Basın: Ferrari 2013 Adaylarını Üçe İndirdi

yazar:

kategori:

Takım şu anda Felipe Massa ile yola devam edecek gibi görünse de Force India pilotları Paul di Resta ve Nico Hulkenberg de seçenek olarak çok geride durmuyor.

Massa, son yarışlardaki performansı ile koltuğunu sağlama almaya yakın ama takım, bir karar vermeden önce en erken Kore GP sonuna kadar beklemek istiyor.

Hem Di Resta hem de Hulkenberg, bu sezon Force India adına etkileyici performanslar ortaya koyuyor. Massa’nın sezon başındaki performansı sonrasında Ferrari, Brezilyalı pilotun yerine bu iki isimden birini getirmeye gönüllü olabilirdi ama son form durumu, Massa’yı tekrar eski konumuna taşıdı.

Massa Belçika’da 5., İtalya’da 4. oldu ve Singapur’da başlarda en geriye düşmesine rağmen yükselerek 8. sırayı elde etti.

Anlaşılan o ki Alonso da dâhil olmak üzere Ferrari takımı üyeleri, Massa ile devam etmek istiyor. Hatta Alonso, takım arkadaşının yerine gelebilecek adaylar için Massa’ya kıyasla “küçük isimler” benzetmesini yapmıştı.

Öte yandan pilot pazarı hakkında iyi bilgilere sahip bir kaynağın, Ferrari’nin Nico Hulkenberg ile anlaşmayı şimdiden imzaladığı yönündeki ifadesi, olayları tamamen karıştırıyor.


Yorumlar

  1. Ferrari%100 avatarı

    Şimdi pilot sayısı üç yarın iki öbürgün Massa ilen yeni anlaşma olacak muhtemelen

  2. umarım nico olmaz

    di resta daha başarılı bence.

  3. alonsoberker avatarı

    2014de vettel gelecek büyük ihtimal

  4. Muammer UYAR avatarı

    Ferrari belkide hulkenberg ile 2014 için anlaşmıştır.. Gelecek yıl da massa ile devam edecektir..

  5. Massa son yarışlarda performansını yükseltti. Koltuğunu tehtid eden en ciddi isim Perez'den de kurtuldu. Şu an oldukça rahatlamış olsa gerek.

    Ancak unutmamakta fayda var, her sene sezon ilerledikçe Massa'nın performansı artıyor, adam düzeldi diyoruz, bir sonraki sene için koltuğunu garantiye alıyor. Ertesi sene yine hüsran. Vermesi kolay bir karar olmayacak kesinlikle. Massa'nın performansını son yarışa kadar görmek isteyeceklerdir.

  6. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    İnsallah Paul Di Resta dıyorum, Vettel den sonra en sivri pilot olacaktır, tekrar dile getırmek ıstıyorum Ferrari nin pilot stratejısını kesınlıkle degıstırmesı gerek artık, deneyım deneyım deneyım birazda kendınız yetıstırın Massa dan daha kötu olmayacagı kesın..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir