Mclaren, Çift DRS'yi Değerlendiriyor

yazar:

kategori:

Mercedes’in öncülüğünü yaptığı sistemi bazıları geliştirme kararı verirken bazıları ise bu sisteme kaynak aktarmamayı tercih etti. Lotus takımının önümüzdeki yarışlarda kendi tasarladığı sistemle yarışması bekleniyor.

Sam Michael “Lotus’unki gibi olmayacak ancak bizim de öyle bir sistemimiz var. Henüz piste çıkarıp çıkarmama konusunu bilmiyorum.”

“Programlarımıza bakacağız ve uygun olursa geliştireceğiz çünkü bir çalışma gerektirecek ve normal güncellemeleri de etkileyecek. Lotus’un şu anda gördüğü gibi sistemi çalıştırmak oldukça zor.”

“Ancak pit alanında her şeyde olduğu gibi yeni bir şey gördüğümüzde çalışanlarımız değerlendiriyorlar ve yeterli faydasını görürsek o zaman piste çıkaracağız.” dedi.

Michael, zaten hzılı görünen Lotus’un bu sistemle daha hızlı olması halinde kendi sistemlerini piste çıkaracaklarını işaret etti.


Yorumlar

  1. kuru havadada ferrarinin kötü oldunu herkes biliyor

  2. Şuan McLaren 1 adım önde hız itibariyle Spa'yada güncellemeler getirecek herkes gibi. Spa yapı iştibariyle McLaren'e uygun ve genel anlamda soğuk bir yarış olduğu için McLaren daha da ön plana çıkacaktır. Yeni güncellemeler le birlikte daha da hızlanması oldukça büyük ihtimal. Farklar göz boyamasın. 1-2 yarışta yavaş kaldın mı hemen sıralamada çok şey değişiyor 2 yarış önce McLaren markalarda 4.sıraya gerilemişken şimdi 2.sıraya yükseldi. Arada çok fark yok eski puan sistemine göre 20 küsür fark var. Kimse yarattığı farka güvenmemeli bu sezon.

  3. kuru havayı kastettim, yağmurda ferrarinin iyi oldugunu sağır sultan bile biliyo.

  4. kuru havayı kastettim, yağmurda ferrarinin iyi oldugunu sağır sultan bile biliyo.

  5. Henry Crazy avatarı

    Hava yağışlı olursa Kimi Spa'da bekleneni çok veremez.Alonso kazanır.Ayrıca Mclaren 2010 daki gibi son yarışlarda çok gelişecek ama geç olacak diye düşünüyorum.Çift drs tam gelişecekken F kanalı gibi yasak olacak.

  6. oooo dostum senle işimiz var konuştukca batıyorsun bence sus.yorumumu adam gibi oku sonra konuş.spada ferrarinin favori oldunu yazdım sen nerenle okuyorsun ?

  7. sanırım sen bu takımın ferrari olduğunu unutmuş gibisin,sene başından bu yana 3 saniye gelişen bir takımdan söz ediyoruz…bu yazdığım yorumu ferrari tarafından gelen bir açıklama olarak belirttim…şuna emin ol ferrarinin atacağı çok büyük bir adım daha var, zaten 4 yarıştır araçta güncelleme yok,tatilden sonra bir ara görüşürüz bu konuyu ne dersin…

  8. kuru gürültüye verecek cevabım yok ferrari spada gelişip yarışı alırsa hangi yüzle gelip yorumunu yazıcaksın meraklar içindeyim bu arada yaşım tahmin ettiğinden cok daha yüksek o konuda şüphen olmasın.

  9. komikmi valla senin nickini ne zaman görsem bende çok gülüyorum.ayrıca eleştiriye neden saygı göstermiyorsun zorunamı gitti.sende kendi yorumunu yap ozaman bende seni göriyim.gel lotus haberlerının altına aksi bisey yaz sonra cevabını al böyle komikceymiş falan gibi cümleler kurma yaşını belli etme.eleştirime eleştiriyle cevap ver ama gercek bi eleştiri olsun

  10. Red Bull atağa kaldırılırsa(izin verirlerse) ortalık karışır gibime geliyo

  11. nekadar çok biliyosunuz ya, arabayı ve güncellemeleri sanki sen yapmışsın gibi konuşuyosun ve komik bi duruma düşüyosun.

  12. ferrari daha ne kozu oynıycak ? ferrarinin daha gelişebilceğini sanmıyorum.ama spadaki hava kosullarıyla favoriler.lotus bence kapalı kutu soğuk havalarda kötü olablirler ama ingiltere yarışında 18 derecelik yarışta en hızlı takımdı

  13. ferrari bu sistemi sanırım spa da kullanacak,mclaren de muhakkak kullanacaktır,ayrıca ferrari spa da çok büyük bir numaraları olduğunu belirtiyor,anlıyacağınız ferrari daha tüm kozlarını oynamadı,alonso iki galibiyet daha alırsa ,hiç kazanamadığı spa(büyük bir ihtimalle yağmurlu olacak)ve singapurda yarışları alırsa işi bitirir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir