Ferrari Monza'da 2013 Pilotlarını Açıklamayacak

yazar:

kategori:

Gelecek sene Ferrari’de Fernando Alonso’nun yanında kimin yarışacağı henüz kesinleşmedi ve Massa koltuğunu korumaya çalışıyor.

Ferrari genelde gelecek seneki pilotlarını Monza’da açıklıyor ancak takım patronu Stefano Domenicali böyle bir beklentinin olmaması gerektiğini söyledi.

Domenicali “Monza’da sürücülerle ilgili bir görüşme olmayacak. ” dedi.

Bir gazetecinin Heikki Kovalainen sürprizinin olup olmayacağını sorması üzerine Domenicali “Padokta konuşulanları dinlerseniz Real Madrid’den Casillas’ın bile adı geçiyor ancak o bizim aracımız için biraz büyük olur.” diyerek espiri yaptı.

Massa bugünkü yarışı Webber’in önünde 5. sırada tamamladı ve Alonso’nun bir rakibinden puan çalabilmiş oldu.


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Eğer 2014'te dedikleri gibi Vettel'in gelme olasılığı varsa 2013'te Massa ile devam ederler. Tek senelik bir anlaşma imzalayıp ondan sonra ki sene yerine Vettel gelicekse tabi ki bu söylemim. Eğer Vettel ile ilgili bir anlaşma söz konusu bile değilse sene sonu inşallah gönderirler Ferrari'den.

  2. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Massa'yı bende beğendim.14 başlayıp 5 olmak gerçekten çok iyi bir sonuç.Yarış dışı kalmasa Alonso'da rahat bir şekilde podyumda bitirebilirdi diye düşünüyorum.Ama dua edelim, daha kötüsü de olabilirdi.Grosjean'ın aracı 1m daha yandan gelse Alonso'nun boynu kırılabilirdi.Buda benim f1 izlememin sonu olurdu.

  3. Ferrari%100 avatarı

    Massa bugünkü gibi devam ederse ferrari ile devam eder
    Bence ferrari massayla devam eder gibime geliyor 2013'te

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    massa bugün iyiydi gerçekten. ben ferrari'nin monza'da daha da güçlü olacağı kanısındayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir