Alonso'nun Start Kazası – 2012 Japonya GP

karadayı son bölüm

Yarışın Başlangıcı ve Alonso Kazası -2012 Japonya GP

 

 

facebook video indirme servisi karadayı son bölüm

Alonsonun Start Kazası – Japonya GP – TRF1


Yorumlar

  1. ismail fatih alkan avatarı
    ismail fatih alkan

    ya evet kraliyet avcısı aynen dediğin gibi. nasıl bir gözlükle seyrettiysen yarışı anlayamadım yorumunu. kimin burnu önde kimin. onu bir söyle bana. yoksa boşuna link verip yarışın o anını seyrettirmene gerek yok. bu adamlar saniyenin kaçta kaçında hamle yapıyorlar biliyormusun sen. kaza kimi tarafından engellenebilr bir kazaydı. şampiyonluğa sen koşsaydın ve sana geçtiğin adam yer bırakmayarak çarpsaydı sen neler derdin çok merak ettim doğrusu.

    Burası F1 burada neler olabileceğini sende bal gibi biliyorsun. bu sebeple adamların yaptıkları yorumlara saygılı olmak lazım. Elinden şampiyonluğun kaçtığını gördü alonso o anda arabadan inip peşi sıra koşmadığına dua etmek lazım

  2. kendi hatası, raikkonen'i yok sayıp adamı pist dışına itmiş, sonraki demecinde de ''neden fren yapmadı'' demiş.

    ilk 1-2 saniyelere bakarsanız alo rai'nin üstüne kırıyor, rai sola kaçıyor, alonso bununla yetinmiyor daha da bastırıyor adamın sol lastikleri çime taşıyor. bir de çıkıp neden frene basmadı diyor. tamamen kendi hatası.

  3. Araç kayarken yolun ortasına kadar geldi eğer biraz daha sağa doğru kaysa en az 4-5 araç yarış dışı kalırdı, ucuz atlattılar.

  4. Saçma yorumlara gerek yok.Bildiğiniz yarış kazası.Burada biz Alonso taraftarlarının hayıflanması gereken tek şey Alonso'nun şansı.İlk 11 yarışta herkesin diline doladığı şansı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir