Bottas, Williams ile Uzun Bir Kariyer Hayal Ediyor

yazar:

kategori:

GP3 şampiyonu, 2010’dan bu yana Williams’ta test pilotu ve bu sene Cuma günleri bazı antrenmanlarda Bruno Senna yerine  piste çıkıyor.

Şimdiye kadar etkileyici performanslar sergileyen Bottas’a, Williams’ta mı yoksa başka yerde mi bir koltuk arayışında olduğu soruldu. Bottas, Williams ile sadece F1’e giriş yapmayı değil, takımın tarihinde bir parça teşkil etmeyi istediğini belirtti.

Bottas: “İdeli bu olur. Bu insanlarla çalışmaktan gerçekten keyif alıyorum. Frank (Williams) da sıkı bir şekilde zorluyor”

“Büyük tarihe sahip bir takım. Burada şimdiden 3. senemdeyim ve kendimi evimde hissediyorum. Yani burada kalmak ideali. Umarım Williams ile uzun bir kariyerim olur”

Williams’ın mevcut yarış pilotları Bruno Senna ve Pastor Maldonado, sponsor destekli iki isim ve Bottas, kendi şansını arttırma adına finansal yönünü de geliştirmesi gerektiğini düşünüyor.

Bottas: “Bu zamanlarda sporun gidişatına göre eğer finansal desteğiniz varsa bunun size yardımı oluyor. Elbette biz de bunun için zorluyoruz. Çünkü bir takım için bonus demek. Ayrıca pilot pazarındaki şansınızı da arttırıyorsunuz”

22 yaşındaki pilot, 2013’te yarışma şansı için net ifadeler kullanamıyor.

Bottas: “Şansım için bir şey söylemek zor. Gerçekten bilmiyorum.”

“Bu konuda konuşmak için çok erken diye düşünüyorum. Daha sezonun ortasındayız ve takımın karar vermesi için çok zamanı var. Bir şeylerin imkânsız olduğunu gerçekten söyleyemem”


Yorumlar

  1. Maldonado neysede Senna'nın sürüşünü seviyorum sakin sürüyor en azından diğeri gibi her kazada adı geçmiyor bi Schumi ile olmuştu ama ondada Schumi suçluydu.Yani önü açık Senna'nın hemde en azından soyadı Senna olan birinin F1'de olmasıda güzel birşey ama bence gelecek yılda böyle devam ederler Bottas sen unut bence ne kadar çok çalışsanda pilotlarda yeterince iyi en iyisi başka takımlarda dene şansını 3 yıl boyunca olmadıysa bundan sonrada zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir