Hamilton'ın Gelmesi Rosberg'i Endişelendirmiyor

yazar:

kategori:

Geride kalan üç yılda Mercedes takımının en başarılı sürücüsü olan Nico Rosberg’in bu ünvanının Hamilton’ın gelişiyle tehlikeye düşebileceği konuşuluyor. Ancak 27 yaşındaki Alman pilot, karting yıllarında takım arkadaşı olduğu Hamilton ile mücadele etmekten memnun olacağını söylüyor.

Rosberg, “Bunun için sabırsızlanıyorum çünkü böyle mücadeleleri severim. İyi olacağıma eminim. İyi olmak için çok çalışıyorum. Takım arkadaşımla nasıl karşı karşıya gelebileceğimi göreceğiz. Ben endişe etmiyorum. Şu anda takım arkadaşım yedi dünya şampiyonluğu olan bir pilot. Yani zaten karşı karşıya olduğum mücadele seviyesi oldukça yüksek.

“(Lewis’le) go-kartta yarıştığım zamanları hatırlıyorum. bu nedenle ona karşı yarışmanın zor olduğunun farkındayım. Kendisi çok çok hızlı bir pilot ve şu anda griddekiler arasında en iyilerden biri.” diyor.

Rosberg, Hamilton’la anlaşma yapılmadan önce takıma gelip gelmeme konusunda görüştüğünü kabul ediyor.

Rosberg ayrıca şunları söylüyor: “14 yaşında go-kart yaparken konuşurduk. Derdik ki, ‘Hayal etsene, bir gün F1’de takım arkadaşı olmuşuz. Çok iyi olmaz mıydı?’ Şimdi, hiç hesapta yokken bu oldu, gerçek değil gibi.”

“Ama ben onu mevzunun içine çekmedim. Tarafsız davranmaya çalıştım. Evet, olumlu taraflarından bahsettim ama ben sadece onun bana sorduğu birkaç soruya samimi cevaplar verdim. Cevaplarımın hepsi olumluydu çünkü bu takıma karşı pozitifim. Bu takıma inancım sonsuz.”

“Kendinizi takım arkadaşınızla karşılaştırmanız oldukça önemlidir. Genelde biz işleri ayrı tutmaya çalışırız. Dışarıdaki arkadaşlık başkadır birbirinize karşı yarışmak başka. Biz bunu go-kart yıllarında çok iyi başardık. Bu nedenle bir sorun olacağını sanmıyorum ve endişelenmiyorum. İki yıl takım arkadaşlığı yaptık ve aynı otel odalarını paylaştık. Her şey yolunda gitmişti”

 


Yorumlar

“Hamilton'ın Gelmesi Rosberg'i Endişelendirmiyor” için 12 yanıt

  1. Ben daha da iyisini bekliyorum.

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    şumi'nin önünde yer alıp, bakın bu yıl da geçtim diyebilmek 🙂

  3. öncelikle mesele mercedesin kazanacak kadar rekabetçi bir araba yapması bu olmadıktan sonra 5.lik yada 6.lık için çekişmek önem kazanmıyor zaten.ancak ham zaten rüştünü ispatlamış bir pilot.ros da schumi ile mücadelesinde rüştünü ispatladı yıllardır beklediği pole ve zaferi kazandı sonraki adım zaferler sonrasıda şampiyonluk.ham üstün gibi görünsede ros orta sıralarda yarışmış nerde risk alınıp nerde alınmayacağını bilen bir pilot görüntüsünde ham a göre ham bir çok kez kazaya karıştı ve bunlardan yarısı kendi hatasıyd diyebiliriz.görüntüsünde istikrarlı yani.her şey hız değil istikrar onun kadar önemli her şey hız olsaydı ham en az 2 kez şampiyon olmuştu ve button ada geçilmezdi geçen sezon.şanslar eşit takım her 2 pilotada eşit davranıyor bunuda biliyoruz.iyi olan kazansın 🙂

  4. eğer iyi bir araçları olursa korkulan ikili olurlar benden söylemesi 🙂

  5. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Ortaya Çıkacak Sonuç BelliOlduğu İçin Endişelenmiyor 🙂

  6. lewis hamilton sempati duyduğum pilotların başında gelir rosbergde öyle ikisini de severim iyi çocuklar açıkçası mercedes eneye bu ikisiyle takımlar şampiyonluğunu alır ben çok iyi anlaşacaklarını düşünüyorum

  7. Rosberg çoğu insanın düşündüğünden çok daha iyi bir pilot. Hamilton'a karşı Button kadar dişli bir rakip olacağını zannediyorum.

  8. Yabancı dil öğrenmenin küçük yaşta çok daha kolay olduğunu hiç kimse anlatmadı mı sana?

  9. hiç hesapta yokken bu oldu,

    rosbergin hesabı neydi ki?

  10. Zorundamıyım avatarı
    Zorundamıyım

    14 yaşında hamiltonla konuşuyor ne ingilizce varmış adamda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir