Hamilton, Raikkonen'den Özür Diledi

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Montreal’de yaptığı hata nedeniyle Ferrari pilotu Raikkonen ile birlikte yarış dışı kalmasının ardından Fin pilottan özür diledi.

Yarışın 20. turunda Kimi Raikkonen, pit çıkışında kırmızı ışık nedeniyle BMW’den Kubica ile yan yana bekledi ama Hamilton, arkadan duramayarak Ferrari pilotuna çarptı ve her ikisi de o noktada Kanada GP’ye veda etti.

Kazanın ardından Raikkonen, Hamilton’a ışıkları göstererek tepkisini ifade etti.

Şampiyona lideri Hamilton, kırmızı ışığı gördüğünde artık çok geç olduğunu söyledi.

Hamilton: "Harika bir pit-stop değildi. Pit yolunda önümde iki pilotu mücade ederken gördüm ve hepsi biden durdu. Kırmızı ışığı gördüm ama durduğum o an çok geçti."

"Duvara çarpıp kaza yaparak kızgın olmak çok farklı bir şey, buna benzemiyor. Onun yarışına mâl olduğum için Kimi’den özür diliyorum. Ama bunlar olan şeyler."

"İkimizin de dışarıda kalmamasını tercih ederdim. Çok hızlıydık, öndeydim. Bir dahaki sefere artık."

Hamilton Kimi Pit Yolu Kazası


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    Gökhan Demir hiç lewisi savunma.kimi lastiklerinin ufalanması geçtikten sonra gördük.4 sny fark kapattı bi kaç turda

  2. gizem genç avatarı

    zoruma giden tek birşey var oda Kiminin yarışının hamiltonun dikkatsizliği yüzünden mahvolmuş olması.
    ben dünkü yarışa kadar hiçbi zaman lewisi çaylak olarak nitelendirmiyordum aksine başarısını hep takdir etdiyordum
    sutil olayında tabiki sutil içinde üzüldüm sonuçta kariyerinin en iyyi yarışıydı.fakat o kaza kiminin suçu olsaydı zaten hakemler gerekli cezayı verirdi yanılıyormuyum?

  3. Sen hangi yarışı seyrettin arkadaşım? Ne zaman Hamilton Raikkonen e tur bindirecek kadar hızlandı?

  4. Bir çok kişi burada günlük yorumcu. Hiç geçmişi düşünmeden günlük yorum yapıyorlar. Eskiden o çok sevdiğiniz Schumi nin marifetlerini saydırmayın bana. Bu arada Kimi çok karakterli bir pilot. Ona teşekkür ediyorum. Hamilton un da öyle bir pislik yapacağını hiç sanmıyorum. Adam çarpmamak için neden kubikanın tarafını seçsinki orada duvardan başka birşey yok. Ama kimi nin yan tarafı boştu oraya kırdı direksiyonu bukadar basit. Siz böyle kötü düşünceler içinde olduğunuz sürece bu ülke bir yere gelemez zaten. Her şeyi kendinize yontun başka birşey yok. FIA nın hiçmi suçu yok. Bu kaçıncı güvenlik aracı fiyaskosu sayın bakalım.

  5. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Gizem hanım 6. olamadığı için kıskançlık yapıyor..

  6. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Gizem hanım zorunuza gidiyor değil mi, çaylak diye tabir ettiğiniz bir pilotun Kiminize yarış esnasında tur bile bindirecek kadar hızlı ve önde olması..Taraflı olunurda bu kadar olunmaz..Sutil' i yarış dışı bıraktığında nerdeydin Gizem hanım..O zaman Kiminizin suçu yoktu değil mi ?

  7. kimi'den geldi açıklama
    ingilizce bilenler şurdan okuyabilir: http://www.autosport.com/news/report.php/id/68148

  8. Bu adam çok şımardı zaten .Yok çözmüş de yok bilmem ne de.Çaylak geldin çaylak gideceksin…

  9. ecrin deniz avatarı

    kiminin vereceği cevap muhtemelen şudur: "evet kesinlikle beklediğimiz bir sonuc deildi fakat yine de bu dünyanın sonu deil" 🙂 🙂

  10. holiganlık kendini bilmezlik dizboyu….

  11. gizem genç avatarı

    bu yüzsüzde utanma duygusu ne arar ..
    çeksn cezasın hak yerini buldu !
    kiminin pekde yorum yapacağını zannetmiyorum! böyle bi kabusun ardından söylenicek çok şey var elbet ama hiçbiri olanları değiştirmiyor ne yazıkki.

  12. cansu ektaş avatarı

    ya rai niye bişey demiyo gerçi kazadan sonra bile o sakinliğni koruyan adamın değişmiycei besbelli ama genede desin bişeyler, yorumm yap raiiii =D

  13. hahaha utancından yuzunu ceviriyo hamilton zuhauhahahahah

  14. gizem genç avatarı

    bu işler bir anda 5 tane sevgiliyi idare etmeye benzemez lewis hamilton.
    f2008e çarpıp kiminin yarışını mahvederek değil , yarışlar kazanarak şampiyon olunur !

  15. Bendede video açılmıyor.

  16. Bu arada site yöneticileri videoyu eskiden TRF1de yayınlandığı gibi yayınlar mı? Her haber açışımızda parazit gibi o videonun açılmasını istemiyorum.

  17. herhalde bu saçmalığı kimi-sutil kazasına benzetenler , lewisin aldığı cezayla farkı anlarlar (10 sıra cezası)

  18. Yarisi izlerken TV nin icine girecektim valla, Kufur etmemem icin simdi sakin kafayla yaziyorum ama kendimi yine zor tutuyorum 🙂 Neyse oldu bitti yapacak bisey yok. Bide ilginc olan Rosberg`e noluyo ki? oda seyrede seyrede geldi Hamilton`a carpti, inanilir gibi degil 🙂

  19. yuh diyorum başka bşey dmiyorum ya adam dalga geçer gibi artık bidahaki sefere diyo ya..böyle pişkinlk olmaz…

  20. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    sizinle uğrasılmaz valla hiç.yarın onu ceza almış görmek istiyorum diyecek kadar kafayı oynatabilecek arkadaslar var aramızda..hani dersin''bir adam gece yarısı baska bir eve girip oradaki birine tecavüz etmiş de yarın hakim karşısına çıkacak''..ceza alır zaten kafayı yormayın,nasıl ki bir mclaren pilotu öndeyken giren güvenlik aracı,hemen hemen aynı pozisyonda bir arac pistteyken ama önde herhangi bir mclaren pilotu olmadıgı için piste girmiyorsa bugun oldugu gibi;aynı sonuclara neden olacak 2 hareketten de tabii ki ferrariye değil mclarene verecektir cezayı bunda şüphem yok.vermesin demiyorum ama böyle sacma hareketlerle bilerek ya da bilmeyerek aracta bir sorun olmadıgı sürecek önündeki adamın yarısını bitiren herkese ceza gelmeli diyorum hepsi bu.

  21. gizem genç avatarı

    kesinlikle öyle yanından geçip gitmek gibi bi niyeti vardı..
    Hamiltonun hatası çaylaklığa bile sığmaz.
    KİMİNİN SABRINI GERÇEKTEN KUTLUYORUM.Adeta bir aziz sabrına sahip.
    BİR PİLOT ANCAK BU KADAR SPORTMEN OLABİLİR.
    Tebrikler Kimi.

  22. sevgi karaca avatarı

    yaa kasıtlıı yaptıı denecek kadardaa fanatik olmamak gerekirr hiçbir pilot ne pahasına olursa olsunn kasıtlı böylee birşey yapmaz ewet telafisi olmayann dengesizce yapılmış bir hatadır ama kasıtlı olduguna inanmıyorum….
    Ayrıca son sözümde hamilton a <sen babanıda al git bahçede porshe kullan canım senin uykun pist modelin bahce gibi yerler olmalı>….

  23. Rakkathebest  avatarı

    tabıkı ucurum yok ama ferrari bence daha iyi simdike derecelere bakarak soyluyorum bu arada umarım yanlıs bı yorum yapmadım cunku cok sınırlıyım ve sankı ferrarı bır tur bıle tamamlayamıcak gb grlıyor bundan sonra son ıkı yarıstakı sansızlıklara bakarsak 🙁

  24. adam kesinlikle yavaşlayamadı, bana göre yavaşlamayada çalışmadı gibi, yanından geçip gidicem zannetti galiba, benzer bi olayı bahreynde alonsoyu geçerken yaptı , şimdi bazı arkadaşlar orda araç kanattaki kırık yüzünden gereğinden fazla hızlanmıştı falan diyecekler (desinler) adam aracın sağını solunu kestiremiyor gibi sanki

  25. Bu hareketi sadece kasıtl ancak Montoya yapar, onunda yapması için "kurban" pilota çok aşırı kızması lazım.

  26. Tamam kardeşim bak sende kimi taraftarısın bende.Hamilton hatalı büyük bir hata yaptı tamam bunu burada kabul etmeyen yoktur.Ama kasıtlı olamaz.Cezasını alacaktır zaten.

  27. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    bana göre kasıtlıııı ayrıca uzatılmıycak gibi değil adam kendinni ve en önemlsiii kimiyi yaktıı aptal

  28. tolga soydan avatarı

    kasıtlı olurmu arkadaşlar abartmayın.

  29. tolga soydan avatarı

    kasıtlı olurmu arkadaşlar abartmayın.

  30. YAV KASIT FELAN YOK BU KAZADA AMMA UZATTINIZ HAA SANİYELİK BİR OLAY.BU KADAR OLMAZ.

  31. adammmmmmmm geliyor yukarda video varrrrrrrr direkkkkkkk raikonene çarpıyorrrrrrrrrrrrr :DDD

  32. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    aslında bu hiç bi zaman anlaşılmıycak kasıtlı mı değil mii yanii.. biz burda birbirmizii yicezz bana kalırsa kasıtlııı yaptıı böyle bi aptallık yapan kasıtlı olarak üstünede kırarrr !

  33. Ha bak buna katılıyom işteee…Aptallık yapmıştırr cezasını çekecektirr..Ama kasıtlı yaptığına katılmıyorumm..

  34. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ewet uçurum yok ama hamilton aptallık yapmaya devam edersee hem kendisii için hemde bizim adımızaa kabus olcak yarıslarr..

  35. Kimin favori olduğunu ilerleyen yarışlarda görecezz Mclaren geçenseneden farklı aero pistlerindede artık hızlı ve istikrarlıı..Ferraride tam tersiii mclarenin geçen sene hızlı olduğu pistlerde iyi ..yanii farkk çok yakınn artık pistten piste uçurumm yokkk…

  36. Hatası hem kendisine hemde rai ye çok pahalıya çıktı yazık oldu. İkiside bu yarıştan çıkabilecek puanları ara gibi geliyor bana. Kimi sutil kazasına benzetenlere cevap vermek bile gereksiz. Çokta yüklenmeyede gerek yok bi hata yaptı lewis ve sonuçta bundan faydalanan bmw oldu.

  37. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    herneyseee nasıl olsa bazı şeyler anlaşılmıycak.. görücezz hepimizz daha sonra. ama artık hamilton cezaa almalıııııı yarın sabah kalktığımda onu ceza almış olarakk görmek istiyorumm!

  38. bazı arkadaşlar takım içindede rekabetin oldğunu unutuyorlar.. geçenki yarışta massa kimi'nin önünü kapatmadı mı.. şimdi çaylak şampion olabilmesi için en büyük rakibi kimi'ye bilerek çarpması sizcede tesadüf değildir… çaylak niye direksiyon kırmadı..arkadan girdi işte bilerek..

  39. Bunu Spaya dayanarak söylüyordur büyük ihtimal ama Ferrari arabasının geçen seneden farklı bir araba olduğunu unutarak söylüyordur…. F1 bu piste kunduz girer araban kaza yapar yarış dışı kalırsın. Yağmur yağar yarış dışı kalırsın. Budur yani bu basit bir FPS oyunu oynamıyorlar burda.

  40. Bunu fransa gelsin o zaman görürüz biz burda hamiyii savunmadıkk hatta eleştirrdikkkkk…Ama bilerek çarptı deniyorsa ben savunmasını yaparımmm..anladınmı arkadaşımmm Hiç kusura bakmayın yaniii

  41. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    olamazzlarr bencee unutalım o öz eleştirii kavramanı mclarencilerinn bazılarında saplantı haline gelmiş hamilton ı en aptal durumdayken savunmakk.. bencede bilerekk çarptıı anladı ehralde bi yerlere vurcağını dediki kimiye vuruyımm odaa yarıs dışı kalsınnn bana böyle geliyoo kimsede söylediğimi eleştirmesinn bbıktım çünkü abuk sabukk yorumlardannn artık yeter arkadaslar gercekleriii görelim geç kalmış değilsinizzz biraz eleştiri yapmayıı yeri geldiğindee karşı takımı tebrik etmeyiii ve hata yaptığınızdaa kabullenmeyiii öğreninnnn !

  42. Rakkathebest  avatarı

    ben 6/4 kımın aldıgını bılıyorum gecen senenın sampıyonunu buılıyorum macca cıların bos umutlarına gulmeyı bılıyorum ve dıyorumkı fransa gp sını 15 ıncı turdan sonra kapatma!!!!

  43. Hem arkadaşım biri demişkiii ''bundan sonra ferrari alır götürür'' Bunu neye dayanarak söyledin arkadaşımmm..mclarenin aero olarak ferrariye çok yakın olduğunu bilmiyormusun..Hızlı virajlarda neredeyse ferrariyle başabaş olduğunu bilmiyormusunnn..Türkiye gpsi gibi pistlerde mclarenin neler yapabileceğini bilmiyormusun…

  44. Rakkathebest  avatarı

    sampıyona lıderımı 😀 o artık kubıca ve ıns fransadan sonrada kimi olucak ozur dıleyecek tabii resmen yarısını mahvettı orada utanmadan bırde su adamı savunmayın bana!!!!bu arada lauda orda durulmaması lazımdı cunku kırmızı ısık degıldı dıyor katılan varmı ?

  45. sevgi karaca avatarı

    yaa allah askınaa bari sizz bukadar bencil olmayınn yaa tamam anladık mclarencisinizz ama gözünü seveyim su objektif bakan mclarencilerin yaa ben monacodaa böylee bir olay olmadıgı haldee deliriyordum kimiyee demediğimi bırakmadım siz hala buradaa adam favoriydi mclaren 0 cektii diyorsunuzz ya ne yapıyorsa kendinee yapsaydıı bu lafı söyleyin anlarımm ama baskasının olası bir 10 puanınaa engel olduysaa bu adam bu lafı söylemeyinn yaa sadecee takımınız cercevesindee degerlendirmeyin olayı gecen yıl sampiyonu 1 puan belirlediii kimin aklına gelirdii buu ne malum sezon sonu gene aynı seyin olmayacagı ozaman kimimi daha sanssız durumda olan taraf oluıcak hamiltonmu yapmayın allah askınaa biraz öz eleştirici gücede sahip olun yaa….

  46. istersen uzat….. eğer çaylak kimiye bilerek çarpmadıysa ben formulayı burda bırakıcam… hala hamiltonu savunuyorsunuz ayıp ya… özür dilicek tabi.. isterse dilemesin..

  47. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    bende seni anlayamıorumm fatihh naapsaydıı kimi ağzınıı dağıtsa mıydıı hamilton ın bizim içimizden de gecen oydu ama yaptığıı çok olguncaa ve bi pilota daha doğrusu bi insana yakışır bi davranıştııı.ewet fazla sakin ama adamın kendii içinde ve yarıstan sonra neler yaşadığını bilemeyiz kiii

  48. herkes duygularını belli edemez fatih
    ayrıca o kaskın içinde Kimi'nin ne halde olduğunu bilmiyosun
    gerçi
    pek taktığını zannetmiyorum ya.. 😀 neyse!

  49. yapmayın arkadaşlar, elbette ki hami bu olayda %100 hatalı ancak bilerek çarptığını söyleyenler var. o kadar uzun boylu değil artık..

  50. Szi bu kafaylaa dewamm edinnn Şampiyona lideri bilerek çarpacakk raikonene… sadece piyangoo ona vurdu o kadarrr… Nese saygılarrr daha fazla uzatmak istemiyorummm..

  51. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    özür dilemese''pis herif özür bile dilemedi''diyeceksiniz,ya siz nasıl izleyicisiniz onu çözemedim ben.aynı şeyler değil ama sonucta gecen hafta da aynı sonuca kimi imza atıp sucsuz ve hayatında belki bir daha göremeyecegi pozisyondaki bir adamın yarısını mahvedip onun ağlamasına neden oldu?keşke kimi de bu kadar sinirlense ne bileyim öfkeden kudursa filan ama adamın umrunda değil nerdeyse bu kadar hırssız olabilir mi ya insan,tamam olgunca bir davranıstı helal olsun da bu kadarı da biraz fazla değil mi ya..ceza kimiye de verilmeliydi ama verilmedi lewise de verilmeli diyorum ve verilecektir tabii ki.mclaren aleyhine cezalar hiç kaçmaz.önde girdigi pite 3. sıraya düşmesini saglayan takımı da en derin küfürlerimi iletiyorum burdan.olayın temeli kesinlikle bu.

  52. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    tabiki değil bunu biliyoruzz allah allah !

  53. Çıktı yine Ferrari bundan sonra alır götürürcüler. Bundan sonraki hiç bir yarış garanti değil kandırmayın kendinizi.

  54. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    bencede bi susun artık.. yani bu konuu hakkındaa hala bişeyler yazabiliyosunuz boş boş tebrik ediyorum..

  55. Rakkathebest  avatarı

    vega nitro yemısım mclaren ı 6 yarısın 4 unu almıs ferrarı bu satten sonra vermeycek mclarene bu saatten sonra ne bmw yarıs kazanır nede macca cadde ve monza harıc zafer gorur bızım sınırımız kımı nın sampıyona lıderlıgını kaybetmesı ve bunun ıcın mın 2 hafta bekleyecek olmamızdır!!!!!lutfen macca yı savunup durmayın bu arada bırakın monaco yu 2 sene sonra sutil diye bi pilotu kac kısı hatırlayacak? etme bulma dunyası karma gıbı abuk subuk seylerle cıkmayın ya lewıs bunu kasıtlı yaptı herkes kabul etsın yarıs bıtmıstı cunku onun ıcın

  56. unutma daha 14. turda en hızlı turu kimi atmıştı… hem hamiltondan daha önce çıktı.. hala hamilton kazanırdı kendini yaktı diyenler.. bi sussun ya… iyi akşamlar herkese..

  57. Arkadaşımmm hamiltonun bayağı bi benzin alıp geriye düştüğünüde unutuyon galibaaaa…bu yarışın en büyük favorisiydii hamiltonn kendini yaktıı iştee 0 çektii mclarenn favori olduğu pistteee..

  58. mahsus çarp kimiye sonra özür dile iş mi bu çaylak seni…

  59. arkadaşlar Kimi gibi bizde sakin olmak zorundayız. sonuçta hamiltonda böyle bi şey istemezdi ama mesele şu ki yani gözünü öyle hırs bürüdi ki o an ışık mışık farketmedi. üstelik geçen seneden örnekleri vardı, kırmızı ışıkta geçenler ihraç edilmişti, bunları aklında tutması lazımdı ama hem kimi'ye hem kubica'ya birden geçilince hırs yaptı. ışıkları fartkettikten sonrada tabi kubicaya çarpmak yerine kimi'ye çarpmayı tercih etmiştir 😀 ben en çok yarış öncesindeki kendisini övmesini hatırlayıp sinirleniyorum. yalnız bide şöyle bi nokta varki dolaylı yoldanda olsa sutil neden oldu 🙂 neyse neyse. dört gözle güzel bi ceza bekliyorum. eğer kimi'ye çarpmasaydı kırmızı ışıkta geçtiği için zaten ihraç edilcekti, o yüzden bidaki yarışta pit yolundan başlasa filan fena olmaz. az bile.. 🙂

  60. nerde öndeydı bu yaa 3.cıkcaktı pıtten:D hala ukala yaa

  61. Motor sporların işte olsaydıı diye bişey olmuyoo malesefff görüyoruzz bakk bi güvenlik aracıı nelere mal olduuu…

  62. Etme bulma dünyası naparsın =). Herkes Hamilton a kızıyo ama Hamilton yapamasaydı Rosberg yapacaktı aynı şeyi. O zaman onuda diskalifiye edelim.

  63. sevgi karaca avatarı

    Hamiltondaa favori olabilirdi her favori olan pilot kazanacak diye birşeymi vardı sende bunu garanti edemezsinki kiminin kazanacagınaa eger bir olmasaydıı biz ve eminimde bircok kişi öyle bir pozisyonda kesin gözüyle bakıcaktı buna ne demeli ozaman demekki hiç bir pilotun favoride dahil kazanmaası kesin değildirr….

  64. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    git duvara çak aptal herif yada kubicaya çarp neden kimi neden direksiyonu sağa değilde sola kırdı tabikide kiminin alıp başını gitmesni istemedi duramıyosam yarış dışı kalacaksam eğer en büyük rakibimide dışarda bırakim diye düşündü lütfen yetkililer bunlarıda göz öünde bulundursunlar direksiyon hareketi sınırda değilde direk olarak kiminin üzerine doğru yönelti tekrar yineliyorum ki hamiltona bi ceza verilmeli

  65. Abi Hamilton kendi yarışını, olası şampiyonluğunu, olası McLaren şampiyonluğunu götürdü tekrar. Yemişim Kimiyi, Ferrariyi hatayı ya.

  66. Erhan Karma felsefesi:) Kimi için gerçekleşti

  67. Ertan  Akkaş avatarı

    id1984 _ saygıdeğer arkadaşım tekrar düşün bakalım sence Lewis Kimi'ye çarpmasaydı yarışı kim kazanacaktı? Tabiki garanti değil ama en büyük favorisiydi o anda… Ayrıca 10 puan abartı olmuş olabilir ama hiç yoktan 1 puan kaybettiğini düşünürsek genede şampiyonluğu bu KAZA ! ile kaçırmış olabilir…

  68. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    sende benim yazdığımı doğruu okuuu ! kesin alıp almıycağınıı bilemeyizz tabikiiiii ! ama böyle hızlı sürmeye devam etseydii alabilirdiii hadiii onu bıraktımm bu olay olmasaydıı adam cok büyük bi ihtimalle puan alıcaktıı . başka türlü acıklayamıorum umarım alamışsındırr..

  69. Rakkathebest  avatarı

    cok sınırlıyım ama kendımı tutcam…. ınsallah ıyı bır ceza gelır kımı ıse sakın karsıladı olayı onla agız dalasına gırmeye gerek yok…. bunlar ferrarı cı olarak yorumlarım…. bu arada serhan acar taktı kımı nın emeklılıgıne kımı gorusmeler basladı yenı anlasma ıcın dedı yanı daha bu sene sampıyon olucak ve bundan sonrada!!!!bu arada lauda onun kırmızı ısık olmadıgını ve jump!!! ısıgı yada uyarı ısıgı olacagını soyledı ve nıye duruyorlar seklınde bı yorum yaptı….yanı durmamaları gerek dedı.. bu arada lewıs neden cızgıısnde kalmadıda kubıca yerıne kımı ye vurmayı tercıh ettı bırı acıklarmı saygıdeger macca cılar buna kacmaya calısıyordu seklınde bı yotum yapmassanız sevınırım…not:kazandıkalrında yavru sebekler gibi zıplayan hamıltonun kamerayı ittirmesi ise ayrı bir olaydı iste gercek yuz.. ama herkes kalbinin guzelligini goruyoır degilmi??anlayan anladı bunu

  70. Kardeşimm bu olay olmasaydıı diyorummm o zman kimii yarışı kesin alırmıyydııı….yazdığımı doğru okuuu…

  71. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    nası bi düşünce buu kiminin yarısı alacağıı garantii değil diyeee ona vurması mı gerekiyoduuu yuk artıkk şakamısınızz yaa zaten büyük ihtimalle alcaktı eğer öyle istikrarlı gitseydii herşeyi bırakkk adam puan alıcakktıı böyle kubica massa falan önee geçmiycektiiii

  72. Yarıştan men cezası isteyen arkadaşlar bayaa bi abartmış olayı. En fazla 10 sıra cezası almalı Hamilton daha fazlası abartı olur saçma olur.

  73. Arkadaşımmm sonuçta o canadanın en büyük favorisiiiydiii..Bu olay olmasaydıı Kiminin yarış kazanacağı garantimiydiiikiii..

  74. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    keşke edilseee keşkee haketti onuu hiçç konumayınn sacmalamakla alakasııda yokk yaptığının ne ÖZÜRÜ ne telafisiii war herşey özzürle olsaydı şuanda şampiyona tablosuu değişmezdii ! yeterr artık gerceklerii görünnnn yuh yaniii

  75. Ertan  Akkaş avatarı

    id1984_ önemli olan kendi yarışını mahvetmesinimi yoksa başkasının 1. lik hakkını elinden almak mı? Kendi yarışını mahvetmesi kendi hatası nedeniyle bizi ilgilendirmiyor.

  76. bir sonraki yarıştan men edilmesinde bir abartı bulamıyorum, önünde kimi olmasaydı zaten kırmızıda geçer men olurdu, ama o zaman zararı sadece kendine olurdu kurallara uyanlara bişey olmazdı, yazık telafisi çok zor bir puan kaybı

  77. 5 sıra grid cezası…

  78. Heee olduuuuu..Bide ihracc edilecekkk fransaa gpsinn saçmalamayıı bırakınn…Kendinide yaktıı sonuçtaaa..Ama büyük bi ihtimal grid cezası gelebilir….

  79. plotlara hakaret yok arkadaslarr mesajlar silinecektir daha ılımlı cümlelerle devam edelimm

  80. Raikkonen karma ya kurban gitti. Sutil in ahı tuttu 😀

  81. Ertan  Akkaş avatarı

    Bence 5 sıra cezası az kalır ama bence çünkü söz konusu 10 puan… Kimi geçen sene 1 puan ile şampiyon olmuştu.

  82. tuğba aycan avatarı

    ayy hamiltoncım lutfetmişsin de özür dilemişsin ben kiminin yerinde olsam onu bir döverdim kii …

    lewis düştün gözümden :@

  83. Arkadaşlarr Hamilton şampiyona lideri adam kendinide yaktı sonuçtaa..ve cezada gelecektirr…

  84. gizem genç avatarı

    çoluk çocğun eline direksiyon verirlerse böyle ukalaca özür dilerimleri daha çok duyacağız.

  85. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ceza hakkında hiç bi fikrim yokk ama keşke dediğim gibi fransada yarışamasaa..

  86. 5 sıra grid cezası yiyebilir..

  87. emiko emiko avatarı

    Tam bir çaylak hatası demek hamiltona hediye olur affedilir gibi değil…Kimiye çarpmasa soldan geçse kırmızıda geçtiği için yarış dışı kalacaktı…Kimi iyi bir tempo tutturmuştu.Muhtemelen yarışın birincisi olacaktı.Raikkonen şansız adam…Bunlar olur şeyler demek ne demek.Böyle şeyler binde bir olur.

  88. fatma hilal yuney avatarı
    fatma hilal yuney

    özür dilemekle olmaz.en ağır ceza almalı.insanlar onun gelip geçmesi için durmadı orda.

  89. İstediğin kadar özür dile Hamilton yine büyük hatalar yapıp kendini, şampiyonluk ihtimalini, yarışlarını ve takımını tehlikeye atıyorsun. Nerede eski McLaren pilotları? Nerede Hakkinen Coulthard ikilisi nerede 90lı yılların sonu. 🙁

  90. sevgi karaca avatarı

    Allahınn belasıı bide özürr diliyorr yaa bide dalgaa gecer gibi ikimizin birden dısarda kalmasına üzüldümm diyorr len ozaman carpsaydındaa duvaraa sen defolupp cıksaydın yarıstann bize zararın dokunmasaydıı bide olağan seylermişş hey allahım gelde delirmee bari konusmaa yaa konusmaaa halaa yüzsüz yüzsüzz konusuyor kimse senden özür beklemiyor zaten amaa allah kimiyide bildiği gibi yapsın bir insan bukadarda buz olmazki nasıl bir sabır bu yaa ben sinirdenn tv de dalıcaktım nerdeyse adamaa o gecti gitti yaa pess….

  91. Ertan  Akkaş avatarı

    Peki sizce cezası ne olacaktır?

  92. olmayan bişey olmadıgını biliyoruzda sen özrünü dilediysen yicen cezayı düşün artık.. bir dahaki seferi değil….

  93. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    saysın artık bi zahmetttt..

  94. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    köpürmeyelimm mii puanlar gitti puanlarr haberiniz war heraldee !

  95. tolga soydan avatarı

    kimi ne kadar soğuk kanlıda olsa araçtan indikten sonra yanına gitti ışığı gösterdi içinden saymıştır =)

  96. Kalite:) özür dilemiş Ceza alacak köpürmeden önce bekleyin .Telafi edecek bir ceza verirler.Bir araç ferrariye çarptı.İhraç:D

  97. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ya işte gercek pilot dediğin kimii gibi olur fazla sakinnn ama yapması gerekenii yaptıı ben olsam kafa göz dalardımm ama genede dünyanın sonu değil der o eminimm benn süpersinn kimiii hiçbirşey daha bitmediii !

  98. engin sürgel avatarı
    engin sürgel

    özür dilemiş adam artık olabiliyor böyle şeyler kimi taraftarları.öfkenize içinize atın boşverin aptalca bir hataydı artık geride kaldı.muhtemelen ceza da alacaktır zaten..

  99. Ertan  Akkaş avatarı

    Kimi'den özür diliyorum. Ama bunlar olan şeyler"

    "İkimizin de dışarda kalmamasını tercih ederdim. Çok hızlıydık, öndeydim. Bir dahaki sefere artık" Lewis bu laflar ile bir kez daha kişiliğini gösterdi. Bunlar olan şeylermiş. Allah Allah bir sezonda 2-3 defa yaşanıyorda biz mi görmüyoruz? Ama helal olsun Kimi'ye gösterdi kalitesini…

  100. Sen Hala Konusuyormusun Lewis ?

  101. yalçın aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    bide utanmadan konuşuyo hala

  102. tolga soydan avatarı

    offff offfff…..

  103. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    birdahaki sefere ……..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir