Maldonado Williams ile Şampiyon Olmak İstiyor

yazar:

kategori:

Williams’ın Venezüellalı petrol devi PDVSA ile olan işbirliği devam ettiği sürece Maldonado’nun da takımdaki yerinin sağlam olduğu düşünülüyor. 

Maldonado önümüzdeki yıl için Williams’ın ilk tercihi olup olmayacağı sorulduğunda, “Benim açımdan evet öyle, çünkü takıma inancım tam. Bu takımın geleceği çok iyi, sürekli gelişiyor. Ben de ayrılmadan önce burada şampiyon olmak istiyorum.” diyor.

Venezüellalı pilot, takımın 2013 pilot dizilimini bu sezon bitmeden önce açıklamasını beklemediğini de ekliyor ve takımdaki performansından memnun olmasına rağmen gelecek sezon için yerini garanti görmediğini belirtiyor.

“Henüz görüşmedik. Onlar sezon sonunu bekleyecekler. Formula 1’de neler olacağını asla bilemezsiniz ama ben iyi iş çıkardığımı düşünüyorum. Buradaki insanları seviyorum ve onlarla çok iyi bir ilişkim var. Neler olacağını bekleyip göreceğiz. Her şey olabilir.”

“Daha bitime dokuz yarış var ama ben gelecek seneyi de iple çekiyorum. Takım önümüzdeki sezon için de çok sıkı çalışıyor. Neler olacağını göreceğiz.”


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Uçağımı getirin bakkala gidicem 😀

  2. Ben de o zamana Ferrarinin patronu olcam insallah kutlariz beraber panpa:)

  3. yanlış anlaşılmış maldonado gerçeği bir sezonda kaç pilotun yarışını bitirirsem şampiyon olurum demek istemiş sanırım 🙂 sato'yu geçmek istiyormuş 😀

  4. benimde böyle ucuk hayallerim var anlıyorum yani arkadası ama tadında bırakmak lazım =)

  5. Rüyasında röportaj vermiş sanırsam

  6. kusuruma bakmayın ama bunu demek istiyorum " ybsg " 😀

  7. Hadi bakalım. Az daha dikkatli ol da Frank amcanı üzme. İyi sonuçlar al ve takıma para kazandır ki daha da iyi olabilsinler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir