Kubica "BMW'nin Daha Fazla Güce İhtiyacı Var"

yazar:

kategori:

Robert Kubica, BMW’nin bu seneki hedefi olan ilk yarış galibiyetini gerçekleştirmesi için performansını daha da arttırması gerektiği konusunda ısrarcı.

Alman takımın hedefi bu sene ilk yarış galibiyetini almak ancak şu ana kadar gösterdikleri performans bunu başarmak için şanslarının yaver gitmesi gerektiğini gösteriyor.

Polonyalı pilot Ferrari ve Mclaren’i geride bırakmak için daha fazla performansa gerek olduğunun farkında ve takımının bu performansı ararken kendilerinin mümkün olduğu kadar güçlü puanlar kazanmaları gerektiğini düşünüyor aradaki farkın açıklamaması için.

Kubica "Şu anda onlara yakın kalmanın tek yolu istikrarlı olmak ve her yarışta puan kazanmak ve bunu yapmaya çalışıyorum. Neler olduğunu bildiğimiz Avustralya’dan sonra en kötü sonucum 4.lük oldu. "

"Eğer Ferrari ve Mclaren’i geride bırakmak ve bu seneki yarış kazanma hedefine ulaşmak istiyorsak araç gelişmek zorunda. Bu seneki hedef bu ancak hala gidilecek uzun yol var."

"Zorluyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve belki bir gün Ferrari ve Mclaren’in önünde yer alabiliriz." dedi.

Polonyalı pilot Monaco’da yarışı Hamilton’un arkasında 2. sırada tamamladı ancak kuru havada her şeyin daha farklı olabileceğinin farkında.

Kubica "Kesinlikle iyi bir yarıştı. Bir çok su ile koşullar her zamandan farklıydı. Hiç hata yapmadan oldukça iyi bir yarış çıkardım. Orada iyi iş yaptığımı düşünüyorum."

"Kuru koşullarda aracın 2. olacak kadar iyi olmadığını gördük. 6 yarış sonrasında şampiyonada liderin 6 puan arkasında bulunmak iyi. Yapılacak geliştirmeler ile Ferrari ve Mclaren’e daha yakın kalmayı umuyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. barış yücesan avatarı
    barış yücesan

    walla ben bmwnin daha iyi olmasını isterim çünkü bu sporun tadı rekabetle çıkıyor inşallah önümüzdeki yıl daha da güçlü olurlar bu yıl 1. olacak kadar da güçlü değiller

  2. Çabasına hayranım Kubica'nın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir