Lotus Raikkonen'in 2013'te Kalmasını Bekliyor

yazar:

kategori:

Macaristan’da çıkan haberlerde Kimi Raikkonen’in adının 2013 için Ferrari listesinde yer aldığı yönündeydi. Lotus Takım Patronu Eric Boullier ise Raikkonen’in kendilerinden daha iyi bir seçeneğinin olmadığını düşünüyor.

Boullier “Ferrari’nin haberlerde çıkması iyi bir şey ancak Kimi’nin tekrar Ferrari’ye dönme planları var mı emin değilim. Gelecek sene her iki sürücümüzün de ayrılması için bir neden yok.” dedi.

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali “Kimi bizimle şampiyon oldu ve basındaki spekülasyonu gördüm. Onun dışında bir şey yok.”

“Geçen hafta söylediğim gibi temelde sürücü kararı için acelemiz yok çünkü zamanımızı değerlendirmek istiyoruz.”

“Şu an Felipe’yleyiz ve onu korumak istiyoruz. Bu şampiyona için önemli. Yeni bir şey yok.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    neyse dostum burada kapayalım konuyu yoksa sonsuza kadar sürecek.tek çare beklemek

  2. Bekir Abdullah avatarı
    Bekir Abdullah

    Eğer bir transfer olacaksa dediğin gibi bu McLaren olmalı.

  3. Bekir Abdullah avatarı
    Bekir Abdullah

    bence en uygun aday Kovalainen olur.McLaren günlerinden sonra kendini geliştirdiğini düşünüyorum, ikinci pilot olma konusunda da bir sıkıntı yaratmaz.bakalım zaman nryi gösterecek.

  4. massa korkak massa karaktersiz aciz yetmedi mi bu edebiyat ..

  5. Asla ikinci pilotluğu hak etmeyen bir pilot. Olsun yada olmasın ikinci pilot gibi davranmaya mecbur bırakıldığı zaman bile Kimi buna gelemez Uyuşmazlıkta burada başlar zaten.

  6. Lotus la en az 1 sene daha yarisacak gibi gorunuyor, ama 2013 olur 2014 olur surpriz bir Mclaren transferine fanlari olarak asla hayir demeyiz 🙂

    Ferrari olayi soyletinden ileri gitmez, geciniz onu..

  7. ferrari tükürdüğünü yalamaz diyecektin heralde

  8. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    1.si öyle dediğin gibi bir madde olmaz 2.si Raikkonen Ferrari'ye gitmez.F1'in en karakterli pilotlarından birisi Raikkonen kanlı bıçaklı ayrıldığı yere 4 yıl sonra hiç bişey olmamış gibi gitmez.Massa'dan bahsetmiyoruz aynı durumda Massa olsaydı depar atarak giderdi ama söz konusu Raikkonen gerisi teferruat.

  9. Raikkonen06  avatarı

    Şu an için en iyi takım Lotus.Kim bilebilirdi ki sezon başında Lotus'un ve Kimi'nin bu kadar hızlı olabileceğini ama gösterdiler işte hem burda 1 numara hem şampiyonluk şansı fazla ve araca dahada iyi ısınmaya başladı buda geri dönüşün göstergeleri eğer bu yıl olmazsa bile seneye tamamen kendini bulmuş olarak devam etcek ve şampiyon olması içten bile olmaz.Lotus'un hızı ortada eğer Macaristan'da pist yapısı farklı olsaydı ne Mclaren ne de Redbull durdurabilirdi yani piste dua etsinler.Eğer aklın varsa gitme senin orada en fazla yapabileceğin Alonso'ya yol verme olur orada 2.pilot olmaktansa burda zaten 1 numarasın ne gerek var zaten sen 2.pilotluğu asla kabul etmezsin sana aracı vercekler sende basıp gideceksin bu işte Kimi.

  10. Kimi gitmemeli.Alonso gibi takımda bir tek kendisi varmış gii hareket eden pilotların bu düşüncesini geride bırakması lazım.Ancak bu şekilde geçsin isterim Ferrari ye.

  11. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    kimi evine dön!

  12. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    herkes 2.pilot olur diyor ama onun adı Kimi Raikkonen.asla 2. pilot olmadı sadece 2008 in sonlarında Massa için biraz 2.pilotmuş gibi davrandı

  13. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kimi ferrariye gitsin ama sozlesmesinde 1. pilot ben olacam diye bir madde koysun anca öyle massaya alonso senden hızlı denilmesi daha dün gibi aklımda

  14. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    Her ne kadar profesyonellik,istedigi ucretin verilmesi vs desem de Kimi gitmemeli.Lotus geri donusunde cok iyi bir aracla karsiladi kendisini.

  15. VettelRacing  avatarı

    Raikkonen Lotus'tan gitmemeli.Çünkü Massa'nın bu yıl ki kötü performansı Massa'dan dolayı değil Ferrari'nin aracı Alonso'ya göre yapmasıdır.Raikkonen Ferrari'ye giderse Massa'nın durumuna düşebilir.

  16. Evet giderse de yapacak bir şey yok Fernando etrafın da kurulu bir takım da ancak ikinci pilotluk yapar. Bunu da Kimi yapamaz uyuşmazlık en baştan buradan başlar.

  17. Ferrari ye gitmesin zaten dokuları uyuşmuyor…

  18. Massa gidecek o kesinde, Kimi kalacak mı kalmayacak mı, Massanın yerine kim gelecek işte bunu bilen şuan için yok.

    tahmin yapıyoruz yada gönlümüzden geçeni paylaşıyoruz.

    Benim tahminim Perez

  19. Boullier : Kimi burada bizimle Bir numara Ferrari de İkinci adam olmak neden istesin tarzın da açıklaması vardı sabah Haksız değil adam. İki yıllık anlaşması var bizimle ama F1 de anlaşmalar her zaman esnek olmuştur diyor Bouiller

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir