Raikkonen 2013 Planını Doğum Gününde Açıklayacak

yazar:

kategori:

Lotus patronları Fin pilotun 2013’te de takımda kalacağını söylese de, 2007 dünya şampiyonu Kimi Raikkonen, Suzuka’da verdiği demeçlerde henüz anlaşma imzalamadığını belirtiyor. Ancak Fin pilotun nihai kararını 33. doğum gününde açıklaması bekleniyor.

Youtube sitesinde yayınlanan bir viral videoda Raikkonen’in boş bir kağıda imza attığı ve ardından parmağını dudakların getirerek ‘Şşhh’ dediği görülüyor.

Açıklamada ise, “Kimi Raikkonen’in gelecek sezon ne yapacağı konusunda çok fazla iddia ortaya atılıyor. 17 Ekim’de yeni anlaşma açıklandığında tüm bunlar son bulacak.” deniyor.

MTV3 kanalına göre videonun arkasında Raikkonen’in ralli takımı Ice 1 Racing’in reklam temsilcisi olan Pulp Active Oy var. 

 

 


Yorumlar

  1. Arkadaslar KIMI RAIKKÖNEN farzedelimki ferrrariye gecti ve 2. söför oldu ni ye kötü yönden bakiyorsunuzki insallah gecer diyorum zaten merak etmeyin KIMI kim olursa olsun durusuyla sogukluguyla sakinligiyle adami dellendirir pisikolojisini bozar bu ALONSO olsa bile ve zevkli bir ikili görürüz inanin

  2. egerki KIMI RAIKKÖNEN bu LOLITUSLA anlasirsa hakkimi helal etmem arkadas ne bicim takimdirki her yaristan önce yok efendim podyum icin yok efendim bu hafta sonu sunu bekliyoruz yok daha daha neler adamlarinki sirf laf gelisme falan yok bunlarda. CACIK bunlar CACIK

  3. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    Resmi:Magnum'la anlasamayan raikkonen doğum gününde Ülker golfe imza attı.Hamilton'in 100milyon $lik anlaşması sonrası Raikkonen'den gelen açıklamada "Fiyatı sen belirle dediler(sponsorlar) ben de imzaladım".Bundan sonraki her yarışta basın mensuplarına Magnum yerine Bravo ve çamlıca gazoz dağıtılacak

  4. Olabilir. Sponsorlar kendi reklamını yapmak için para yatıran firmalar, bu da reklam kokan hareket.

  5. Sponsor reklamindan ibaret oldugunu dusunuyorum..

  6. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    valla sağ gösterip sol vurmasın bu deli.böyle seylerde pek taragı bezi olmaz ama bakalım.şurda doğum gunune bır hafta filanmı ne var.

  7. neyi açıklayacak arkadaş? what will do next filan fişmekan işin magazini. lotus'u bırakıp sauber'e ya da williams'a geçecek değil. bu seneki başarılı sürüşünü kendisi de gördü, bırakıp gidecek de değil. ee, seneye lotus'ta işte, bunun merak konusu yapılacak bir tarafı yok ki..

  8. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    rai bırakırsa keşke schumi gelseydi lotusa çok isterdim

  9. Schumi'den sonra Rai de giderse çok yavan olur bu F1.

  10. Lotus'tan başka bir takımla ilgili olma ihtimali %1 bile değil bence ama yeni güçlü bir sponsor da olabilir mi sence?

  11. Bu Lotus'un boş bir reklam kampanyasından başka bir şey değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir