Prost, Red Bull Direksiyonuna Geçecek

yazar:

kategori:

 

Fransız eski pilot, aynı pistte Renault’nun gerçekleştirdiği World Series By Renault tanıtım organizasyonu kapsamında 2010 şampiyonu araçla piste çıkacak.

Prost, geçen sene de 1983 yılı Renault RE40 ile kalabalığın önüne çıkmıştı.

Lotus Pilotları Romain Grosjean ve Jerome d’Ambrosio da etkinlikte yer alacak; Ayrton Senna’nın kullandığı Lotus Renault 98T ve R30’u değişmeli olarak sürecek.

 


Yorumlar

“Prost, Red Bull Direksiyonuna Geçecek” için 6 yanıt

  1. O sözünden kasıt bir daha asla formula1 otomobilleri ile yarışmayacağı, bir daha otomobil sürmeyeceği değil. Adam sadece gösteri sürüşü yapacak, parkta gezinti yani.

  2. Schumacher- avatarı

    Aklıma ilk bu geldi.

  3. 2008 aracıydı bahsettiğin eski araç. Sanırım 2009 kurallarıyla değişen araçlara benzemesi için yenilediler.

    Red Bull reklam işini harika yapıyor. Diğerleri neden yapmıyor anlamış değilim. Red Bull ShowCar yarışta kullanılanın aşırı modifiye edilmiş hali. Duyduğuma göre radyatörlerinde fan da varmış hararet yapmaması için, daha iyi ses için özel bir motor haritası, özel süspansiyonlar vs.

  4. Ayrıca bilenlere sormak istiyorum. Redbull'un sanırım gösterilerde kullandığı bir Show aracı mevcut zaten ve hatta bn bu aracı RB5 diye hatırlıyorum. Şu 2 senelik araç olması mevzusundan ötürü her sene değiştiriyorlar mı bu aracı?

  5. Haberi gördüğüm anda bende aynısını düşündüm. Madem bir söz verdin her ne koşullarda olursa olsun yerine getir böyle testtir gösteridir vs. O sözün güzelliğini bozan hareketler bunlar

  6. Senna hayatını kaybettikten 1 hafta sonra Prost'tan açıklama:

    "Senna'nın anısına hayatım boyunca bir daha asla Formula 1 aracına binmeyeceğim."

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir