Mclaren İçin Zor Bir Hafta Sonu Geride Kaldı

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen

Benim için mükemmel bir gün olmadı. Yarışın başında çok iyi bir sonuç alacağımızı hissediyordum ancak daha sonra ilk set lastiklerimde ufalanma sorunu meydana geldi. Lastikleri değiştirmek sorunu geride bırakmadı ve bu yüzden iyi bir sonuç için zorlayamadım.

Eve eli boş dönmek her zaman zordur ancak bu hafta sonu galibiyet için mücadele edebileceğimiz bir paketimiz olduğunu gösterdi. Magny Cours’ta bunun için zorlayacağım.

Lewis Hamilton

Pit stoptan önce her şey iyi bir sonuç için mükemmel görünüyordu: oldukça hızlıydık. Ancak mükemmel bir pit stop olmadı ve pitten çıktığımda 2 aracın önümde pozisyon için mücadele ettiğini gördüm. Ancak onlarla uğraşmak istemedim ve bunun için uğraşmıyordum ve bir anda onlar durdular.

Ve onlar orda durduğunda benim onlardan sakınmam için artık geç olmuştu. Böyle şeylerin yaşanması çok talihsiz ancak hakemlere karşı bir iddiam yok. Tüm hafta sonu güçlü göründük. En azından Montreal’den dünya şampiyonluğu için mücadele edecek bir aracımız olduğunu bilerek ayrılıyoruz.

Ron Dennis

Açıkçası kazanmak için var olan bir takım için çok üzücü bir gün. Ancak gerçek olan performansımızın iyi olduğu ve kazanma kapasitemizin olduğu. Bu da umut verici. Lewis’in yarış dışı kalmasına neden olan şey yaşananlardan birisiydi. Hiç bir yarış pilotu kendisini bilerek yarış dışı yapmaz. Lewis çok geç olmadan önündeki araçların duracağını farketmedi.

Böyle bir durumda bir pilotun hem ışığa hem de önündeki araçlara odaklanması zor bir durum. Bunun yanında hakemlerin kararını kabul ediyoruz. Heikki de zor bir hafta sonu geçirdi. Ancak takım olarak Kanada 2008 yarışının üzüntüsünü geride bırakacağız.


Yorumlar

  1. heikki 4 yarıştır çok şanssız yaw.inşallah fransada iyi ib derece elde eder.

  2. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    bu hikkiye bu hafta ne oldu anlayamadım…ne zaman patlayacak bu adam..önceki birçok yarışında hami'den iyi dereceler yaptı ama…

  3. kaan kaanhan avatarı

    heikiden ne köy olur ne kasaba, ha belki olurda yarış kazanır ama ben bu adamda pırıltı göremiyorum. işallah ben yanılırım.

  4. ee Abdullah sabırda bir yere kadar.Alonso olayını zar zor unuttum:) Heikki olmasaydı massa da orada olamazdı.Tebrik etmek lazım çok iyi yol açıyor:) Vetteli geçmeye çalışması ise gözümü kapattım daha fazla bu rezilliği görmek istemiyorum dedim:)batırdı gerçekten:S

  5. önceden savunurlardı heikkiyi ama hiç savunma yok bunda 😀

  6. Heikki Güle Güle diyor R.Dennis.Tek cümleden bu anlaşılır:).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir