BMW Takımı Galibiyet Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Mario Theissen

Bu fantastik bir sonuç, şaşkınlık içerisindeyim. Doğru kelimeleri bulmak çok zor. Bugün her şey yolunda gitti. Burada bir diğer podyum zaferi daha bekliyorduk ancak 1-2 sonucunu hayal bile etmiyorduk.

Robert’e, Nick’e, Hinwil ve Munich’dekiler dahil tüm takıma tebrikler! Bugün bir tarih yazdık. Her iki pilotumuzda hatasız çalıştı ve stratejiler işe yaradı. Bugün bunu çok fazla kutlamalıyız.

Willy Rampf

Nasıl bir gün! Yarıştan sonra duygularımı kelimelere dökemiyorum. Her iki pilotumuz ve tüm çalışanlar mükemmel bir çıkardılar. Robert yavaş araçların arkasında kaldığında ve güvenlik aracı periyodunda zaman kaybetti ancak yapmış olduğu fantastik sürüş ile galibiyeti kazandı. Nick için ise bugün idealdi. Onun 8.likten başladığını unutmamalıyız.

Yarışın bazı bölümlerinde pistin en hızlısı oydu. Onu tek pit stop stratejisine yönlendirdiğimizde özellikle lastikler bakımından büyük risk aldık çünkü yumuşak opsiyon lastikler ile çok uzun gitmek zorunda kaldı. Bugün herşey işe yaradı: hem bugün alınan kararlar, hem de son 2.5 senede yapılan çalışmalar.


Yorumlar

  1. tabrikler ayakta alkışlıyorum.willims ın 2003 teki dublesi gibi oldu tabi ondada yyine bmw williamstı.helal

  2. gökhan puan tablosuna bak istersen sizden 17 puan öndeyiz ve pilotlarda şampiyona lideriyiz hatırlarsanız alonso 2005 yılında daha yavaş bir araçla şampiyon oldu istikrar sayesinde eğer kubica bu sezon başka bir yarış kazanamasa bile şampiyon olabilir(zor ama) demekki f1'de duble yapmak düşman kazanmakmış bir duble yaptık herkes bize düşman oldu ama biz hep mclaren ve ferrari kazanınca veya duble yapınca tebrik ettik sizdende aynı tebrikleri görmek isterdik.

  3. Puan tablosuna bak arkadaş puan tablosuna orda görürsün ne olduğunu. Amma kıskanıldık ya.

  4. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    bmv'ye başarılar ama böyle bir sonucu birdaha almaları mümkün değil..Zaten kimi baskıyı yapmıştı kubica üzeründe ve pitte de önde çıkazcak gibiydi…

  5. Bu adamlar çok alçak gönüllü… İyi pilot ikilin, başarılı mühendislerin, işini iyi bilen bir Theissen'in, Sauberin tecrübesi falan var hala şaşırdık diyorlar. Ben cidden kıskanıyorum bu BMW Sauber'i… Bu arada gerçekten Kubica'ya yarış mühendisi "Nickle aranda az mesafe var gaza bas" dedi. Bir takım böyle olmalı… İki pilot farklı takımda gibi yarışmalı ama yine de takım ruhuna saygılı olmalı.

  6. ahmet ozkal avatarı

    kimiye olan kaza dışında ferrari kazanmış kadar sevindim büyük hatalar yapmıyorlar sürekli puan alıyorlar takım 1. olamasada sürekli puan alıp istikrarı sürdüreceklerinden eminim

  7. sinan bozok avatarı

    E zaten bmw anca böyle bir durumda yarış kazanabilirdi.Ama doğruyu söylemek gerekirse kendilerini çok geliştirdiler ve bu galibiyeti hak ettiler.

  8. Hakkında konuştuğun takım BMW kendi takımınla karıştırma.

  9. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Şaşkın olacaklar tabi ki rüyalarında bile göremeyecekleri bile tablo vardı yarışta..

  10. aslında yarışı nick de kazanabilirdi ancak pitin ardından kubiye erken yol verdi 😀 eğer 1 bilemediniz 2 tur daha atsaydı yarış nickin olurdu 😀

  11. bir maclerenci olarak sizin kadar çok sevindim helal olsun çok güzel bir taktikle güzel bir duble…özellikle süper mario adına çok sevindim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir