Rosberg: "Bir Puandan Mutlu Olamayız"

yazar:

kategori:

Mercedes dün her iki sürücüsüyle birlike sıralamaların 2. seansında elenmişti. Rosberg bugünkü yarışa 13. sırada başladıktan sonra startta bir kaç sıra kazandı ve yarış sonunda pozisyonunu korumayı başararak bir puan aldı.

Rosberg “Budapeşte’de zor bir hafta sonu geçirdik ve yeteri kadar hızlı değildik. Bugünkü yarışta iyi bir kalkış yaptım ve sonunda 3 sıra kazanmış oldum. Bu yüzden elimizdekinden maksimumu çıkardım.”

“Ancak bir puandan memnun olmak ideal bir şey değil. Şu anda niçin performansımızın olmadığını bulmalıyız. Tatilin ardından olacak Spa’da umarım daha iyi oluruz. Gerekli güncellemeler için zorlayacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. rosi sen schuminin b….ku bile olamazsın al hauguda git

    ******na da al git…

    bak çek git lan oğlum….

  2. Koca takım arkanda Rosberg Efendi,her yarış taş gibi sağlam araç veriyorlar altına daha neden mutlu olmuyorsun,daha dur bakalım Haug dayın da seneye aracı düzeltecek hatta uslu bir çocuk olup yaramazlık yapmazsan Şampiyon bile olabilirsin.

  3. Babanı da sevmezdim sütoğlan hesabı 🙂

  4. Seni sevMİyorum Rosi…Hiç sevmedim.

  5. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    EET BU PUANLAR ÇOK İYİ 😀 BİR ARA BU ÇOCUK ŞAMPİYONLUK MU DİYORDU NE 😀
    SUMİ DE ŞU İŞE YARAMAZ TAKIMI İNŞ DEĞİŞTİRİR..

  6. ''Bugünkü yarışta iyi bir kalkış yaptım ve sonunda 3 sıra kazanmış oldum. Bu yüzden elimizdekinden maksimumu çıkardım."
    Bir klasik Rosi yorumu….Rezildiniz rezil…

  7. Raikkonen06  avatarı

    Gerçekten bugün mercedese üzüldüm Schumi daha yarışın başında kaldı sonra zaten yarışı bıraktı adam dönüşünün tadını çıkaramadı 2 yıldır hele bu yıl her yarış sorunlu bitirdiler hiç mi ders almazsınız arkadaş eğer 2.yarı büyük değişimler olmazsa bütün takımlar gelişiyor bu gidişle HRT'ler bile geçer üzülerek söylüyorum ama öyle durum o kadar vahim.

  8. Bugün mercedes'e gerçekten üzüldüm sanki o senenin bşaında ki mercedes uçtu gitti herkes gelişiyor bunlarsa dahada geriye gidiyor Schumi'ye yazık oluyo dönüşün tadını çıkaramadı adam gibi her yarış sorun her yarış arıza olmuyor böyle biraz kendinize gelin adam yarışı bıraktıkran sonra ki röportajda nerdeyse ağlyacaktı Ross Brawn sakal kaşımyla olmuyor bu işler biraz icraat gösterin büyük bir güncelleme gerek 2.yarı için o da işe yaramazsa vay Mercedesin haline değil 5.lik 8.lik bile zor olur bütün takımlar gelişiyor geri kalmamak lazım.

  9. kagan ozkan avatarı

    ne diyo bu yaw

  10. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    komik cocuk sende :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir