Vettel Son Momentuma Rağmen Hiçbir Şeyi Garanti Görmüyor

yazar:

kategori:

 

Alman pilot, şampiyona lideri Alonso’nun damalı bayrağı göremediği günde egemen bir yarış çıkardı ve zafere ulaştı; İspanyol pilot ile farkı 4 puana indirdi.

Vettel: “Açıkçası bugün bizim için önemli bir adımdı. Ama şampiyonada daha uzun bir yolumuz var. Yaz tatili sonrasında, geriden başladığımız Spa’da bu yana son yarışlara baktığınızda, fazlasıyla inişli çıkışlı geçti. Bugün ne oldu bilmiyorum ama Spa’da Fernando çok şanssızdı.”

“Ama böyle şeyler oluyor. Bunların sizin başınıza gelmemesini umarsınız ama böyle şeylerin yaşanacağı çok fazla yarış var. Gelecek yarış ne olacağını bilemeyiz. Bugün bu puanları almak güzel. Gelecek yarışta da bu puanları almaya çalışacağız. Bazı çılgın yarışların olduğu uzun bir sezondayız”

Red Bull pilotu, Alonso’nun kaza yaptığını ancak yarışın ortalarında fark ettiğini belirtti.

Vettel: “Her şeyden önce iyi bir kalkış yaptık; bu çok önemliydi. Çünkü sanırım hemen arkamızda küçük bir kaza oldu. Bir Ferrari’nin dışarıda olduğunu gördüm ve yarışın orta bölümünde kimin nerede olduğunu görmek için kuleye baktığımda, devam edenin Felipe olduğunu gördüm. O anda Fernando’nun artık yarışmadığını anladım”

Çifte şampiyon ayrıca aracının yarış içinde mükemmel bir performans gösterdiğini dile getirdi.

Vettel: “Gece hayalinizde bir gün böyle bir aracı kullanmayı düşlersiniz. Denge her turda harikaydı ki bu yüzden arkamdakilerle büyük fark açtım”

 


Yorumlar

“Vettel Son Momentuma Rağmen Hiçbir Şeyi Garanti Görmüyor” için 8 yanıt

  1. Şampiyonu sürüş,araç,piste uyumluluk ve birazda şans belirleyecek.Vettel avantajlı ama Alonso'dan da sürprizler gelebilir.

  2. Muhtemelen konsantrasyonunu bozmamak içindir. Sonra farkı açıp rahat rahat gidince Alonso Out demişlerdir.

  3. Pist araca oldukça uygundu farkın burdan geldiğini düşünüyorum.Kore'de benzer olur kanımca ama diğer pistlerden emin değilim

  4. sezon sonunda görürüz kim asfalta gömülüyor

  5. Bugün sorunsuz yarıştı.Şampiyonluk için şansı çok yüksek.Bu adamı bugün pistte bıraksak sürekli en hızlı tur kasardı. o derece rahat ve hızlıydı..

  6. Neden böyle kötü dilekte bulunup ortamı geriyorsun ki? Mücadeleyi izlersin, iyi olan kazanır. Başkasına çamur atan bir demeç yok ki burada!

  7. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Alonso seni asfalta gömünce görücem ben seni…Sampiyon olamaz umarim..

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    yarışın ortasına kadar telsizden nasıl olurda alonso'nun yarış dışı kaldığını söylemediler onu anlamadım. lastik koru, şöyle git, böyle git demekten bile daha önemli bir durum kendisi için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir