Kanada'da Şok! Hamilton ve Raikkonen Yarış Dışı!

yazar:

kategori:

Kanada GP yarışında şok gelişme! Adrian Sutil’in aracının sorun yaşaması ve yol kenarında kalması ile 17. turda piste güvenlik aracının girmesinin ardından pit yolu açıldığında pilotlar ilk pitleri için garajlara yöneldiler.

Ancak pit alanında beklenmeyen bir şey yaşandı ve yarışın lideri Lewis Hamilton pit yapmasının ardından çıkışta kırmızı ışık olduğu için bekleyen Kimi Raikkonen’e arkadan çarptı ve iki pilot yarış dışı kaldı.

İlk pitlerin ardından ve güvenlik aracının ardından sıralama Heidfeld, Barrichello, Nakajima, Webber, Coulthard, Trulli, Glock, Fisichella, Vettel, Kubica, Alonso, Piquet, Kovalainen, Button, Bourdais, Rosberg, Massa şeklinde.

Hamilton Kimi Pit Yolu Kazası

 


Yorumlar

  1. vahit başol avatarı

    vallah arkadaşlar yorumları okudukca gulme krızıne gıdım yaa.cok delı dolu seyler yazmıssınız tbr ederım.ne denılebılırkı hamıltona ıste ortada hersey.yazık oldu kımıye ya yarısı mahvettı,keske arkadanda alonso kubıcaya carpsaydı ne gusle olrudu demı:)))) gercı carpamazdı hamılton masallah oyle bır carptıkı kımıye alonsoya yer kalmadı:))bır fernandocu olarak ınan cok uzuldum ya kımıye kesek kımın yerıne alonso orda olsaydı hamılton ona carpsaydı nasıl olsa kaybedecek bıseyı yoktu osaman alonso o hamıltona ne yapardı dusemıyom vallaha:)))kımı gıbı sakın olmazdı sanırım elındkeı o dıreksıyonu hamıltonun basına gecırırdı demıı:))gercı kımıde sakın degıldı sankı bıraz sınırlı sekılde kırmızı ısıgı gosterdı allah bılır ııcndne hamıltona ne kadar kufur etmıstı kımı heyt be :))))))ne dese haklı bu hamılton ıstedıgı kadar yeteneklı olsun ben herzaman dıyom asla bır alonso bır kımı olmaz bundan:)))))

  2. cansu ektaş avatarı

    hehe o 10 puan içime oturmadı değildi hani =P

  3. şansa bakarmısın yaa bi yarış öncesinde lewis 10 puan kazanmıştı:) bence yine objektif durmuyo bu..

    ben henüz cezanın açıklamalı sebebini yazan bi yer bulamadım, bulan varmı acep?

  4. lewis suçlu tamamda bence ışığa dikkat etmedi,bide bu kurallar sen pite girilmesine izin ver çıkılmasına izin verme saçmalığa bak….

  5. cansu ektaş avatarı

    serkan bn cansuysa o cansu cevap: hyr kör bi fanatik sanma beni bn genel olarak cezalarda ileriye dönüklüğe karşıym f1 i izledğimden beri, çünkü bu gerçek bi cezalandırma değil bi yarış önceki puanlar siinebilir bu bnm adalet anlayışım tabi, lewis e özgü gelişmişte değil zaten..

  6. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    ceza gelir tabi kardeşim nerede gördünüz fırsatı bulundugunda mclarene ceza verilmedigini.haketti ona bişi demiyorum ama monacodaki hareket de bundan çok masum degildi ikisini de bilerek olmadıgını varsayarsak.hızlı tularda bizden heikinin 2 tane hızlı turu var avustralya ve bahreynde ama ne işe yaradıgını bugun gordunuz hepimiz gördük hızlı turla arac performası ortaya koymak biraz zevzeklige ve bilgisizlige girer..ya bir de bu fisiconın kazasında neden sc girmedi?sonucta sutil de yarış çizgisinde değildi ama lewis önde diye 3 tur bekleyip cıkardılar valla helal olsun ilginc bir uygulama

  7. cansu bence direkt diskalifiye edelim, hatta öldürelim yaa böyle uğraşılmaz dimi bu adamla, kökten çözüm, nasıl?

  8. teşekkürler

  9. bbc de öyle bir şey göremedim link verirmisin acaba

  10. cansu ektaş avatarı

    ceza buysa bile bu saçma bi ceza sistemi değil! mi belki yağmur yağıcak orda, o durumlarda çoğu kez olan baştakilere oluo orta sıra kenidisini kurtarıo şu cezalar geçmişe uygulanmalı bnce böylece cezayı alanın gerçekten cezalandırılmış olması garantilenir

  11. yabancı siteden BBC den..

  12. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ya ewett nerden öğrendiinn ???

  13. gizem genç avatarı

    ceza mı almış..nerden öğrendin ki ? :S

  14. sonuç olarak hızlı tur atınca 1. olamıyoruz.Önündeki aracı geçemezsen hızın bir anlamı yok .Barichello bunu çok iyi gösterdi bugün:)

  15. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    almışş mııı hanii nerdee hangi haberrr oleyyy 😀

  16. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    off off bu kadar komikk olma !

  17. bu arada Lewis ve Rosberg 10 sıra cezası almış..

  18. mantığınla tersden düşünmeye çalışınca ne oldu 1. mi oldunuz.Belki deponuz boştu.Monaco dada gördük hızlı tur atıp bitiremeyeni…

  19. tolga soydan avatarı

    ogun savaş sen kendine gül.

  20. ogun savaş avatarı

    Çok komik en hızlı tur en hızlı arabaymış ahahahaha 😀 ozaman malezya ve bi pist de en hızlı turu kovailenen atmıştı son turlarda o yarış macca da dökülüyodu :D:D:D

  21. ilk önce bmw yi kubicayı heidfeldi massayı kutluyorum. hamilton inanılmaz bir hata yaptı bunun savunulacak bir şeyi yok ceza almayı haketti. 2 hafta önce raikkonen sutile çarptığında hiç bir mclarenci kimiye küfür etmedi ama bu olayda hamiltona resmen küfür eden ferraricileri kınıyorum bu olay bazılarının seviyesini ortaya çıkardı. yarışa gelirsek dün lewisin hızlı turunu benzine bağlayanlar bir kez daha dediklerini yuttular lewis dün resmen uçtu. bazı arkadaşlar kiminin kazanacağı yarışı lewis mahvetti diyorsunuz lewis kimiden 1 sn hızlı turlar atıyordu nasıl kiminin kazanacağını söylersiniz hala anlamış değilim massa da süper bir performans ortaya koydu onu çok tebrik ederim. heikki ise bence seneye takımda olmamalı onun yerine button ı almalı bence mclaren adamın altında en hızlı araba var hala vetteli geçemedi yuhh diyorum artık bence ondan kaliteli bir 2. pilot bile olmaz bir an önce göderilmeli. hamiltonun kazasında kasıt arayanlarında o anı baştan izlemelerini öneriyorum lewis kiminin yanındaki boşluğa dalmak istedi ama olmadı kimiyede çok geçmiş olsun. objektif yorum yazan bütün arkdaşlara saygılar iyi akşamlar…

  22. tolga soydan avatarı

    7 yarışın 4 ünde kimi hızlı turu atmış.malezyada da atabilrdi.aynı şekilde bahreyndede.felipe veya kimi.

  23. sonuç itibari ile hızlı turun bizde olduğu bi yarışta en hızlı araç mclarende olmuo dimi 😉

  24. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    :D:D cok warr cok

  25. en hızlı tur ne oluyo:) bizdede çok var ondan:D ama kimseyi 1. yapmıyor

  26. bu işin şaka boyutunda, sonuç olarak burda o tip yorumların çoğunda gülücük war. + sonuç itibari ile geri gelmicek bişi ve büyük ihtimal ceza alıncak bi olay. Bence bu konuyu bizden çok siz ciddiye alıosunuz…

  27. tolga soydan avatarı

    ramazan hacifazlioglu sen ne diyon kimi farkı kapatıoyudu.attığı süper turları en hızlı turları görmedin herhalde.pittende lewisin önünnde çıktı.pitten çıkabilselerdi ya kubica 1. yada kimi olucaktı.

  28. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    yav aegschumi(enes) kardeşim sen de olmasan fenalık gecircem bunları okurken allahtan varsın..ya adam tabii kiminin tarafına gidicem çünkü boşluk olan tek yer orası biraz önce frene basmıs olsa boşluga girebilirdi.işi gücü yok hangisine çarpayım diye düşünecek adam bir de ayıp ya bu kadar olmaz.frene basacak zamanı zor buldu adam bir de bunları düşünecek ne fanatik gözü kör insanlarsınız ya ayıp valla ya..adam şampiyona lideri herkesten de yarım saniye hızlı gidiyor,her yıl oldugu gibi lanet olası bir güvenlik periyodu nedeniyle açtıgı fark güme gitti üstüne bir de takımın aptalca pit zamanı yuzunden 2 tane rakibine gecildi ve bir an önce piste gireyim de yerimi kazanayım diye ışığa filan bakmadan daldı olay bu kadar basit.hee bunlar hatasına hafifletir mi tabii ki hayır ama bilerek yaptı diyen insanların aklına belki bişiler girer diye yazıyorum.mclarenciler kadar üzülemezsiniz çünkü çok muhtemel bir galibiyetten ve puan farkını açmaktan mahrum olan taraf biziz,sc olmasa kiminin en iyi pozisyonu 2. olurdu,tamam ona da yazık oldu bişi demiyorum ama asıl yazık olan taraf genel olarak mclaren takımıdır hem de kalan pistlere bakacak olursak biz kazanırız diyebilcegimiz 3 pistten biriydi ve biz sevgili heiki sayesinde 1 puan bile alamadık.söyleyin kim daha zararlı cıktı bu işten allah askına.sevgicim ben aynı şeyler demedim 2 olay için.tırnak işareti kullandım hatta önemi anlaşılsın diye ve benzer dedim aynı demedim.sonuc olarak benzer evet 2 si de aracını durdurmadı.aracta sorun vardı hikayelerine ben inanmam cunku 2 tur sonra en hızlı turu atmıstı kimi.lewis de burda ısığı görmedi ama bu çok büyük suc evet ama sonuc olarak ikisi,nde de önündeki adamı helak etme durumu var,bunu anlatıyorum evet sonuc olarak hamiltonun ki daha buyuk suc ama görerek böyle bişi yapar mı yani adam şampiyona lideriyken..kameraları itmesi filan da çok çirkindi.yarıs kazanırken öp,kaybederken it,çok ayıp etti çok,valla bizden daha çok özür dilemesi lazım,dün türkiye,bugun komple mclaren hayatımdan bezdim valla 2 gunde..

  29. hasan özer avatarı

    türkiyede yaşanan klasik kırmızı ışık sendromu kanadada yaşandı.ama benim anlamadığım hamilton a neden bu kadar acımasız davranıldığı.kanadada her yıl pit yolunda bir kırmızı ışıkta geçme cezası oluyor.bugün kimi uyanık çıktı ışığı bekledi fakat hamilton onun kadar uyanık değildi.kaldıki bu kaza hamilton için dezavantaj çünkü fransada 5 sıra cezası alması kuvvetle muhtemel.bence bu yarışta konuşulması gereken 1 numaralı mesele kubicanın hızıydı.2 numaralı meselede massanın ferrarinin uzaylı felsefesiyle yönettiği stratejiye inat göstermiş olduğu üstün performans.bravo kubica bravo massa.kimi ve lewise gelince: bir sonraki yarış kimide lewise arkadan çarpar ödeşirler.nasıl olsa bu yıl ikiside arkadan çarpma konusunda sabıkaları var.

  30. melda +1 🙂

  31. ramazan kardes en hızlı tur kıme aitt kı sanırım 14.turda yarıs dısı kaldıgı halde bı bak bakalım

  32. monza dan önce ingiltere war unutma 🙂

  33. "fatih küskü" dostum dediklerine aynen katılıyorum, daha fazla yorum yapmıcam kışkırtmalar oluyor ve bu kışkırtmalara gelemem herkese iyi geceler..

  34. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    Boru gibi konuşuyorsunuz orda neler olduğunu bilmeden. birinci bu aptalca pit kuralı yüzünden girişte yeşil yanıyor çıkışta kırmızı. kimi ve kubica önde oldukları için ışığı gördüler ama arkadan çıkış yapan aracın görmemesi normal girişte yeşil yanıyorken çıkışta kırmızı yanacağını da düşünememiştir. bir çok pilot kimi dahil pit cezası almıştır kırmızıyı görmediği için. öyle karınınızdan konuşmayın. işi biliyorsanız konuşun akıllı yorum yapın. yok kimi birinci olacakmış bilmem ne, yaw adam kimiden nerdeyse 1 sn daha hızlı turlar atıyor üstelik daha iyi olduğu orta sert lastiklere geçmeden siz hala kimi kazanacaktı diyorsunuz hayal mı görüyorsunuz adam açık ara hızlıydı diğer bütün pilotlardan buna kimi de dahil. neyse bi dahaki yarışta alırız nasılsa ferrarilerden daha hızlıyız. bu artık bi gerçek bizi yetişemiyorsunuz. avrupada işinizi bitirecez dedik ve bunu da yapıyoruz monzada bakalım ne yapacaksınız. uzun düzlüklerde ferrarilerden hızlıyız.

  35. Tahsin kardeş Kimi & Sutil olayı bambaşka Hami & Kimi olayı bambaşka bence gereksiz tartışma yapma.

  36. ha ha ha ama beni çok güldürüosun 🙂 kiminin fren yaptığı yerde arka lastikler ıslak zeminde kalıo. Çekiş kontrolsüz bi araç için bunun anlamını bilio musun? Kuru yerde 50 ile giderken arkadan çarpmaktan daha mantıklı yani o olay. + holigan olsam burda gülmezdim…

  37. ''GECİLDİGİNİ GÖRÜNCE İNANILMAZ BİR EGO SU KABARDI '' bu cümleye katılıyorum ama digerlerine katılmıyorum.

  38. cansu ektaş avatarı

    'Bu benim yeteneklerimden birisi. Ne durum ortaya çıkarsa çıksın adapte olabiliyorum ve belki de bu yüzden yağmurda çok güçlüyüm. Kendimi evimde gibi hissediyordum. Rahattım ve dürüst olmak gerekirse zor değildi." 'ben bir çözüm buldum diğerleri bulamadı' daha dün adam kendini pistteki en iyi pilot ilan etmişti bugünkü haline bak pit yolunda hız kesmeyi akıl edemiyo üstelik bunu bi başka pilotada ödetiyor gerçekten sinir bozuculukta komik bir olay kendini kırmızı ışığa bir türlü adapte edememiş gibi görünüyo hah!

  39. kimi çartığında pist kuru ve araçta kuru zemin lastikleri vardı komedyen stajeri falanda değilim sadece senin gibi holiganların f1 için tehlikeli olduğunu düşünüyorum hepsi bu.

  40. üff sıkıldım, biri bana hamilton un cezasını bildirebilir mi? oguzzmen@hotmail.com

  41. ceza ne gelır yaa

  42. ercan postacı avatarı
    ercan postacı

    tamamen kasıtlı yapılmış bir hareket enaz 50 kere izledim sorarım herkeze burda aksini inkar edebilecek biri warmıdır 1incisi.ARAC CIKISDA HIZLI VE 2incisi.GECİLDİGİNİ GÖRÜNCE İNANILMAZ BİR EGO SU KABARDI 3cüsü.BURAYA DİKKAT EDİN NEDEN KALKIPDA SOLA KIRDI VE KASITLI CARPTI . bakın hamilton roberttin eskı bır arkadası ve şanpiyonada ona bir tehlıke yaratmıyor zaten arac BMW den daha hızlı kimi buyuk tehlıke ve kendisini kurtaramıyınca kimiyide goturdu kısacası bukadar amatör bir adam gormedım tüm dünya gördü aksini kimse inkar edemez zaten hamiltonun terbiye olması lazım hemde cok cabuk cunku ayakları yere basmıyor sanırım fransadakı yarışda basar sanırım sadece arabasını kullansın yeterlı cunku bazı spor terbıyelerını aşıyor <SAYGILARIMLA<

  43. tolga soydan avatarı

    lewisin bilerek yapması daha mantıklı =). yanlış anlamayın bilerek yaptı demiyorum yapmadı zatende kimi sutile bilerek çarpsa nolur çarpmasa nolur.kimi bişey kazanmaz.lewis çarparsa kimi çok şey kaybeder =)

  44. arkadaşım sen komedyen stajerliği yapıosun galiba 🙂 geçen hafta deil 2 hafta önce di bu 1. 2. si orda pist ıslaktı, burda kuru. 3. sü orda 280 le gidip aracın kontrolünü kaybedio burda duran bi araç söz konusu. Sen bence bi beyin cerrahı ile görüş 🙂

  45. :D:D:D ahh kı ne ahhh

  46. oz ye arkadaşım neden bukadar yanlı yorum yapıyorsun geçen hafta kimi hata yapınca şansızlık bilerek olmadı ama hamilton yapınca bilerek vurdu falan gibi bir göz doktoruna gitmeni tercih ederim sana gözlüğünü verince yarışları daha iyi analiz edersin bence.

  47. Fatih kardeşim ne yani Vega_nitro objektif olamaz mı?

  48. ahh hamildon ahhh 🙂 hislerimi daha açık seçik söleyebilsem 🙂

  49. Raikkonen neden sola kırdı, kubicaya çarpmadı diyen arkadaşlar bi baksanız acaba hangisinin yanından boşluk var? Gidip kütt diye kubicaya bindirse o zaman bir mantığını sorgulaman lazım.Orda boşluk varken oraya kaçma şansın varken neden vurdun diye… Ayrıca vurması Hamiltonun çok aleyhine oldu, geçen yarış 3 puan farkla liderken şimdi 4 puan geride ve 3. sırada… Tamam belki Kubica o kadar ciddi bir rakip olarak görülmeyebilir ama şu anda Massa da çok ciddi bir rakip. Kasıt arayan arkadaşlar varsa bir daha arasın.

  50. 🙂 yaa 1 saat oldu yarış biteli hala ceza gelmedi yatcam yaa 🙂

  51. "..o degil bir de burda yazı yazan birkaç kişi gözüme çarptı,ısrarla mclarenciyim filan diyip şimdi de bir mclaren pilotuna demedigini bırakmayan" fatih cümlesinin bu bölümü bana ama harbi kızdım Hamilton'a ya… Keşke Hakkinen gelse Hamiltona çekil kardeşim ben kullanacam arabayı dese ve takımın başına gelse. Budur McLarenin kurtuluşu… 🙂

  52. os yee süpersın yaa bana tercumansın walla:D:D:D

  53. sevgi karaca avatarı

    Fatihh canım dostum iyi herseyin cok güzel yazmıssın ama acıkcası senden bu kıyaslamayı beklemiyordum bari sen yapmaa yaa monaco ve bugun cok ayrı seyler be fatihh ben senin ne durumda oldugunu bildiğim için fikrinin daha sonra değişeceginden eminim ama sunu demişsin o adam bir daha 4. olamayacaktı belki diye ozaman bende derimki kimide 10 puan alıcaktı belkiki muhtemeli kuvvetliydii ve gecen yıl sampiyonu bir puan belirledi sence hangisi daha önemli hadi bunuda geçtim sence hangisinde yapılan hataa daha büyük ve diğeriylee kıyaslanamaz adam kırmızı ısıkta bekliyorduu fatihh arkadakii kırmızı ısıkta bekleyen birine o hızla gelipp carpamazz hoş carpmasaydıda kırmızı ısıkta gecmiş olucaktı monacodakiylee aynımı sence kosullar sen yapmaa fatihcim bari yaa…..

  54. işte ertan bende bılerek carpmıs gıbı dıyorum ama arkadaslar yanlıs anlıo bu sadece bı yorumdurr o arkadas anlamıstır benıı

  55. walla bu hamilton sn de hesap yapacak adam. Cin gibi. Düşünmüştür, kubica ya çarpsam adam taş çatlasa 2 yarış kazanır, ama kimi denen adam sezonun yarısını kazancak güçte, kubica zaten fasulye, her türlü yenerim ama kiminin puanda beni geçmemesi lasım, ve gümmmm 🙂

  56. büyük ihtimal aracı kurtarmaya calısmıstır ama maalesef kurtaramadı

  57. Ertan  Akkaş avatarı

    Arkadaşlar lütfen Kimi'nin Monaco'da Sutil'e çarpması ile Lewis'in Kanada'da Kimi'ye çarpmasını bir tutmayın. Kimi'nin orda ceza alması olanaksızdı çünkü elinden gelmeyerek çarptı. Durabilmek için elinden geleni yaptı. Ama Lewis'in HATASI çok farklı sanki bilerek kırmış gibi lütfen videosunu izleyin iki kazanında…

  58. Ben Haminin Kimiye direksiyonu bilerek kırdıgını düşünmüyorum.O an orada çarpmamak için geçmeye çalışmıştır ama hzıla gelince kimide yavaşlayınca kurtulamadı.

  59. arkadaslar tekrar belırtmek istiyorum bilerek carptı kısmı surdan gelıo yaa 4 senedır f1 isliyırum ben gıdıp te yarısta muhtemelen 3 . dewam edıcek pilot için gıttı bılerek kımıye carptı demem zaten bunu da kımse demezz o anda kırmızı ısıgı we aracları farketmeyen hamılton farkettıgı anda aracı kımıye kırıo bılerek olan bı durum dııldır belkı ama kasıt war gıbı gözukuooo onu dıyorum yaa eger o sözler banaysa

  60. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ewet ederizzz sonuna kadar hemdee ! adamm hızlıı olmadığıı haldeee geldi çarptıı adammaaa bunuunun cezasıııı sadecee 5 sıra gerii gtmekk olamamalıııııı

  61. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    kesin derlerrr kesinn beklerim yaniii amaclarıı hamilton ı nolursa olsun savunmak olduu için şaşırmamm..

  62. Kimi number one arkadaşım hattaa bütün puanları silinmeli dimiiii…o zman daha rahat edersinizzz..

  63. hoş kimi de kırmızı ışıkta geçti onada verilsin der şimdi mclaren takımı 🙂

  64. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ne olursa olsunn en sondan baslamalıııı hatta bide pittenn geçmeliii !

  65. bende merak edıyorum ne cıkıcak dıe kırmızı ışık ihlalı dıyelım artık biz onaa onde kımı olmasaydı ne werırler 5 sıra cezası mı

  66. allah bereket versin 🙂

  67. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    yahu adam mı öldürüldü nedir bu feryatlar hakaretler bilmem neler.utanmasanız ana avrat söveceksiniz..geçen hafta utanmadan savundugunuz hareketin ''benzeri'' bir şeyde ne bu tripler filan..ben de bir sürü küfrettim lewise nasıl böyle bir şey yapar diye ama gelip fe kimse burda kimiye aptal gerizekalı vs vs kelimeler kullanmadı.ki onun çarptıgı adam muhtemelen bir daha 4. olamacak.sakın lewisi savundugumu filan düşünmeyin çünkü bu yazdıklarımdan boyle seyler cıkaracak seviyede insanlar oldugunu görüyorum..bu hataya mal olan bir mclaren takımına da etmedigim küfür kalmadı.herkes pitte 7-8 saniye benzin alırken biz 11 saniye kaldık yahu ne zorunuz var.monacoda o stratejiyle kazandık diye yine depoyu fulleyecekler aklı sıra..o degil bir de burda yazı yazan birkaç kişi gözüme çarptı,ısrarla mclarenciyim filan diyip şimdi de bir mclaren pilotuna demedigini bırakmayan sadece kimi yarış dışı kaldıgı için,amma yalancıymış ya o insan da yuhh yanii..kimiyi de tebrik ederim sadece ışıkları gösterip''kör müsün görmüyor musun'' gibilerinden bişiler dedi.gercekten kolay şey degil o anda öyle davranmak,ben olsam döverdim,hatta içimizden bazıları onu tüfekle vurmaya filan kadar bile götürebilirlermiş işi..kanada gp sinden ve güvenlik araçlarından nefret ediyorum ağlayacak kadar da sinirliyim..bilerek kimiye çarptı diyen kişilerin de acilen doktora görünmelerini tavsiye ederim.akıl var mantık var hiç insan şampiyona lideriyken böyle bir şeyi bilerek yapar mı? son olarak da geçen hafta kimiye ceza verilmesi gerektigini düşünüyordum bu hafta da lewise verilmesini istiyorum çünkü gerçekten akıl alır bi şey değil yaptıgı yazıklar olsun demekle yetiniyorum.

  68. fatma hilal yuney avatarı
    fatma hilal yuney

    kesinlikle caylak olduğunu kanıtladı.o ışık uzaktan görünmoüo sanki.

  69. tolga soydan avatarı

    en fazla fransada 10 sıra ceza alır.

  70. acaba hamilton un aldığı cezanın haberini ne zaman koyarlar siteye 🙂 ordan devam edelim 🙂

  71. tamam işte ıd bunu sölemen yeterdı:D farklı bişi sölemıodum bı yorum sadece dedım hızlı gıbı geldı dedım:D oz ye ahh keske yakınında olsaydım o zaman hiç gerek kalmazdı zaten:D:D

  72. normalde hızlı flan değildiii öndekiler durduğu için sana öyle gelmiştirr..

  73. Bu hatayı bir Arrows, bir Minardi pilotu bile yapmaz. Alex Yoong bile yapmaz bu hatayı. Bu hatayı bir şampiyonluk adayı pilot yapıyor… Işığı göremiyor adam ya, ışığı göremedin peki neden önünde sap gibi duran 2 koca arabayı da mı göremiyon? Beklesene adam gibi ya.

  74. Kimse Ona buna Kabahat Bulmasın Kabahat Kırmızı Işığı Görmeyen ve Önündeki Aracları Farketmeyen Hamiltonundur… McLarencılar gene konusmus bos bos Aferin Size Konusun Dinliyoruz biz sizi…

  75. melda acr sınırı aşmamıştır.Çünkü Kim ve Kubi yavaşladılar e yavaşladıkları zaman Hami sana hızlı gibi geldi ama degildi gerçekten saçma sapan aptalca bir hata ama ne olsun F1 olur böle şeyler.

  76. dizine yazık 🙂 hamilton varken valla acırım dizlerine 🙂

  77. oz ye o dııl ben dızlerımı döwdum walla:D

  78. yahu ıd1984 sanırım ben anlatamıyorum ya normalden hızlı gıbıydı dıyorum sana sadece bı yorum bu yaa o kadar hızla nasıl öle bı hasar werdı dıyorum caktınmı fazıyetııı.adam aska gelmıstır baktı bunlar benden önce cıktı otomatık limitöü dewreye sokmadı ne bılıosunnn bana hız sınırını asmıs gıbı geldı dıyorummm

  79. bak kardeşimm bende diyorummkiii istesedennn hami o hızın üstüne çıkamazz otomatik limitörr var araçların hepsindeee … çaktınmı vaziyetiiii…

  80. tolga soydan avatarı

    sevgi karaca çok güzel demişsin.sinirden cümle yazamıyorum.

  81. yaw kimi hakkaten sana da 2 laf etmeden duramıcam. Danica patrick kadar olamadın. Geçen pitte kazada üstüne yürüdü, insan saldırır yaa. Ben tv ye saldırdım. Orda ben olcam hamilton u mclaren kokpitine ters sokardım. Hakkaten buz gibi adamsın…

  82. yalçın aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    alonso kendisine çarpsa ne yapardı acaba yada tam tersi:D

  83. Sutil'in İntikamı:)

    mazlumun koruyucusu hamilton..

  84. ben de sana onu dıyorum ıd1984 belırlı bır hız lımıtı wardır dıe sanırım sen anlamıosun benıı kı normalde gıdılmesı gereken hızdan daha hızlı gıbı geldı bana:S

  85. sevgi karaca avatarı

    Birinciisii monaco da kiminin yaptıgıylaa burda hamiltonun yaptıgını bir sayanlar nerenizlee yarıs izledinizz merak etmiyor değilim kosulları ve davranılması gereken sartları göz ardı etmeyin istersiniz. İkincisi Kiminin yerinde olsam sadece inip ışıkları göstermez o kuş beyinli kafasını alır ısıkların içine gömerdimm….. Ya nasıl birr iş bu anlamadım yaa adam sanki önde keyfinee durmusta bekliyor hamilton gelip carpsında bana yarıs dısı kalalımm diyee delircemm yaa Allah cezasını versin ne diyimm kendi basını yeseydide bize zararı dokunmasaydı bari….

  86. oz ye süper yorum:D sınırden yazamıyorum ben ya suann su kimi de cok sabır war yaa cıdden ben o anda cıkarırdım kaskımı fırlatırdım hamıltona:D:D:D sabır da bı yere kadar ya:D

  87. melda arkadaşımm pit yolunda belirli bir hız limiti vardırrr..anladınmıı kimse onun üzerine çıkmamazz…tamam bizde sinirliyizz.. hami nasıl olurda boyle aptalca bi hata yaptııı…Mclaren nasıl olurda favori olduğu pistten puan bile çıkaramazz…

  88. yalçın aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    senin bulduğun çözüm bumu hamilton lanet olsun sana yaktın kimiyi:@

  89. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    her mclarencii senin gibi olsa tuğbaa zaten ortada sorun kalmaz hamilton salağıı dışındaa..

  90. Ertan  Akkaş avatarı

    Şimdi bazı arkadaşlar pek takmıyor ama unutmayın Kimi geçen sene 1 puan ile şampiyon oldu. Ne güzel ya kazanacaktı yarışı kıracaktı şeytanın bacağını bu Lewis resmen ruh hastası ya…

  91. tuğba aycan avatarı

    bravo hamilton seni yürekten kutluyorum yaa nasıl çarparsın adama yaa her ne kadar da mclarenci olsam da şu anda hamiltona sinir oluyorum hala inanamıyorum yaw 🙁

  92. id1984 bana dıosannn o bılerek carptı kısmından sonra gelenı oku orda yanlıs anlama olmus bıraz sinirden:D carpıcagı bellıydıı kımıye bılerek kırdı demek istedımm kac kere gösterdıı resmen kasıt war gıbı gözukuoo pıt yolunda kac hızla gıdıldıgını bılıyoruzz

  93. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    cok yazıkk yaa nası bu kadarr görmemezlikten geliyosunuz arkadaslarrr bazısıı kiminin sutille carpmasıyla bunu bir tutuyoo olamaz şaka gibiiii !

  94. tolga soydan avatarı

    kimi mükemmel bi tempo tutturmuştu.gerçekten çok hızlıydı.walaha yazık oldu =(((((

  95. fatma hilal yuney avatarı
    fatma hilal yuney

    monako dan çok farklı.gözü görmeyen bi pilottan bahsediyoruz burda.kesinlikle ceza alıcak.özürle olmaz bu…

  96. monocoda kiminin aracın kontrolünü kaybedip 4 kontrol ile aracı tutup, frenlerin işlememesinden sutil e çarpmasının arasında. Bu Hamilton un pistte bakacağı yerde, gözünü trübindeki kızlara mı dikti naptıysa, kubica ya doğru giderken aniden kurtarırım havasında kimi ye bodoslamasında dünya kadar fark var. KATIKSIZ GERİZEKALI…

  97. abdullah ne alakası war sımdı monacoda kımının cok hızlı oldugu anda aracın kontrolunu kaybettıgını görduk.pitte kacla gıdıosun da böle sacma bi hata yapıosun yaa.kı kırmızı ışık yanıoo yaa yazıkk sölenıcek cok sey war da böle söleyemıosunn

  98. Ya kardeşim hata yapmıştırr dorruuu ama niye bilerek çarpsınnn.. şampiyona lideri sonuçta ikinci bitirsen ne olurkii …. Benzin benzin diye tutturmuştunuzz hanii gördük benzin farklarınııı…

  99. Bence kesin ceza alacak !

  100. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Herkes kabahat arıyor kabahat kanada gp. yönetiminde o bozulan force indiayı pist dışına bir türlü alamadılar bedavaya yarışı katlettiler haaaa hamiltonda kabahat yokmu var tabi olmazmı fakat hatanın temeli yazdığım gibi kanada gp. organizasyonunda o aracın oradan alınamayacağı belliyse daha önce sok güvenlik aracını bedavaya 3-4 tur attırdılar ;bmw de yarış galibiyetini aldı hayırlı olsun daha önce yazdığım gibi alman olsun gerisi sorun değil

  101. monacoda kimiyi savunanların burada da hamiltona yüklenmemesi ve hatta savunması lazım. tamam çok büyük hata yaptı ama oluyor böyle şeyler. özürünü diledi.

    belkide ilahi adalettir 😛

  102. ya blokaj olur tabı ama önde duran aracları göruosun o hızla arac o kadar kaymaz ya yapmayınn

  103. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    böyle seylerr oluooo ama bununkiiii normal bişey değilll hiçç savunmayınn öyle oluo böyle oluooo dieee bu kadar olmazz vallahi bu kadar olmaz cezaa almasıııı gerekioo ama o şanslı aptala vermezlerr cezaaa !

  104. tolga soydan avatarı

    evet geçen hafta kimiye lafları söyleyen mclarenciler lewise ne derler acaba.ben içimden geçenleri yazmıyorum

  105. yazıklar olsun senın gıbı bı pilota hamılton kesınlıkle kımıye bılerek carptı carpıcagı bellıydı zaten gıdıyım kımıye carpıyım dedı yahu pit cıkısına 3 arac sıgıyomu sen nereye kırıosun aracın önunu kesınlıkle kasıt war arada 3 puan warya ben gıdıyorum onu da göturıyım dedı.olamaz böle bişey ya. yerı gelır en iyi pilot en yeteneklı pilot olurr hanı nerde süper pilot kırmızı ışıgı nasıl görmuosun sen?!!!!!!!resmen çaylaksın sen çaylakk ya ölcem sinirimden.pit yolunda hız ihlalı yapmıstır o nasıl duramadı o hızla anlamadımm gördu kımı kubı önde cıktıı hararet bastı yazıklar olsun yaa

  106. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    böyle seyler oluyor ama gecen hafta kimi ye söylenenlerde sonra neyse….

  107. tolga soydan avatarı

    frene basmayıp sola dönse sadece kendini yakardı.kubicada şanslıydı lewis ona çarpabiliridi.

  108. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    Kimininnn baskaa caresii yoktuu o durumdaaaaaa yeterrr yaaaa alan dardııı arac mahvolmustuu az turlarr kalmışştı vs.. nası bir konusuyosunuzz kimiye iyi olmuş dercesinee sutili anlasın nası diyebiliyosunuzz… hamilton bi aptal bu kadar basitt !

  109. Kimi Sutili hatırlasın.Onun ne hissettiğini anlamıştır:) Hamilton hata yaptı arkadaşlar ama kameradan göründüğü gibi görünmüyor rosbergde çarptı yavaş geldiği halde duramadı.iyiki kubicaya çarpmadı:S ayrıca orada hız sabit keyfien göre hızlanmıyor

  110. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    bmw yii severim en azından mclarennn den bin kat iyilerrr ! ama hamiltonn salağına dua etsinlerr ahh ahh neler sayıcamm o adama ama maleseff yapamıyoruzz gene terbiyemizii bozmayalımm

  111. BMW den uzun zamandır beklenen 1 .lik ve müthiş duble …hamiltona teşekkür etmeyi unutmayın….

  112. dc durud durdu turnayı gözünden vurdu ….dün pistte duramayan toyotolar 4 ve 6…massadan yılın geçişi…hamiltondan yılın fiyaskosu…BMW

  113. tolga soydan avatarı

    kimiciyim çok sinirliyim lewise ama aniden fren yaparsan blokaj olur tabi

  114. BMW duble yaptı :S.. Tebrikler BMW taraftarlarına.. Tebrikler Hamilton'a.

  115. tolga soydan avatarı

    way be aldı kubica.BMW duble yaptı =)

  116. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    hamilton bu kadar işte.. umarım basınaa gelmeyen kalmazzz diğer yarıslardaa böyle bişey demek istemiodum hiç bi zaman ama dedirtttiii allah kahrtesinnn !

  117. Massa karambolden iyi geçti Trulli'yi 😀

  118. tijs_wervest avatarı

    peki arkadaşım bi araç hızlı gitmedigi sürece nasıl blokaj yapar ?? hızlı gitti aracı durduramadı ve blokaj oluştu ve McLarencilerin süperstarını görmüş olduk.

  119. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    tabikii sutil le çarpmasıylaa alakasıı yokkkk ! yuh artık bunu da dediniz yaa

  120. Abdullah Çelik Kardeşim Teşekkür Ederim

  121. ya raikkonenin monacoda çarpmasıyla bu aynı değl ..bi defa orda raikkonenn kaçış alanı yoktu burda hamiltonun sol tarafı boş..diğeri ise önünde iki kişi duruyo ışıkta ne diye basıyo gaza..

  122. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    wervest olcaktı bu arada pardon..

  123. apocan her şey için çok teşekkürler kardeş be. Bu arada Massa çok yaklaşmış derecelerden..

  124. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ahh ahh anlamazlarr kiii werset illa savunucaklarr

  125. raikonennnnnn babalar gibi 1. olucaktı…….. yazık oldu…

  126. tolga soydan avatarı

    arkadaslar lewis hızlı falan gitmiyo.pitte ne kadar hızlı gidilcekse o kadar.kiminin ne lewis e gösterdiği gibi krımızı ışık vardı.kimi ile kubica durdu ama işte…………………..

  127. tijs_wervest avatarı

    kimi nin sutile çarpmasıyla lewis in kimiye çarpmasının arasında dağlar kadar fark var.pitte adamlar duruyor lewis gelip vuruyor ve pit hız sınırını aşıyor açıkça belli oluyor hızlı gittiginin.monaco da ise kiminin aracı ıslak noktaya geldigi için spin attı ve önünde ki sutile vurdu.

  128. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    yaaaa raikkonen sutil e carptııı amaa çok zor koşullar altındaydıı yağmur dan soraydıı bi sürü şey olmusstuuu.. ama hamiltonnn o kadar yavaskenn o aracı durduramadıysa kasıtlıı olarak yaptığııı cok büyük ihtimall yapar o yaparrr hiç şaşırmamm defolsun gitsinnn ( babasınıda alıp))

  129. Bu arada en iyi turda yarışın 14. turunda Raikkonnen'den gelmiş 🙂

  130. massa 6. oldu önünde iki toyota var 4 sn farkla ….

  131. bu arada massa 6 oldu..

  132. Raikkonen hamilton olayına bende çok sinirlendim ama diğer yarışlara bakcaz artık.

    Yarışın bu anında ise Massadan harika, olağanüstü,muhteşem bir atak. Kovalinen Webbere atak yaparken Massa oldukça geride olmasına rağmen ani atakla içeri daldı, ve ikisini birden geçti bu güzel atak yılın geçişidir şimdiden.! Tebrikler Massa

  133. hamilton büyük ihtimalle ceza alacak…rosberg de alabilir ….

  134. apocan verdiğin adreste mail ve şifre istiyor :S yap bir güzellik

  135. hamiltonun yaptığının savunulcak birşeyi yok ama geçen hafta sutile çarpan da raikkonendi… olur böyle şeyler… Formula 1 bu

  136. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ahh o lewiss zaten benim elime gecsee kesinn kan çıkarrr kesinn keşke öyle bişey olabilseee keşkeee ağzınıı burnunuu dağıtsamm ahh ahh

  137. ferrari kimi avatarı

    CNN TURK un Allah bel….sını versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :(((

  138. massa 7 heiki 9 alonso yarış dışı vites kutusu

  139. tolga soydan avatarı

    lewisi elime verseler şimdi.kimi de tam hızlanmıştı.kubicaya 1 sny fark atıodu her tur.

  140. alonso yarış dışı
    massa ile heikki yi tam bilmiyorum
    massa 7. sanırım
    heikkide 9 civarıdır

  141. Peki Fatih'in dediklerinin hiç biri çalışmıyorsa verdiğin linkten CNNTURK'e direk kayabilir miyiz ?

  142. heiki ve massa? alonso?_

  143. http://www.formula1.com/services/live_timing/live_timing.html

    buradan da takip edebilirsiniz. tvu bende de çalışmadı. çalıştıranlar wheels kanalını bulsunlar

  144. kubica 1 heilfeld 2 dc 3

  145. yarışı izleyen varsa son durumu yazabilir mi..hiç bi link çalışmıyor

  146. http://www.cnnturk.com/interactive/izleyici.temsilcisi.asp?sid=11
    buradan cnntürke ulaşabilirsiniz.

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/1485.html

    buradan da Fatih abinin önerdikleri sitelere ulaşabilirsiniz…

  147. Ya bu speed Tv'ye nasıl ulaşabiliriz bir türlü canlı yayınına ulaşamadım :S

  148. Sadece sivilce mi çıktı ?? O zaman hiç bişe yok daha.. Bende neler çıktı neler..!!!

  149. S.a Bu Cnn Türk Denen Kanalın yöneticilerine Nasıl Ulaşabiliriz. Sinirden Sivilce Çıktı.:d

  150. Fatih Gülmez'in bahsettiklerini okumaya fırsat bile bulamadım bulsam bile onları yapana kadar eminim yarış biter.. Ya 200 km yol geldim sırf yarışa yetişebilmek için erken çıktım evimden hemen kendimi bir Internet cafeye attım ve şu duruma bak.. Bir kaç tane dengesiz yüzünden yarışı seyredemiyorum. Yok böyle bir şey be..

  151. apocan o yayında tam bir rezalet :S:S:S

  152. Yemin ediyorum yok böyle bir yayıncılık anlayışı.. Türkiye'de ve dünyada TEKKKK.!!!!

  153. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    yok yokk kesin bulurlarr hamilton ı savunucakk bişeyy hiç şaşırmayın o zamann . böyle bi takım onlarr böyleee allah kahretsinnn !

  154. Fatih gülmezin bahsettiklerini deneyin hiç olmadı http://www.tvchannelsfree.com/watch/4289/Eurosport-France.html buna bakarsınız artık 🙁

  155. Ya gözünüzü seveyim bırakın Hamilton'u Kimi'yi bana şu anda canlı izleyebileceğim bir site adresi söyleyin ???????????

  156. tijs_wervest avatarı

    aptal haminin sayesinde çok farklı küfürler öğrendim ve devam ediyoruz rezil adam ya :ß McLaren-Mercedes seni buralarda görmek isteriz senn o mükemmel dedigin pilotu görde bir daha öle böyle deme.

  157. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    ksinlikle hamilton bir ceza alacaktır(umuyorum)çünkü bir bakıma kasıtlı gibi aptalın 60 km hızda aracı durduramaması düşündürüyo

  158. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    aynennn o aklımdan gecen küfürleriii yazabilsemm neler yazıcamm ama malesef… allahın aptalıııı bencee ona 10 sıra geriden baslama cezasııı yetmezzz o 1-2 yarısaa cıkmamalııııı ahh ahh elime vercekelr onuuu evire çevire dövücemm.. şimdii kubica da liderliğee oturcakk ohh miss gibiii allah kahretsinn !

  159. Sen ona küfür etmek istiyorsun bende CNNTURK yetkililerine.. Ya yok mu yardım edecek bir Allah'ın kulu :S

  160. :::::::::::::::::@@@@@@@@@@ hamiltonnnnnnnnnnnn ve cnnnnnnn türkkkkkkkkkkkk ……….. link bilen varsa söylesin netten izlemek için……….

  161. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    aptal herif yaa böle şey olurmu pistte adama çarptı bence bilerek yaptı kubica ve kimi öne geçince tek çae olarak gördü galiba çok sinirliyim çok aklımdan birsürü küfür geçiyo ama maalesef yazamıyozruz ah bir yazabilseydin neler yazıcam ama…

  162. Yemin ediyorum yok böyle bişe ya insanı kanser ediyorlar…!!!

  163. netten izleyen arkadaşlarımız varsa linki atabilir mi……………….

  164. Arkadaşlar Cnnturk'un Internet üzerinden yayını durdu başka bir programa geçtiler. Acilen bana yardım edecek birisi var mı ? :S

  165. her seferinde olan kimiye oluyor zaten.hamilton salağı gözü görmüyor kırmızı ışığı gitti kimiye çarptı.kendini yaktın niye kimiyi yakıyorsn anlamadım ki.ama kimiyi tebrik ederim gene indi arabadan hamiltona selam verdi çoğu pilot vermez bile….

  166. rezill ettin bizi hamii rezil etttinnnn..Raiininde yarışını mahfettinnn kendininkinidee…Sana vermezlermi ahhh 10 sıra geriden başlama cezaasıı o zman görürüm ben seniii….

  167. çaylak işteeeeeeee çaylak mahsus raikonen çarptı… cnn nin yayını gitti netten bilen varsa link atsın ….

  168. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    allah kahretsinn ya ne istiyosunn adamdann allahınn caylağııı senin neyine f1 alın bu adamıı ceza verin bunaaaaa off allahım offf … şimdi konusundaa göriyim mclarencilerrr yeter artıkk yaaa

  169. tijs_wervest avatarı

    he birde pit yolunca o kadar hızla gitmenn ne mantıgı var anlamış deilim yaa durdu durdu salaklıgını yaptı yani.:@

  170. tijs_wervest avatarı

    yetenek fışkırıyor maşşallah bakalım McLarenciler ne diicek bu duruma koskoca ışığı görmeyenden ne hayır gelir ki saf ve gerçek yetenek resmen.2 pilot orda duruo gel vur ohh ne ala tabi kiminin ve kubinin arkasında çıkınca felegi şaştı adamın

  171. aptalın aptalı böyle olsa gerek..ya madem duramıcan boş alana git çarp kendi kendine ..raikkonenin yarışını mahvetti ya..

  172. Bir mclarenci olarak soylüyorum Hamilton boyle aptalca bi hata nasıl yapar yawww sen mclarenin birinci plotusunnn…kazanman gereken yarışı mahfettin..yazıklar olsun sanaaa..

  173. aklınca kenardan gelip geçicek
    çok yetenekl ya beyimiz
    u virajınada çözüm bulmuş
    tutana aşkolsun artık onu!

  174. tolga soydan avatarı

    allahım inanamıyorum =((( kubicayla kimi durmuş dursana allahmmm

  175. ya sabır!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir