Barrichello Son Andaki Hatasına Rağmen Mutlu

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, Kanada yarışının son bölümlerinde 3 sıra kaybetmesine rağmen elde ettiği 4.lükten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Brezilyalı pilot tek pit stopunu yapmadan önce 7 tur yarışı lider götürdü ve pitten çıktığında 4. sıradaydı. Ancak Barrichello yarışın sonlarında yol tutuşu sorunu yaşadı ve 59. turda 4. virajda hata yaparak 3 sıra kaybetti.

Ancak Barrichello bir önceki gündne beri kendisini rahat hissetmediği için bu sonuçtan da memnun.

Barrichello "Bugünkü 2 puandan memnunum çünkü haftaya başlarken puan kazanma şansımızın az olduğunu düşünüyorduk. Zor bir yarıştı ve dünden beri soğuk algınlığı nedeniyle kendimi rahat hissetmiyordum. Bu da yarışı fiziksel olarak daha da zorlaştırdı."

"İlk başta sert lastikler ile iyi iş çıkarıyorduk ve güvenlik aracı pozisyonumuzu geliştirmemizi sağladı. Ancak yumuşak lastiklere geçtiğimde ağır yakıt yükü ile yol tutuşu sorunu yaşamaya başladım."

"Pist dışına çıktım ve 3 ve 4. virajlarda bir kaç sıra kaybettim. Dün yarışacak kadar iyi olacağımdan endişeliydim ve tüm bunlara bakarak bugün iyi iş çıkardık ve Monaco’dan sonra puan kazanmayı devam ettirdiğim için mutluyum." dedi.

Jenson Button ise zorluklar yaşadığı hafta sonunu pit alanından yarışa başladıktan sonra ancak 11. sırada tamamlayabildi.


Yorumlar

  1. helal sana 4 cüydü hatta 7 tur liderdi.bi ara dsavidle 1-2 ydi tıpki 2000 lerdeki gibi çok gülmüştüm.bu yarışın iki kahramanı var david ve rubens yani iki yaşlı eleştirenlerin deyimi ile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir