"Schumacher Yüzyılın Formula 1 Pilotu"

yazar:

kategori:

Brawn “O, yüzyılın en harika sürücüsü. En başından beri onunla çalıştığım için çok keyifliyim ve açıkçası bazı harika ve zorlu ancak aynı zamanda çok başarılı dönemlerimiz oldu.”

“Michael ikinci döneminde bu takıma insanların göremediği çok fazla şey kazandırdı. Kameralar arkasında çok büyük katkısı oldu.”

“Birlikte istediğimiz şeyleri başaramadık ve bu sinirbozucu ancak gelecekte başaracaklarımızda Michael’in katkısı çok olacak. Bu yüzden o, bana göre yüzyılın en iyi sürücüsüdür.” dedi.

Mercedes’in Motor Sporları Patronu Norbert Haug “Her şeyini verdi. Asla şikayet etmedi ve çok yapıcıydı. ‘Yeni Michael’in ikinci kariyerinde ondan ilk kariyerine göre farklı şeyler öğrendim. O zaman başarılıydı ve arkadaştık, şimdi de arkadaşız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. yaw şu ingilizleri hiç sevmem bi ara o ülkeye daha doğrusu merşei ingiliz olan bi markaya ihracat yapıyoduk.ne şerefsizlikler yapıp beni sinir hastası ederlerdi.bide tüm olanların sonunda senle kötü de olmazlardı.bu adamların disturu böle.brawn da işte yapmış ingilizliğini.

  2. Güncellemeden kastım son yapılan güncellemelerdi. Henüz işe yaradıkları söylenemez. Japonya'da belli olur. Bakalım…

  3. Bu saatten sonra güncelleme yapmaz herhalde takım. Ancak ince ayar. Önümüzdeki seneye çoktan odaklanmışlardır, hatta ekibin bir kısmı doğrudan 2014 için çalışıyordur.

    F1'de bazı isimleri pek sevmesem de, herhangi bir pilot/takım yerine F1 taraftarı olduğumdan yarış esnasında beğendiğim beğenmediğim hepsinin yeri aynıdır gözümde. İzlemem için güzel bir şov sunarlar. Şumiyi de zevkle izlerim 😉

    99'da kaza yaptığında, o an Hakkinen taraftarı olmama rağmen fazlasıyla korkup üzülmüştüm.

  4. Sorunun cevabı cümlenin içinde gizli:)

  5. Raikkonen06  avatarı

    Adamın 2.dönüşünü bir kabusa çevirdinde şimdide çıkmış böyle konuşuyorsun tabi fabrikada sizi geliştirdi sizde seneye kullanıcaksınız bunları ne demişler besle kargayı oysun gözünü.

  6. Schumi'den pek de hoşlanmadığını bildiğim için çıkan ya da çıkacak olan haberleri görmezden gelirsin, olur biter anlamındaydı söylemek istediğim:)

    Senin görmezden gelmediğin şeylerin de bir kısmına katılıyorum. Evet, 6 yarış var ve bu rahatlamış kafayla güzel yarışlar izletebilir bize, eğer güncellemeler işlerse…

  7. Schumacher- avatarı

    Schuminin adına çok büyük ve yapabildiğim kadar güzel bir klip hazırlayacağım şu 3 senelik döneminde tabi buna Mercedes'in yüz karası hatalarınıda koyacağım.

  8. 🙂

    Taraftarı olmadığım halde, bu adamın "en az" 6 yarış daha yarışacağını, bunun çoğunluğunun da şuminin sevdiği yerler olduğunu, F1'i bırakma kararında takımın zerre etkisi olmadığını, ikinci kez F1'e gelmesinin tek nedeninin Mercedes olduğunu görmezden gelmiyorum.

  9. Schumacher- avatarı

    Bu söylediğim yorumun Hamilton ile ilgilisi yoktur.

    Seneye Hamilton mekanik arızadan taş çatlasın 2 kez yarış dışı kalır bu sözümüde hatırlarsınız…

    Alacaklarını aldılar sonra GoodBye Michael…

  10. Sen görmezden gelirsin olur biter))

  11. Üçkağıtçının önde gideni Mercedes Formula 1 Takımı…

  12. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    zleme ozaman arkadasım, eyv. ustad dıyoruz saygı gösterıyoruzda, o ne demek sımdı baska ızlenesı yarıscımı yok ? 2012 Sezonu bence gelmıs gecmıs cok sayıda yeteneklı pılotun oldugu sezondur, Hamılton uydu Alonso suydu Vetteliydi Di restasıydı Raikkonen nıydı, 2000 – 2005 senesı kac tane fan ı olan surucu vardı sorsam ? Halen keyıf alıyorum almayada devam edecegım F1 severi olarak..

  13. Timsah gözyaşlarınızı dökün bakalım,yüzyılın en iyi pilotuna 3 senedir tenekeden bir araç verdiniz ayıbınızla oturun konuşmayın bari.

  14. Şumi haftamız hayırlı olsun. Gelsin övücü, istatistik dolu makaleler. 🙂

  15. Ne bu şimdi ara gazı mı?. Adamın yarış hayatını bitirdiniz. Biz şimdi kimi izlicez..?????

  16. Burak Yüksel avatarı
    Burak Yüksel

    Dr.Z nin açıklamasından sonra Brawn ve Haug un ağzından bal damlıyor.
    Schumacherin ayrılışının nasıl bir PR hezimeti olduğunu görünce kalayı bastı heralde pala dayı.

    Brawn ın söyledikleri geçmiş hukuklarından dolayı biraz daha inandırıcı gelsede Haug zerre inandırıcı olamıyor ne yazıkki.

  17. Birak bu ayaklari Ross Brawn,adama hem kotu araç verdiniz hemde kovmaktan beter gitmek zorunda biraktiniz,madem yuzyilin pilotu o zaman neden takimda degil diye sorarlar adama…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir