Brawn: "Schumacher Birkaç Ay Durumu Değerlendirip Kararını Verecektir"

yazar:

kategori:

Mercedes, Lewis Hamilton ile 2013’ten başlamak üzere 3 senelik bir anlaşma imzaladığını duyurdu ve Schumacher’in koltuğunu aldı.

Bu haberde birlikte Alman pilotun ikinci kariyerinin burada sonlanıp sonlanmayacağı merak konusu oldu; çünkü önünde Sauber gibi bir seçenek var.

Brawn: “Michael’in durumu değerlendirip bir karar vermesi birkaç ay alacaktır diye düşünüyorum.”

“Michael bir süredir, ne yapacağına karar vermemişti.”

“Michael, ne yapacağı konusunda düşünüp taşınırken Lewis’in takıma dâhil olma şansı giderek arttı ve nihayetinde bir sonuca varıldı”

“Michael, takım adına çok mutlu ama önümüzdeki birkaç ayı, gelecekte ne yapacağına karar verme üzerine geçireceğini düşünüyorum”

“Takım içinde de, Mercedes içinde de imkânlar var. Yüksek performanslı otomobillerin gelişimiyle vs özellikle ilgileniyor”

Brawn ayrıca Hamilton ile uzun süredir görüştüklerini ve bütün gelişmeleri Schumacher ile paylaştıklarını belirtti.

Son olarak Brawn GP ile şampiyonluk kazanan Brawn, Hamilton’ın takıma gelmesiyle üzerlerindeki baskının artacağını ifade etti.

Brawn: “İyi performans göstermemiz için üzerimizde her zaman büyük baskı var; elbette Lewis gibi birisinin takıma gelmesi, bu baskıyı arttırabilir.”

“Bu takımın büyün potansiyele, harika tesislere ve insanlara sahip olduğunu düşünüyorum”

“Şimdi her şey bir araya geliyor ve Lewis, bir pilot olarak hem nihai sonuca hem de takıma motivasyon sağlama adına katkıda bulunacaktır. Bunlar, harika bir araç üretme adına gereken şeyler”

“Bu yüzden gelecekte harika araçlar üreteceğimize inanıyorum”

Brawn’a göre Hamilton’ı takıma çeken neden, muhtemelen Mercedes’in başarılı olma inancı.

Brawn: “(Hamilton’ın) sadece bir pilot olarak değil, aynı zamanda takımın bir üyesi olarak da katkıda bulunmasını istiyoruz. Mühendislere katkı yapmasını, insanları motive etmesini istiyoruz. Takımın hakiki bir parçası olmasını istiyoruz. Lewis’i de bunun çektiğini düşünüyorum”

Öte yandan Brawn, Rosberg-Hamilton ikilisi ile Ferrari’de kazandığı başarıları yineleyebileceklerine inanıyor.

Brawn: “İlerleyip, Lewis ve Nico Rosberg ile, 2000’lerde Ferrari’ninki gibi başarılar kazanabiliriz.”


Yorumlar

  1. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    İnş 7. den,8. lik den öteye gidemeyen bir takım olursunuz,sumi de ferrariye fln gidebilse,yada en kötüsü lotusa şu mgp ye gereken cevabı pistte verse..

  2. Ne seneryo kurmuşsun :))

  3. Adrian Neweylede anlaşmış olmasın Mercedes ? Bu kadar iddialı olduğuna göre Brawn aklıma gelmedi değil.

  4. Bu cümleleri sen mi yazdın?Sanki bir yerlerden kopyalayıp her haberin altına yapıştırıyorsun. Mercedes seni mi transfer etseydi.Sen daha mı iyisin?Adamın yirmi galibiyeti bir şampiyonluğu var.

  5. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Sene başındaki mekanik arızalar tesadüf değildi elbette. Rosberg traş çıkınca, Mercedes GP tozlu ve yaşlı bir şampiyon yerine asi bir genç yetenek istedi. Bu yüzden Hamilton ile görüşmeler başladı.

    Bunu fark eden Schumacher ise kazalarla gerekli yanıtı verdi. Bir yarışta yüzlerce kez fren yaparken durduk yere frenajı kaçıramazsınız. Hazır Hamilton ayrılmaya karar vermişken ve Schumacher Singapur yarışında yine bir gösteri kazası yapmışken, takım durumdan iyi yararlandı ve Hamilton ile anlaştı.

    Halbuki istenmediğini bilen Schumacher, ayrılma kararını çok geç açıklayıp, takımı geç zamanda pilotsuz bırakarak intikamını almayı düşünüyordu. Yılların kurdu Brawn ise bu hareketi yemedi tabi.

  6. Brawn'nın yüzüne bakınca kalender bir adam görünümü var diyordum sadece varmış.

  7. Sayın Brawn sen git Hamilton'la gizli gizli görüş sonra da Shumi'nin de haberi var de. Adamım zaten sinir olmuştur.Hele senden böyle bir şey duyunca SIRTINDA BIÇAĞI hissetmiştir. Tabi ki ondan sonra anlaşmaya yanaşmaz. Ama Shumiyi tanıyorsam ya daha hızlı bir araca(umarım bu Massa'nın yerine diye umut ediyorum) ya da emekliği ben de F1'i izlemeyi bırakırım.

  8. Galibiyet aldığını görmeden bırakırsa.yıkılırım..

  9. Belki şu gelişmeler olmasa ilk açıklamayı Şumi yapsa ve bıraktığını söyleseydi,herkes buraya kadar derdi birkaç gün üzüntüden sonra hayat normale dönerdi..Ama Şumi halen dururken 7 dünya şampiyonu ve bir ton rekorun sahibi bir pilotu böyle ezmek ve emekliliğe zorlamak F1 ve Mercedes için utanç verici….

    Şumi belki yüksek ihtimal bırakacaktı ama bu saatten sonra Sauber veya Lotus ta yarışacağını düşünüyorum,Mercedesin inadına pes etmeyecektir..

  10. Kralsın.

  11. schumi yi bir alman hülyasına kapdırıp takıma kattılar.takımın her 2 pilotuda alman dı.2 sene bocaladı ama mercedes ile son senesinde ve 2011 yılının 2.yarısında schumi kendini buldu yaptıkları herkes olmasada fifty fifty kişi tarafından beğeni toplamıştı tabi bu durumu geçmişiyle direk bağlantı kuranlar oldu.ama schumi nin tabiriyle en büyük rakibiniz takım arkadaşınızdı ve onu geçmeliydiniz ne pahasına olursa olsun.takım arkadaşından daha kötü bir başarıyla bırakmak istemeyecek kadar profesyonel olduğunu düşünüyorum.yani başka bir takımla bile olsa zafer kazanmak için zorlayacak bir pilot hem pilot olarak hemde şahsiyet olarak.ben çok eleştirsemde vakti zamannda kendisinin bırakmasını şu anda hiç istemem hattı zatında kendisini sevdiğimi söylesem yalan olmaz hacı …

  12. Ben artık pilot olarak değil de takım patronu olarak görmek isterim Schumiyi pistlerde.Sauber çok güzel bir seçim olabilirdi bence.Kulağa hoş ve mantıklı geliyor.2006 da emekli olmadan bu tarz haberleri yapmışt Eddie Jordan bakalım hayal gerçek olacak mı?

  13. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    😀 😀 Ama harbiden çok güzelldi yaa keşke görüntüye aktarabilsek..inşallah kalır F1'de

  14. Brawn ayrıca Hamilton ile uzun süredir görüştüklerini ve bütün gelişmeleri Schumacher ile paylaştıklarını belirtti.

    Brawnın da belirtiği gibi bu bir iki gün önce alınan bir karar değil ve Shumi kararsızdı mararsızdı gibi laflar sadece bahane. Bu argumanla sadece Mercedesin imajını kurtarmaya çalışıyor. Bence gerçekler çok farklı. Nerdeyse bir ay önce Bernie ve Jordan anlaştıklarını basına duyurduğuna göre bunlar ta sezonun başında müzakere başlamışlar. Bunu destekleyecek şöyle bir şey söyleyeyim: Bahreyn yarışından sonra Autosportun Michael Schumacher threadinde birisi Schumi ile ilgili bir makale paylaşmıştı. Makaleyi trf1.net için Türkçeye çevirecektim fakat makalenin sonunda absürd bir şeyle karşılaştığım için çevirmedim. Makalede 2013 için Schuminin yerine Hamiltonun gelebileceğinden bahsediyordu. Ben de biraz saçma bulduğum için çevirmemiştim.

    Biraz beyin fırtınası yaparsak, Schumi bu sezondan sonra emekli olmak isteseydi muhtemelen Mercedes ona bir güzellik yapıp, Hamiltonu açıklamadan önce onun emeklilik kararını bekleyecekti. Gel gör ki böyle olmadı buradan Schuminin emeklilğe daha hazır olmadığını çıkarabiliriz . Eğer Schumi yarışmak istiyorsa boş koltuğu olan ve büyük takım diyebileceğimiz tek Mercedes vardı, ama dediklerine göre hiç müzakere yapılmamış. Ortada ortumayan bir şeyler var Schumi yarışmak istiyor ve dışarıdan bakıldığında kendisi için en uygun takım Mercedes gibi görünürken neden takımla hiç müzakere etmedi. Eğer yarışmak istemeseydi şu ana kadar neden çıkıp ben 2013'te yokum demiyor. Ortada kısır bir dögü ve oturmayan şeyler var.

  15. Ama genç. Potansiyel bir yetenekte var. McLaren nasıl 2008 yılında Hamilton'ı tercih ettiyse Lotus'ta Grosjean'ı tercih eder. Raikkonen 33 yaşında Grosjean 26 yaşında. Formula 1 takımları çoğu zaman genç ve içinden gelen pilotları tercih eder. Lotus şampiyonluk planları yapıyorsa Grosjean'da bu planın bir parçasıdır.

  16. Fransız olması. Takımın Gp 2 den beri desteklemesi vs. vs onun yerini epey garantiye alıyor. Ayrıca ilk turu atlattıktan sonra zarar verdiği kimse yok yani gelişime çok açık bir pilotu değiştireceklerini hiç sanmıyorum. Schumacher takıma çok şey verebilir elbette ama bunun olma ihtimali %1 bile değil bence

  17. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    neden zor olsun grojan takıma ve çevresine bir sezonda yeterince zarar verdi.

  18. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    Bende anlamiyorum her ne kadar grosjean'in potansiyeli olsa da schumi sponsor olarak da tecrube olarak da cok sey kazandirir takima.En azindan bir firsat taninmali diye dusunuyorum

  19. Malesef Kimi'yi göndermekten daha zor… İlla birini göndereceklerse bu Kimi olur. Bir seçim yapmaları gerektiğinde kendi içlerinden gelen pilotu seçerler takımlar.

  20. Lotus ihtimali neden düşünülmüyor? Kimi & Schumi ikilisi her takımın hayallerini süsleyecek bir ikili. Her alanda Lotus çok şey kazanır. Grosjean'ı göndermek zor olmasa gerek.

  21. sen benimsin avatarı

    ilki; ferrarinin başarıılarını yakalamanız için tek bir pilotu göz önünde bulundurmanız gerekir. iki eşit statüdeki pilotla bu başarılar yakalanamaz. nitekim geçmişte bir sürü örnek var. bunları gördük.
    ikincisi; hamilton mercedese geçmekle kariyerinin en büyük hatasını yaptı. zaten hamilton bu tür kararlarla f1 de başarı yakalayamayan bir insan ve bu hatalara hala devam ediyor. hamilton boş biri. bunu her fırsatta belli ediyor yine etti. hamilton ile f1 i yan yana koymak imkansız. o yüzden ne f1 hamiltona nede hamilton f1 e birşey katmadı.boş bir kariyere sahip bir işe yaramayan biri. çokta önemli bir haber değil yani f1 açısından bunlar. pek önemsememek gerek.

  22. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    şu sauber takımı birkaç kez daha podyum başarısı gösterse de schumacher ikna olsa!

  23. Brawn'dan sıvama çabaları vol.3

  24. Brawn: "Michael'le kontrat konuşma aşamasına bile gelemedik, o çok kararsızdı. Lewis'in de ilgisi ve görüşmeler artınca bu taraf ağır bastı"

    Bu kadar basit. Bu laftan sonra transfer konusu kapanmış olmalı.

    Şimdi Şumi'nin neden kararsız olduğunu tartışma vakti. Yarışmak istiyorsa, hangi takımda yarışacağı onun için çok önemli değildir ki takımda kalmakla bunu çok önceden kesinleştirebilirdi. Demek ki yarışıp yarışmama konusunda kararsız. Sebebi ne olabilir?

  25. Bundan sonraki sene araçlar ne olucak bakalım. Mercedes takımı ismime yakışır bir araç verebilecek mi bakalım.

    Lewis çok çabuk bıkan biri değil ama eninde sonunda bıkar bunu McLaren da gördük.

    Birde Nico gibi Mercedes e bağlı kalıcak mı asıl önemli olan bu.

  26. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Şuna İnanıyorumki Schumi sezon sonuna kadar takımla ilgili konuşmucak fakat son yarıştan sonra öyle bir yorum yapıcakki mercedesin ne olduğu ortaya çıkıcakmış gibime geliyor bana

  27. 2000'lerdeki Ferrari için ilerlemeniz değil uçmanız gerekir.

  28. Schumacher- avatarı

    Brawn:

    "İlerleyip, Lewis ve Nico Rosberg ile, 2000'lerde Ferrari'ninki gibi başarılar kazanabiliriz."

    4 senedir lastikleri en iyi siz kullanıyorsunuz.

  29. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    En Azından 3-4 Kere Podyuma Çıkar Orda Schumi Hiç Değilse Komplo Oyunları Oynanmaz Üzerinde.

  30. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    keşke Schumacher,Haug,Rosberg,Brawn'la karşılıklı oturup konuşsam ne mal olduklarını sonrada kapıdan Schumacher'le çıkıp gitsem zaten Schumacher'i rüyamda göre göre kanki olduk iyice..hatta geçen bir düğünde Schumacher'le halay çekiyordum..2010 senesinde Hockenheim'da beraber paddock'ta geziyorduk çok F1 yarışlarına katıldım rüyamda 😀 😀 😀 artık modumuz değişsin

  31. pardon 2013 olacaktı

  32. Her zamanki gibi Brawn'dan boş laflar.

  33. ne bir kaç ayı ne durum değerlendirmesi transferler yapılmaya imzalar atılmaya başlandı biraz daha beklerse yarışmak istese dahi koltuk bile bulamaz.ferrari massa ile devam eder.geçsin saubere sauber en azından 2014 için mevcut kurallarla rekabetçi bir takım halen mgp dende iyi durumda ve 2014 tede durum aynı olacak.sauber yarış kazanabilecek kapasitede bir araba pistine göre.2014 sonundada bakar duruma yine değerlendirir neyi bekliyor tren kaçacak yazık olacak

  34. f1 fancast.com

  35. Eray Parlak avatarı

    Onlara o rüyayı görmek bile hef beter olsunlar

  36. Eray Parlak avatarı

    Şu Brawna olan inancım 2010 senesinden beri devam ediyordu. Ha iyi araç geliyor ha gelicek derken geldik 2012 senesinin sonuna.Hep Brawn ve ekibine güvendik taki 2012 nin ortalarına kadar.Sonuç olarak tam bir fiyaskoya dönüştü Mercedes aracından beklentilerimiz.Güncelleme filanmış boş,nezaman güncelleme gelse takım eski gücünüde ulaşamayıp resmen geriye gidiyordu.Üstüne Schumacherin başına gelen bu mekanik sorunlar bence sorun kastli olarak yaratıldı busene.Hamiltonla önceden beri ilgileniyorduk schumacherde biliyordu diyor.Daha önceden çıkıp demedilermi B planımız yok Schumacher ile ilk görüşücez onun kararını bekleyeceğiz diye !! Bu demek oluyorki hepsi koskacaman bir yalandı.Ross Brawn Açıkcası geçmişine ihanet etti.O eski yıllar gözümde canlanıyorda Schumacher resmen Yılan beslemiş yanında.Araçtaki sorunlar,Strateji sorunları hepsi koskacaman bir yalan Schumiyi bıktırmak için elinden ne geldilerse yaptılar. Başardılarda Schumacher takımı komple bıraktı.Şuan kendime yapılmış gibi hissediyorum bunları resmen savaşa bileniyormuşum gibi oluyor haberleri okudukça Schumacher o hale eski sert ve neşeli adam içindeki o ruhla eminim oda bileniyordur.Gerçek Schumacher bu olaylardan sonra bırakmaz bırakmamalı. F1'i bana ve birçok kişiye izlettiren adam Pes edemez etmemeli Mercedese tokatı basmalı haydi şampiyon bırakma bizi…

  37. Brawn: "İlerleyip, Lewis ve Nico Rosberg ile, 2000'lerde Ferrari'ninki gibi başarılar kazanabiliriz."
    Rüyanda görürsün artık…

  38. Muammer UYAR avatarı

    Bir senaryo yazmak istiyorum… şumi bu yıl sauber e geçse… VW de 2014 te sauberle F1 e girse…Yine ve Yeni bir alman takımının pilotu olarak efsane şumiyi izlesek ne güzel olurdu…Mercedese de en güzel cevabı vermiş olurdu…Hele birde sauber vw rekabetçi bir araç yaparsa… Ama bu tabiki hayal…

  39. Şu Brawna olan inancım 2010 senesinden beri devam ediyordu. Ha iyi araç geliyor ha gelicek derken geldik 2012 senesinin sonuna.Hep Brawn ve ekibine güvendik taki 2012 nin ortalarına kadar.Sonuç olarak tam bir fiyaskoya dönüştü Mercedes aracından beklentilerimiz.Güncelleme filanmış boş,nezaman güncelleme gelse takım eski gücünüde ulaşamayıp resmen geriye gidiyordu.Üstüne Schumacherin başına gelen bu mekanik sorunlar bence sorun kastli olarak yaratıldı busene.Hamiltonla önceden beri ilgileniyorduk schumacherde biliyordu diyor.Daha önceden çıkıp demedilermi B planımız yok Schumacher ile ilk görüşücez onun kararını bekleyeceğiz diye !! Bu demek oluyorki hepsi koskacaman bir yalandı.Ross Brawn Açıkcası geçmişine ihanet etti.O eski yıllar gözümde canlanıyorda Schumacher resmen Yılan beslemiş yanında.Araçtaki sorunlar,Strateji sorunları hepsi koskacaman bir yalan Schumiyi bıktırmak için elinden ne geldilerse yaptılar. Başardılarda Schumacher takımı komple bıraktı.Şuan kendime yapılmış gibi hissediyorum bunları resmen savaşa bileniyormuşum gibi oluyor haberleri okudukça Schumacher o hale eski sert ve neşeli adam içindeki o ruhla eminim oda bileniyordur.Gerçek Schumacher bu olaylardan sonra bırakmaz bırakmamalı. F1'i bana ve birçok kişiye izlettiren adam Pes edemez etmemeli Mercedese tokatı basmalı haydi şampiyon bırakma bizi…

  40. Burak Yüksel avatarı
    Burak Yüksel

    hangi site kardeşim adres verebilirmisin?
    iki gündür bakıyorum ama fan forumları haricinde hiçbir emare yok.
    inşallah kırmızılar içinde bırakır f1 i.

  41. mecit karaca avatarı

    2006'da montezemelo'dan yediği kazığı 2012'de f1 deki en sadık dostu tarafından tekrarlanması; bırakın efsane olmasını her zaman için takımın gelişimi ve bütünlüğüne kendini adamış bir pilot için bundan acısı olamazdı.schumacher, ferrari yada mercedeste hiçbir zaman otomobil yada takım için ayrı konuşmadı,tüm sözleri bütünleyici ve cesaretlendiriciydi. alonso, hamilton gibi "araç hızlanmalı, mühendisler çok çalışmalı, böyle giderse şampiyonluk kaçar" gibi kendini soyutlaştıran sözler sarfetmedi…artık bırakma zamanı gelmiş gibi gözüküyor. sonuçta mercedes istediğini aldı ve önündeki 10 yıla konsantre olacak. bunun içinde schumachere ihtiyaçları yok.brawn'ın bile…

  42. vedat özkan avatarı

    Aslında yorum yapmak istemediğim bir konu ama gerçekten son yıllarda gördüğüm en mantıksız pilot transferi oldu.Mclaren takımı Ferrari ile birlikte ve son dönemlerde Redbull zirveye oynayan takımlar Lewis in Mclaren gibi bir takımdan 3 yıl boyunca orta sıra takımı olmakdan ileri gidemeyen bana görede üretici motor avant.rağmen bir anda zirveye oynamasına pek imkan vermediğim bir takıma gitmesi çok mantıksız geliyor Lewis gibi hızlı ve geleceği olan bir pilot için çünkü Lewis şu anda bekleme değil atak yapma zamanında f1 de seçilebilir kıvamda kalitede bir pilot.Ayrıca MGP nin tam anlamıyla kurumsal olduğunu da düsünmüyorum idari anlamdada daha çok yol almaları gerekir ki bu da başarı da önemli bir kriter.
    Schumacher in durumu bir noktada haklılıklar gösteriyor çünkü f1 e tekrar dönerken Mgp takıma bir seyler katmak ve daha sonrasında kendi adına başarılı olmak hedefi vardı ama zaman içerisinde özellikle bu yıl Schumacher dahada ilerleyen yaşına rağmen formunu yükselltti ve içindeki yarışçı ruhu şu anda onu şampiyonluğa taşıyacak bir arac ın koltuğunda olma düsüncesine itti Mgp takımında bunun olmayacağını Mgp nin 2.aracında bunun hiç mümkün olmayacağını gördü ve anlaşmaya yaklaşmadı niye 2.araç diyorum çünkü f1 dünyasında şöyle bir gerçek vardır kaynağı az olan takımlar her zaman 1.araç kavramına yoğunlaşırlar tepedeki takımlardanda Ferrrari bu geleneği yıllardır sürdürmektedir Mgp gibi başarısız bir o kadar da üzerinde ki markanın baskısı altında olan bir takım tabiki 1 nolu araç kavramına haklı olarak yönelecekdi nitekim bu tez in doğrulaması da kendisini gösterdi nico neredeyse tek tük arıza yaşarken schumi ye verilen yetersiz teknik ekip ve zayıf ilgi schumacher in aracında inanılmaz bir istatistikle sayısız arızaların yaşanmasına neden oldu bu şartlarda rekabet edemezdi edemedide tabiki ilk iki yıl schumi performans olarak gerideydi bu bir gerçekdir ama o yaşda o kadar pasif geçen 3 yılın ardından değişen f1 dünyasında schumi dahi daha iyisini yapamazdı ancak bu sene kendisini buldu performans olarakda bu senede zaten schumi tartışmasız nico nun önünde şimdi schumacher in önünde bir yol var tahminim o ki içindeki yarışma tutkusu halen aktif ancak bu bekleyiş uzun sürerse kendisine emeklilik yolu gözükür biraz ne yaptığını bilir ve elini çabuk tutan bir yaklaşım içinde olmalı ben kişisel olarak hangi takımda olursa olsun schumi gibi büyük bir pilotu f1 in içinde görmeyi arzu ederim f1 de su anda bir çok vasat pilot var burada daha elit pilotların yarışması gerekir diye düsünüyorum.

  43. yabancı siteler şumi ferrariye dönebilir diyorlar

  44. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bu arada bu olayın türkçesini anlamayan arkadaşlara anlatim..Şimdi bir futbol maçı var kendi aranızda maç yapacaksınız arkadaşların senide çağırıyor ama sen bilmiyorsun belki oynarım belki oynamam diyorsun ondan sonra maça 1 hafta var ama o arada diğerleri senin yerine adam buluyor ve senin oynayasın varsada oynamazsın ve böyle arkadaşında………. dersin.Yani burdaki olayda böyledir..Eğer Ross Brawn isteseydi Schumacher'i takımda tutardı.Schumacher'i takımda istemeyenlerin en başında gelen Haug,Nick Fry ve diğerleri Lewis'le başarıya ulaşacaklarını zannediyor ama yanılıyor..Mercedes'ten adam olmaz.inşallah Perez'de şu Lewisi geçerde başka birşey istemiyorum.Schumacher eğer Sauber'e geçerse yandı diğer takımlar..helede lastik kullanımında en iyi olan takım Bence Sauber gerçekten iyi bir alternatif takıma Schumacher'in gelişi herkesi sevindirecektir..Bence 2013 en büyük bombası Sauber olacak bu sene zaten çok iyi işler başardılar seneye inşallah dahada iyi olurlar..Birde dip not Peter Sauber Amca işleri Kaltenborn'a tamamen bırakmamasının bir nedenide Schumacher olabilir..Onu takıma katmak için halada görevde olabilir.

  45. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    çalışmaz zaten Mercedes'le işi bitti artık

  46. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Brawn yine sallamış artık Mercedes diye bir takım yok benim için..Schumacher varken baskı yokmuydu üstünde motivasyonu arttırmıyormuydu Schumacher??? Kaç kez yarış dışı kaldı bir kez olsun kötü bir açıklama yaptımı?? Schumacher'i sattınız işte kabul edin!

  47. EFSANE SAUBER'E …. YİLİN TRANSFER BOMBASİ OLUR FORZA SAUBER <3

  48. Sen de adam değilmişsin Brawn, herkesten beklerdim ama senden beklemezdim, schumiyi de üzen budur kesin, senden kazık yiyeceğini tahmin etmemiştir, umarım başka bir takımda sizi yenerek intikam alır.

  49. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    Brawn: "İlerleyip, Lewis ve Nico Rosberg ile, 2000'lerde Ferrari'ninki gibi başarılar kazanabiliriz."

    woww çok iddalı olmuş bu …süreçte schumacheri bilgilendirdiğinize adım gibi eminimde 🙂 schuminin sizinle çalaşıacağına zerre kadar inanmam ,

  50. Cuneyt Gokturk avatarı
    Cuneyt Gokturk

    Siz gidin once lastikleri anlayin. Daha yaris kazanacak araba yapmaniz icin yemeniz gereken 40 firin ekmek var…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir