Vettel, Schumacher'in 2013'te Yarışmasını İstiyor

yazar:

kategori:

43 yaşındaki Alman pilot, Mercedes’in Lewis Hamilton ile anlaşmasının ardından 2013 koltuğunu kaybetmiş oldu.

Ama başka takımlarla adın geçen Schumacher’e Mercedes’te idari bir görev de teklif edildiği söyleniyor.

Çifte dünya şampiyonu Vettel’e göre Schumacher’in olmaması, Formula 1 için büyük bi kayıp.

Vettel: “(Schumacher) F1’deki en büyük isim ve ona karşı yarışmak her zaman eğlenceli.”

“Onu gelecek sene de görmek güzel olacaktır.” 

Schumacher’in gelecek sene için seçenekleri değerlendirdiği söylenince Vettel: “Memnun olurum.”

“Ama bu Michael’in yalnız alacağı bir karar”


Yorumlar

  1. Ortadaki kim, tanıyamadım?

  2. emekliliğini açıklamış, çok üzgünümm.. kendi resmi sitesi: http://www.michael-schumacher.de/sites/de/news/news.html

  3. Schumacher- avatarı

    Aynen .

    Benimde dikkatimi çekti.

  4. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    kulllandığı S Works McLaren bisikleti 🙂

  5. Sadece 2013'te değil; devam etmek istediği sürece yarışsın. Lakin Mercedes gibi üçkağıtçı bir takımda yarışmasın. İlla zirveye oynayan bir takımda yarışması da gerekmez bence. Sauber gibi ara sıra da olsa parlayan bir takımda yarışsın. Mümkünse Lotus gibi genelde ilk 5'e oynayabilen bir takımda yarışsın. İlla kazanması gerekmez. Hiç kazanamasın ama 3 yılda 1 kez podyuma çıkmasın. 3 yarışta 1 kez podyuma çıksın. Bizler de yaşayan bu efsaneyi izleme şansını içerisinde bu kadar yarışma tutkusu varken bu denli erken kaçırmayalım.

  6. Schumacher- avatarı

    Japonya perşembe günü

  7. Schumacher- avatarı

    Lotus biraz düşünüp grosjean'ı yollaması lazım illaki Schumacher gelsin diye demiyorum di resta olabilir hulkenberg olabilir alguersuari olabilir grosjean zor akıllanır.

  8. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Grosjean salağını gönderin Schumi Devri Başlasın !!!!!!!!!!!!!!!!! Lotus bu pilotu alsın Kimi le mukemmel 2 li olurlar Lotus daha hızlı araç üretiyor saubere göre neden olmasın! Schumi 46 yaşında şamp olan angeio kadarmı olamıcaksın bence devam etmeli ve kendini lotusda ilk 3 de görmeli hızlı araçla sıfır hatayla podyum da olmak varken neden bıraksın ?

  9. ben teşekkür ederim.

  10. çok ufak bir önerim var, yazarken yazını paragraflara bölersen daha rahat okunur, teşekkürler

  11. Suminin bırakma ihtimaline karşı son yarışlarını izliyoruz bari şu yarışları arşiv yapim de efsaneyi bir daha pistlerde göremeyeceğiz dedim. Fakat iş arşiv kısmıne geldiğinde takıldım? Arkadaş ben hangisini arşivleyim? Hepsinde bir arıza bir mercedes hatası bir mercedes arızası birinde kaza digerinde ceza. Vazgeçtim indirmekten o günleri tekrar görüp sinirlenmek istemiyorum ve burdan mercedese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum gelecekte öyle bir basarı diliyorumki onlara bir daha bellerini dogrultamasınlar…

  12. Shuminin yarışabileceği bir takım görmüyorum şuan.

  13. schumacher 43 yaşında vettel 25 şaka gibi arada 18 yaş fark var ve saliselerin konuşulduğu fiziksel zorlayıcılığın had safhada olduğu bir motor sporunda schumacher halen yarışıyor zaman zamanda kötü araca rağmen yağmur lu koşullar gibi pist karakteristiklerinde ben burdayım diyor zaten bizde iyi pilot kötü pilot ayrımını isin pilotaja kaldığı yağmur gibi koşullarda görüyoruz pist olarak da tabiki monaco gibi zorlayıcı pistlerde gerisi araca kalıyor araç iyi ise şampiyonlukta varsınız aksi halde schumacherde olsanız kim olursanız olun hiç bir sey yapamazsınız bugünün f1 inde durum budur.
    schumacher uzun bir aradan sonra hiç bir motor sporu etkinliği yapmadan değişen f1 e tekrar giriş yaptı ve o yaşda ki bir pilot için yapabileceği fazla bir sey yoktu iki sene böyle geçti tabi mgp nin 2.aracını kullanmanın sürekli arızaların yaşamasınında bunda payı büyüktü kim olsa onun yerinde bocalar geri kalırdı schumacher de bunu yaşadı ama bu sene yaşlı schumacher takım arkadasından kesinlikle daha iyi performanslar ortaya koydu örn.demin bahsettiğim pilotajın öne çıktıği pist kosullarında rosberg hep kayboldu schumi ise sürekli göze battı monaco gibi bir pistte bu yasda pol almak rosberg gibi tek turda gerçekten hızlı bir pilot a karşı sıralamalarda üstünlük kurmak hatta kafa kafa olmak bile basarıdır bunlar schumacher farkı bu büyük usta bu yaşlı usta halen zaman zaman gençlere tas çıkartan performanslar ortaya koymakda bu onun eşsiz kariyerinin izahıdır 40 lı yaşlarda tek tük pilotlar görüyoruz çünkü burası f1 40 yaş üstü pilotların burada isi çok zor ama diğerleri schumi gibi performanslar ortaya koymadı özellikle bu yıl için söylüyorum bu yıl schumacher gerçekten her türlü övgüyü hakedecek isler yapıyor araç problemleri yüzünden korkunç puanlar kaybetti yoksa su an ciddi puanları olabilirdi tabi schumacher gibi istatistik makinesi bir pilot için istatistik lere girmenin puanlara takılmanın anlamı yok biz performans olarak baktığımızda herseyi görüyoruz bence schumacher en azından 1 yıl daha yarışmayı hakediyor ve inanıyorumki onun sahip olduğu kumaş rekabetçi bir araçla onu şampiyonuğa oynatabilir kal be schumi kalbimiz seninle koskoca alman halkına f1 i sevdiren dünyada hiç bir pilotun yapamadığı hiç bir pilotun sahip olmadığı bir hayran kitlesine sahip olan f1 in izlenebilirliğini arttıran hatta öyleki gene hic bir pilota nasip olmayan artık yeter hep sen kazanıyorsun izlenme oranları düsüyor bırak diye zorla emekliye sevkedilen bernie tarafından bir dev adam en azından 1 yıl daha devam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir