Brawn, Schumacher ile Anlaşma Görüşmelerinin Detaylarına İndi

yazar:

kategori:

Brawn, Schumacher ile yaptıkları görüşmelerde potansiyel anlaşmanın uzunluğu konusunda anlaşmaya varamadıklarını açıkladı.

Brawn “Michael her şeyin farkındaydı ve bilgilendirildi. Onunla seçeneklerimizi değerlendirdik. Michael durumu değerlendiriyordu ve bir anlaşma olacaksa sadece bir seneliğine olmayacağını hatırlamanız lazım. Daha uzun bir anlaşmaya ihtiyacımız vardı.”

“Bu yüzden karşılıklı bir karar oldu. Aldığımız karar herkese uydu ancak tabi ki Lewis’in ne istediği konusunda karar vermesi biraz zaman aldı. Bu süreç içerisinde bir anlaşmazlık ya da karar yoktu, çok pürüzsüz oldu.”

“Michael bizi bilgilendirdi. Hisleri ve düşünceleri konusunda beni sürekli bilgilendirdi ve karar alma yollarını görüştük. Takım için en önemlisi Lewis kalitesinde bir sürücünün sürekli mümkün olmuyor olmasıydı. Bu çok önemli bir etmen oldu.” dedi.

 


Yorumlar

“Brawn, Schumacher ile Anlaşma Görüşmelerinin Detaylarına İndi” için 13 yanıt

  1. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    Brawnın söyledikleri doğruysa schumi mercedesle gönül eğlendirmek istemiş mercedes ise evlenmek istemiş. hal böyle olunca ayrılık kaçınılmaz olmuş

  2. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    schumi ferrari yılları gibi düşünde 1996da ferrariye katıldı 4 sene sonra yani 2000 de ilk şampiyonluğunu kazandı mercedestede aynını yaşamak istediğinden 3 +1+1 yıllık sözleşme istedi gibi ama mercedes 3 senelik uzun bir kontrat istemiş , saygı göstermek lazım schumi istememiş , bu adamın colugu cocugu var eşi zaten bunca yıla rağmen destek verip beklemiş bırakalımda schumi ailesiyle biraz vakit geçirsin ömrünün yarısından fazlasını formula 1 de geçirmiş dile kolay . hakinen bile ailesi yüzünden erken kariyer bitirdi cocugu için karısı için … herşeyin bir başlangıcı oldugu gibi bir sonu var kimse kalıcı değil . birgün diğer pilotlarda formula 1 e veda edecekler yerlerine başkaları gelecek önemli olan bu bitirişi güzel yapabilmek . kanımca schumi bunu fazlasıyla başardı. Gelecek sene mercedes yenilmez bir armada yapsada yarışları silip süpürsede schuminin bundan zerre kadar şüphe duymayacağına adım gibi eminim . oda biliyorki yakın bir zamanda olmasada onun rekorlarıda bir gün kırılacak yakın bir zamanda olmasada önemi olan geride bıraktığı tad , fanların kimisi bunu onun hırsıyla kimisi işine olan aşkıyla , kimisi hırçınlığıyla kimisi profesyonelliğiyle , kimisi podyumda havaya zıplamasıyla bu tadların coğunu aldı . Ne mutlu schumiyi kariyeri boyunca takip edebilene …

  3. Evet :)))

  4. Mehmet Niktes avatarı
    Mehmet Niktes

    Schumacher=Alex diyorsun yani 🙂

  5. mimkin:)

  6. Ross Brawn=Aziz Yıldırım.

    Norbert Haug=Aykut Kocaman.

  7. erdem sakin avatarı

    Beyler adama sormuşlar işte uzatmayın. Yarışmak istememiş Schumi uzun süre konu bu, enerjisi bitmiştir bizler gibi belli süre sonra yaşlılık da var.

  8. Şöyle düşünelim bir de 🙂 Schumacher düşünmek için zaman istedi. O arada Mercedes, Hamilton şansını bir deneyelim dedi. Baktı cevap var; Schumacher'e söylediler. Shumi de "Deneyin, alırsanız ben çekilirim" dedi. Aldılar, çekildi. Hamilton gibi bir pilot her zaman boş olmuyor

  9. Bunlar son yorumlarımız, özleyeceğiz efzanemizi…Gördükçe birşeyler yazmak istiyorum okuyordur diye 🙁

  10. Şöyle de düşünemez miyiz: Mercedes Şumi'yi gerçekten istemiş ve kendisine uzun bir kontrat önermiş. Bunu şumi istememiş. Yani bu ayrılıkta istemeyen taraf Şumi olmuş. Takımın hiçbir suçu yok?

  11. Bizim köyde güzel bir söz var '' YAVV YÜRÜ GİT''

  12. Demekki Schumi 1+1 opsiyonunda diretmiş, ancak mgp 3 yıllık kontrat yapmak istemiş.
    tabi bu bir blöfmüş bence çünkü onun 3 yıl daha yarışmak istemeyeceğini bildiklerinden hamilton fırsatını kaçırmak istememişler.
    Sana olan inancımı kaybettim Brawn.

  13. Ağzınla kuş tutsan artık bir kere gözümüzden düştün Ross brawn ve ekibi…
    Schumi'yi öven açıklamalar ve karar veremedi tarzında yaptığınız açıklamalarla kimsenin gönlünü kazanamazsınız çok beddua alacaksınız haberiniz olsun. İki yakanız bir araya gelemeyecek.
    Böylesine yarış tutkusu olan bir adamı bu spordan soğutabiliyorsunuz siz bunu hesabını verin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir