun temiz yaris cikarmak adina Brunoyu ornek alabilecegini dusunuyorum.
    Aslinda Brunoda pastor'un hizi yada pastorda brunonun istikrari ve olgunlugu olsa williams suan cok daha fazla puan toplamis olurdu.
    Bruno 6 yaristan puan cikardi pastor ise 2 yaristan.aralarindaki puan farki 5'e kadar indi, barcelona dan sonra fark 15 puana cikmisti.

    PS. Ceviri de yanlislik var sanirim " iki sira kaybettigim icin"degil "kazandigim icin" olmasi gerekiyor sanirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir