Alonso: "Son 4 Yarışta Sebastian'dan 7 Puan Fazla Kazanmalıyız"

yazar:

kategori:

Vettel art arda 3. zaferini almasının ardından pilotlar şampiyonasında Fernando Alonso’yu 6 puan farkla geride bıraktı.

Alonso “Bugünkü performansımızdan mutlu olmalıyız. Red Bull’ların arkasında 3 ve 4. sırada tamamladık ve şu anda onları yenmek zor. Takımlar şampiyonasında ise Mclaren’i geçtik ve 3-4 gün önce bunu beklemiyorduk.”

“Red Bull kadar hızlı olmak için son bir dımı atmamız lazım. Ardından son 4 yarış güzel olacak.” dedi.

Alonso ayrıca kendilerinden daha hızlı olan araçlara karşı şampiyonluk mücadelesi vermelerinin sinirbozucu olduğunu düşünmüyor.

Alonso “Yeni bir şey yok. Kariyerimin son 5 senesi hep böyle oldu. Bu duruma alıştım. Her zaman sınırdayız ancak rahat hissediyoruz. Baskı altında olsak bile araçtan maksimumu çıkarıyoruz.”

“Son 4 yarışta Sebastian’dan 7 puan fazla kazanmamız gerekecek. Zor olacak ancak bunu yapabileceğimize inanıyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

“Alonso: "Son 4 Yarışta Sebastian'dan 7 Puan Fazla Kazanmalıyız"” için 69 yanıt

  1. Her pilotun iyi veya kötü çıkmış halleri olabiliyor. Hepsi arasında aman burada kaşı uzun çıkmış, burada profilden iyi çıkmamış diye bakamayız. Zevkler renkler tartışılmaz, herkes ayrı bir kulp takabilir eklenen resme. Vettel'in öyle kameraya saf saf bakan resimleri de eklendi, Hamilton'ın dudaklarıyla oynarken maymuna benzer halleri de. Ki bu resim, onların yanında hiç. Özellikle seçilen bir resim de değil halbuki. Üstad, içiniz mi fesat?

  2. marc marquez avatarı

    peki sen emrah ın meçhul kardeşi olabilir misin duygusal adam

  3. marc marquez avatarı

    peki ya sen emrah olabilir misin ?

  4. Einstein'in oğlu olabilir misin ?

  5. marc marquez avatarı

    ferrari den yıllık 30 milyon euro alan bir adam için üzülüyor göz yaşı akıtıyorsun ha :)))

    demek benim halimi görsen10-15 bin damla akıtırdın

  6. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Bu kullanıcı muhtemelen aşırı Alonso taraftarları tarafından saldırı amaçlı kullanılan bir ortak hesap. 5-6 kişi kullanıyor ve hangisi online ise görevini yerine getiriyor.

    Olur da yanılıyorsam ve bu hesabı tek bir kişi kullanıyorsa kullanan arkadaşa saygım sonsuzdur. Umarım silkelenir ve kendine gelir. Tatmin olmanın daha güzel yolları mevcut.

  7. Kim inanır arıza olduğuna kendi taraftarları bile inanmıyor.Adamlar dalga geçiyorlar ama Allah bi arıza verir gerçekten,görürler o zaman dalga geçmeyi.Vettel'i biraz da bu yüzden seviyorum,bana öyle geliyor ki sevmiyor adam böyle yalan dolanı ki attı hızlı turu,horner kıpkırmızı kesildi..İnsaallah şu hindistan update'leri aracı redbull'a eşitler öne geçirmesin ama.Öyle alalım da şampiyonluğu sonra burda takılacağım çoook adam var:)

  8. RBR nin duvar ekibinin yüzleri kıpkırmızıydı ve lastik sorunun var dedikleri pilotları lastik sorunu yokuş gibi rahat turlar atıyordu.SOn bir kaç yarışdır yarış sonlarına doğru RBR yönetim ekibinde bir tedirginlik oluyor.O kodu verilen arızanın ne olduğunu merak ettim.

  9. Dur dur çaktırma.Şimdi mclarenciler de şoktalar zaten ne yapacaklarını şaşırdılar,darbe içten geldi üzüntüden vurdukça vuruyorlar abalıya..Yanaştılar redbullun yanına onlarla beraber takılıyorlar..Tabi aralarında karakterli olanları da var ama acıları büyük..Onlarda böyle unutmaya çalışıyorlar ne yapsınlar..
    Redbull dnf olsun diye değilde sadece araçlar eşitlensin fazlası değil.öyle alınca şampiyonluğu ben görecem onların halini..Lewis'te deyince her pilotun hayalinde ferrari yatar diye..neyse söylemeyim:)

  10. Düzenbazlık arayanlara RBR ye bakmalarını öneririm.Geçen sezon Webber e sıra kazandırmak adına vitesinde sorun var deyip Webber e yol verdirdiler o sorunlu araç o kadar kötü durumdaydıki milletin gözüne sokarcasına en hızlı turları atıp duruyordu. Bu yarışdada aman karkasa ulaştın diyerekden en hızlı turları attırmaya çalışmak… Karkasa ulaşmış lastiğin ne yaptığını anlamak isteyenler Kanada yarışına baksınlar.Hatta kendi lastiklerinin o zmaan gerçek tükenmesine tekrar baksınlar.Bir kaç tur için dahi pite giren ALonso değildi…
    Senelerdir Briatore ye tükürenler! RBR ye tükürmesi geleniniz yokmu?? Geçen sene vitesde arıza var dediler ve hızlı turları attılar ama ilahi adalet start sonrasında lastğini patlatıp eline verdi.İlahi adalet 4 yarışın ikisinde de dur derse o zaman görürler.

  11. Çok özel bir yazı olmuş… son bir kaç yazın tamamen iyi niyetlerle harmanlanmış ve tercihlenmiş teppit yazısı olmuş. Şunun şurasında bu sporu seyreden bir dersliği dolduracak kadar kişi sayımız var.Bu kadar sığlıkda dahi düşüncelerimizide sığ tutuyoruz hala bir derinliğe erişemedik.Neler yazmadık ki herşeyi savunanlar o günde savundular ama şimdide dövünüyorlar.
    Şu Vettel hayranları şu 4 yarışın ikisinde DNF olduklarında da bu şekilde teveccüh gösterebileceklermi? İzleyin bakalım… hep beraber göreceğiz.

  12. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU
    Lotus un Allah belasını versin ki bu kazmaları piste sürmüşlerde o kocaman puan farkını iki yarışda erittirdiler

    Dostum sakin ol. Şu ifadene sen can-ı gönülden inanıyor musun?

  13. Abdullah çelik beyfendinin bile savunma mekanizması var.Bakın ne güzel demiş… işi yapmak zor bunun için zor bir resim koydum oraya.İnsanın yaptığı işe ter akıtmasını anlatırken anti Alonso cu arkadaşlar gelipde 2010 da ağlayan Alonso yine aynen devam gibi laflarını yapıştırırken… neden diye sorgulayan insanlar takıntılı yada sorunlu olarak adlandırılabilir. Yaptığınız işi gözümüzemi sokuyorsunuz dahi demedi… sadece neden bu foto demişken bu yerden yere vurma operasyonu nedendir?Lotus un Allah belasını versin ki bu kazmaları piste sürmüşlerde o kocaman puan farkını iki yarışda erittirdiler.O Ferrari nin Allah belasını versin ki bir RT ini iki senedir adam edemediler.6 yarışdır sürünen araca müdahale edemediler.Biliyorsunuz ki Ferrari nin aracına tükürseler hızlanırken şu sorun yüzünden bir türlü hızlandıramamışlar.Bu sorunun tespiti sezon arasında yapılmışken böylesine geç kalmanın cevabını Ferrari ne kendisine nede başkasına verebilir. ARacın hızının haricinde özel bir teşebbüsü olmayan pilotun taraftarları gelip burada böbürlenirler… kahkahalarla gülünecek hallerini adama sayıp dururlar.

  14. resimlere takılma dostum, adamlar ellerinden geleni yapıyorlar.

    en büyük hataları resimler değil, ortalığı karıştıran kişilere prim vermeleri, onunda bir yere kadar önüne geçebilirler, belki de ortalığın karışması tıklanma sayısını arttırıyordur 😛 🙂

    arkadaşlara saygısızlık etmek istemem ama, haberlerin güncelliği süper olmasa ve arada F1 hakkında konuşacağım yorum yapacağım bir yere ihtiyaç duymasam burayı kullanmayı komple bırakırım… Seviye yerlerde, ama malesef bu seviye ülkemizin motorsporları "kültürü" bazlı olduğu için yapacak pek bir şey de yok. Başka Türkçe F1 sitelerinde bir sürü organizasyonlara katıldım, (2 ayrı farklı sitede), ama burayı 4-5 senedir kullanıyorum sanırsam, o kadarda insan var, ne bir organizasyona katılasım geldi, nede birileriyle tanışıp yarış izleme gibi basit bir aktiviteyi yapasım. Senin yorumunun altına yazıyorum diye yanlış anlama, problem ben dahil herkeste mevcut, bazılarında az bazılarında biraz daha fazla…

    sen resme takıyorsun, öteki geliyor pilota takıyor, öteki gidiyor taraftarlara laf atıyor, bir tanesi var zaten kendi çalıp kendi oynuyor, olaylar böyle yani…

  15. benim hüsrana uğradığımı nereden çıkardın 🙂 kendi kendine gelin güvey olma, benim bir pilotun taraftarı olmam spordan aldığım zevki engellemiyor, ben o futbol kafasından çıkalı çok oldu 😉 size de tavsiye ederim

  16. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu resmin seçilmesinin ne gibi bir açıklaması olabilir ki.
    Haberin yapılma koşulları ile ilgili bir mevzu bahis ortada yokken siz de nem kapmışsınız.Sağolun elinize sağlık ama foto seçme ile haber yapmayı aynı kefeye koymayın.Sizden ''Neden diğer pilot haberlerinde araç resmi var da Alonso da bu resim var'' diye sordum.Foto galeri de vettelin de Şuminin de acaip resimleri vardı ama özenle iyileri seçilmiş.
    Briatoreye aylarca aynı şekilsiz meymenetsiz resmi koydunuz.Hatta bir çok üye de sordu.Neden hala bu resim diye.Dennisin şampanya ile yıkanırken mutlu resmini yayınlarken Briatoreye o resmi koyup durdunuz.Ama bu farklı.Ya diğer pilotların da tipik resimlerini koyun ya da hepsine araba resmi koyun.

  17. aslında bu haberin ne koşullar altında yapılıp bu resmin neden seçildiğine dair bir açıklama yapmayı planlıyordum ancak bundan bile nem kapıp böylesine sorunlu ve takıntılı bir düşünce yapısına sahip olan birisine değmeyeceğine karar verip rahat bir uyku çekmemin, sabah erkenden kalkıp işe gitmem gerektiğinin farkına vardım.. aksi taktirde yaptığım bu işe lanet edip duruyorum.

  18. avea reklamlarında fasulye karakterine iyi davrandıkları gibi site yönetiminin alonsocu arkadaşlara daha iyi davranmasını ve onları üzecek davranışlardan uzak durmasını temenni ederim:))) zira onlar çok mahzun ve üzgün tuttukları pilot liderliği kaptırdı. birde üstüne üstlük massa da pilotlarından hızlıydı…:)))
    yani….:)))

  19. Senin resminde de Alonso görünümlü Vettel var sanki ben mi yanlış görüyorum kardeş.
    Öyle kenara sıkışınca admin falan sallamak yok.Rekabet erkek işidir delikanlı olun pilotunuz gibi katakulli işler yapmayın oke?

  20. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Habere konulan resme baktım ve bu resmi koyanın da aşağıda olur olmadık şeyler yazanlarla aynı düşünceye sahip olduğunu anladım.Tarafsızlık veya objektiflik adına birkaç kırıntı da böylece yok olup gitti. Bu fotoğraf birgün önceki sıralama turları sonrası Alonso'nun alnının terini silerken çekilmiş.Ama burada öyle lanse edilmiş ki tam da provakatörleri sevindirecek cinsten.Diğer pilotların haberlerine baktım ve genelinde araçları içindeki resimleri konulmuş.Foto galeriyi gezdim.Alonsonun da araç içinde fotolarının olduğunu ama bu resmin özellikle seçildiğini farkettim.

    Eğer kullanıcıların bu fotolara bakarak günün önem ve anlamına dair bişeyler çıkarmasını bekliyor ya da istiyorsanız diğer pilotların da bu tür resimlerini yayınlayın.Eşitlik olsun adalet olsun.Kabul ediyoruz ki meydan sizin at da sizin.İstediğiniz gibi at koşturabilirsiniz.Lakin bunu yaparken biz tarafsızız demeyin.Bizim rengimiz bu diyebilin.Yok eğer tarafsızsanız terazinin ölçüsünü dengede tutun.

  21. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Alonso Ömer Üründül'ün gizli hayranı falan mı ?

    bu açıklama için Alonso olmaya gerek yok .Mantıksız buldum

  22. 2012king vettel NEDİYOSAK O avatarı
    2012king vettel NEDİYOSAK O

    pilotuna güvendiğin ve hüsrana ugradığın gibi olma ama ben geldiğimde olur mu ?
    sonra mazlumu çok ararsın 🙂 yada insallah maşallah fark açılmasın

  23. araştırdılar sonuç:kimi de süper mega ultra haşerat kovucu vardı ondan kimi ye hiç bir şey olmadı :))

  24. japonyada o kazanin normal bir yaris kazasi olduguna inanmiyorum cunku siralamada spi
    n atan rai yaristada alonsoya oyle bi dokunduki kendi aracina birsey olmadi bence japonya yarisi arastirilmali

  25. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Alonso sayesinde !!!!

  26. massa is faster tahan you alonso but two race ?

  27. Duble az olur bence Alonso Grand Slam yapsın Hindistanda 🙂

  28. yalanmı kız yalamıııı?

  29. artık bu gece uyuyamaz.çitin üstünden atlıyan koyunlar misali 1-2-3 değilde 7- 14

  30. Ferrari%100 avatarı

    Hindistan gp de Massa böyle hızlı olup Vettelin önünde olsa çok iyi olur puan açısından tabi Alonsoda beraber

    Belki önümüzdeki yarış ferrari double yaparda rahatlarız artık

  31. raikkonen 2008 'de sansız bir şekilde sampiyonlugu kaçırdı. 2007 şanslı bir şekilde sampiyon oldu.
    arkadaslar sans dediğiniz şey nedir ? önce bir tanımlamasını yapın kendi pilotunuza olursa sanş olmuyor baskasına oluyorsamı şans , sonuç şu ki şans hazır olana gelir.

  32. Gokberk Onem avatarı

    Yeni bir şey yok. Kariyerimin son 5 senesi hep böyle oldu. Bu duruma alıştım.

    Bu cümleler acı verdi bana. Kaç sene geçti hep problemli bir aracı oldu 🙁
    Ama ben umudumu yitirmedim. Vettel'in şansı ne kadarsa Alonso'nun da o kadar şu anda.

  33. Raikkonen 2008,de balına şampiyon oldu biliyorsun değilmi dostum

  34. son 4 yarışta vettelden 7 puan fazla alırsan sen şampiyonsun alamazsan vettel şampiyon

  35. hindastinda güçlenseniz bile güle oynaya nasıl şampiyon olacanız anlat bakam sen bana

  36. çağır bakalım stres atalım azcık, önce sen gel ama

  37. 2012king vettel NEDİYOSAK O avatarı
    2012king vettel NEDİYOSAK O

    komiklik olsun diye yazmadım gerçekler alışamadıysanız sizede mazlumu çağıralım orda stress atın

  38. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Ya da Vettel son yarışa 10-15 puan farkla girecek gerilere düşecek Alo kazanacak 2010 ' un tekrarı yaşanacak neden olmasın.

  39. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Hindistan'daki güncellemelerimiz çalışırsa eğer RedBull ile çekişecek konuma geleceğiz.İşte o zaman Alonso'nun işi kolaylaşacak ve güle oynaya şampiyon olacak.

  40. fernando hındıstan updatesine guvenıyor tabi bizde hindıstanda vettel ın gerisinde kalırsak asıl ozaman bıter herşey…hındıstan updatesi hafife alınacak bir update değil bildiğimiz öğrendiğimiz parcalar çalışırsa ki o alan da bu sezon butun updatelerimiz çalıştı.

  41. alonsoda biliyor artık güncelleme ile bu is olmaz. ya yagmurlu bir hava olacak yada redbull aracı yolda kalacak yoksa hem sıralamada iyi hemde yarısta iyi aracı nasıl durduracaksın hemde sıralama performansı hem kalkısları her zaman iyi olmus bir sürücü ve araca karsı

  42. FeRNando King! avatarı
    FeRNando King!

    Yorumuna eğiliyorum usta işte sen busun, Ferrari acilen ayaklanmalı Redbull ı hızlandıran teknik alanı bulmalı ,işin sırrını çözmeli ,ve araca entegre etmeli, zaman kaybetmeden bunu yapmalıyız! Özellikle Sıralamada Redbull hızlandıran özellikle YÜKSEK HIZLI VİRAJLARA DİKKAT ETMELIYIZ Bu araçda bir şeyler var ve adrian newey son 2 yarisda difüzörle ilgili bir şeyler buldu ve araca uyguladı birden bire araç bu kadar hızlanamaz bu durumu ferrari öğrenmek zorunda!!!

  43. FeRNando King! avatarı
    FeRNando King!

    Gözüm korkmaya başladı Ferrari Redbull hızına yetişebilirmi merak konusu ancak eğerki fark azalırsa Vettelin son yarışlarda sorun yaşamasına bağlı bir durum söz konusu olacak bu hızla bu fark kapanmaz bence ama bu sporda her şey olabileceğini gördük sezon başında ve ortasında yavaş olan Redbull birden bire özellikle japonyadan sonra getirmis oldugu güncellemelerle kendini gösterdi Adrian Newey bu seneyede damgasını vurdu inş Bu Çabaları Alonso yu yıkacak derecede olmaz Ferrari daha fazla risk almalı red bull sırrını bulmanı bu kadar hızlı olunuyorsa bunun sırrı nedir araça ne eklendide hız fark 0.6 sn oluyor özellikle sıralamada! Ön Kanat egzoz tantanası Çift Drs,Yeni süspansiyon kanalları, paket halinde bu kadar hızlı olunması şaşırtıcı Ferrari işini şansa bırakmamalı olan ALONSOYA OLUCAK!

  44. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Haklısın şimdiden 3 yorum oldu.

  45. Bıkmadınmı ya.Şampiyon olamadı pilotunuz işte,hep anı laflar.

  46. Raikkonen seni mutlu ediyor yani öyle mi ? Allah Allah hiç de yarış kazanamadı ama 🙂 Senin için Raikkonen de Gazman sanırım :)))

  47. süpermen kıyafetini giyip süpermenim diye övünüyorsun sahneye çıktın yapman gereken insanları mutlu etmen…yapamıyorsan o kalıbına olmayan kıyafeti çıkaracaksın….

    senin mutsuzluğun birilerinin mutluluğudur….

  48. Ferrari'nin tek yapmasi gereken vetteli degil de adrian newey'i transfer etmesi neye mal olursa olsun.Vetteli tutan arkadaslar zafer cigliklari atmasinlar son 500m'de(2008) sampiyonun degistigi bir spor f1.Raikkonen'in altindaki aracla kazanamadigini soyleyen arkadasa da onunde redbull ya da hamilton varken nasil alonso kazanamiyorsa rai de kazanamadi.

  49. hayır komikte değil ama 🙂

  50. Bu arkadaşın haberlere attığı yorumlarla bir oran çıkarsak,%80 Alonso haberleri,%10 yarış haberleri,%10 da Raikkonen haberleri çıkar.Garanti !

  51. araklarken araklanır hale gelmek zor olsa gerek….organize işler her zaman….

  52. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    YA Şuminin neye ihtiyacı var?

  53. Ya raikkonnen'in o araçla galibiyeti yok,gelmiş burda alo'ya laf atıyon..Git pilotunun haberinde oyna

  54. …Alonso ayrıca kendilerinden daha hızlı olan araçlara karşı şampiyonluk mücadelesi vermelerinin sinirbozucu olduğunu düşünmüyor.

    Alonso "Yeni bir şey yok. Kariyerimin son 5 senesi hep böyle oldu. Bu duruma alıştım…"

    Şu cümleler benim gibi Ferrari taraftarlarının gözlerinden iki üç damla akmasına yeter sanırım.Nasıl dayanıyorsun be adam ?

  55. Biri biterken öbürü de başlar Vermesin ALLAHHHH

  56. Alonso'nun yağmura ihtiyacı var.

  57. Vettel'in şampiyonluğu çok ama çok basit bir hesaba bağlı.Tüm yarışları Alonso'nun önünde bitirsin yeter.Şampiyon olur.Takım arkadaşının puan çalmasına da ihtiyacı yok.Zaten kendisi bu araçla/bu hızla Alonso'nun önünde bitirir her yarışı.

    Ama Alonso için öyle değil.Hem en az 0.3 saniyeye hem de takım arkadaşının puan çalmasına ihtiyacı var.Yani işi Vettel'den çok daha zor.Bana sorarsanız imkansız hatta.Çünkü araçlar arasında fark var.2 yarıştır McLaren'den öndeyiz ama Red Bull arayı çok açtı.Webber'in bir çok yerde apex kaçırdığı tur bile pole için yetiyor.Dün sırf son sektörde 0.3 kaybettik.Ferrari'nin çok ama çok radikal 2-3 güncellemeyi çalıştırmaya ihtiyacı var.Keşke araçlar eşit hızda olsaydı da kalan 4 yarışı iki çifte dünya şampiyonunun triple yapma mücadelesi olarak izleyebilseydik.Ama maalesef durum öyle değil.Ben Japonya'da Vettel'i şampiyon ilan etmiştim.Çok büyük bir mucize olmazsa da öyle olacak…

  58. 2012king vettel NEDİYOSAK O avatarı
    2012king vettel NEDİYOSAK O

    mazlumu getirin bu arkadaşa biraz sinir atsın

  59. Dostum f2002 ya da f2003 ga üreten adamlar yok artık bu takımda..O eski güzel günlerde milletin ağzının suyu akardı biz aracımızı piste sürdüğümüzde ama şimdi biz aynısını redbull için yapıyoruz.Ancak bir sorun olursa vettelin redbull'unda-ki bunu derken kendimden utanıyorum,şampiyonluk başkalarına bel bağlamakla olunmaz-o zaman şampiyon olursun.Yoksa bu sene zor be aslanım

  60. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    hornerin ettiği bedduayı etme sırası domenicelliye geldi.Horner alonsoda yarış dışı kalıp şansszılık yaşayacak demişti 2 yarış gümledi.şimdi sıra domenicellide.

  61. rocco junior avatarı

    Artık Allah ne verdiyse saldıracağız 🙂

  62. F.AlonsoDiaz  avatarı

    2010'da Biz 47 Puandan Kapattık Ancak Son 3 Yarışta RedBull Yaptığı Atılımla Şampiyonluğu Aldı…
    Son 4 Yarış ve Hindistan'a Büyük Güncellemelerle Gidiyoruz…
    Moral Bozacak Hicbir Şey Yok Daha 4 Yarış Var..
    Motorsporları Sonucta Her An Herşey Olabilir

  63. Kalan pistler RedBull'a Kore ve Japonya'dan daha çok uyduğunu düşünmüyorum.Onun için herşey olabilir

  64. Allahın size verdiği aklı iyi kullanın alonso bu saatten sonra şampiyon felan olmaz araç hızlı değil red bulların kanat nasıl esniyodu araç nasıl hızlıydı gördük hindistanda red bulla uyan pist ****** moralmen resmen çöktü

    ****** bu senede şampiyon olamazsa ferrarideki tahtı sallanır

  65. 2012king vettel NEDİYOSAK O avatarı
    2012king vettel NEDİYOSAK O

    puan farkı 100 alonso : fark yarattık ama arac berbat zaman tünelinde hızlanmalıyız

    puan farkı 75 alonso : eywahlar olsun geliyolar scati mr spaka haber ver

    puan farkı 50 alonso : neler oluyor böyle bana hemen red kidi çağırın

    puan farkı 25 alonso : kahrolası polyana bana böyle olcağını söylememiştin

    puan farkı -6 alonso : 7 sayılık bir üçlük lazım jordanı çağırın çabukkkkk

  66. inşallah tabikide suzukada yarış dışı kalınmasaydı her sey daha güzel olacaktı

  67. burak evmez avatarı

    aynen alonso güncellemelerle yapabilirsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir