Hulkenberg Dördüncülükten Keyif Aldı

yazar:

kategori:

İlk turda kazalardan uzakta durmayı başaran Hulkenberg, güçlü bir yarışın ardından Belçika’da 4. olmayı başardı.

Formula 1’deki en iyi derecesini elde eden Hulkenberg “Bugün yüzümde büyük bir gülümseme vardı çünkü şampiyonadaki mücadelemiz için ihtiyacımız olanı aldık.”

“İkinciliğe kadar yükseldim ve bir süre podyumda bitirebileceğimi düşündüm. Ancak yarış zordu. Kimi ve Michael ile bazı harika mücadelelerimiz oldu ve her zaman sınırdaydım.”

“Start olaylıydı ancak şanslıydım ki kalıntılardan korundum ve durumu avantajıma çevirmeyi başardım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. di resta force ındıa ıcın caylaktan da beter ve yerı geldıgınde ıngıltere de yıldız gıbı boy gosterıyor…surusten bırsey anladıgı yok ve potansıyelı de yok dı resta nın..O takımda onun yerıne algersuarı olsa cok daha basarılı olurdu bence…

  2. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Bu adamda iş var kumaşı sağlam böyle yarışlarda fırsatları iyi değerlendiriyor al işe Nico Rosberg yerine Mercedes'de olucak adam..

  3. Farklı bir strateji ile iyi bir iş çıkardı.Aynı lastik stratejisi Rosberg de tutmadı.
    Hulkenberg Raikkonenin pitstoplarına zamanında karşılık verebilseydi belki de işler daha farklı olurdu.Takımın tarfik hesapları konusunda biraz zayıf kaldığını gördüm.Bitik lastikli MSC yi geçmesi de çok zor oldu.Kısacası İnterlagos 2010 dan beri dikkatimi çeken gelecek vadeden bir pilot.

  4. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Aracın kapasitesine göre yarışın yıldızıydı,2.sektörde biraz daha hızlı olabilse 3.lüğüde alırdı

  5. Hulkenberg'e kazanabileceği bir araç verildiğinde neler yapabileceğini çok merak ediyorum. Bu adamın da kariyeri tıpkı Fisichella gibi ilerliyor. Potansiyel var ama fırsatı yok.

  6. Şahsi kanaatimce Di Resta'dan çok daha iyi bir pilot.Bugün Ferrarili Massa ve Red Bullcu Webber'den daha iyi yarıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir