Domenicali Bayrak Krizine Girmek İstemedi

yazar:

kategori:

Maranello kökenli takım, Hindistan’da aracın burun kısmına deniz kuvvetlerini simgeleyen bayrağı koydu ve İtalya ile Hindistan arasındaki karışıklığın son bulması için çözüm yolu aradıklarını belirtti.

Bayrak Krizi

Bu bayrak hamlesi Hindistan’da eleştirilere neden oldu ve Hint yetkililerden de tepki aldı.

Hint haber ajanslarına göre dış ilişkiler bakanlığı adına Syed Akbaruddin, sportif bir etkinlikte böyle bir olayın öne çıkarılmasının yakışık almadığını ifade etti.

Domenicali’ye de FIA basın toplantısında bu durum soruldu.

Domenicali: “Geçmişe bakarsanız birçok yeniliğe imza attık ama özellikle bahsetmek istediğim bir şey yok. Çünkü yeri değil”

Takımın bu fikrini tekrar gözden geçirip geçirmeyeceği sorulduğunda ise Domenicali: “Dürüst olmak gerekirse bu konuyu görüşmemiz gereken yerin basın konferansı olduğunu düşünmüyorum. Eğer bir sorunuz varsa, bir basın büromuz var”

FIA’nın yönetmeliğine göre hiçbir takım, politik işaretler kullanamaz ve Domenicali, takımın böyle bir şey yapmadığını düşünüyor.

Domenicali: “Herhangi bir politik niyet veya tartışma yok.”

Öte yandan Bernie Ecclestone de Formula 1’in politik olmadığını, başka birimlerin böyle konularla ilgilenmesi gerektiğini söyledi.


Yorumlar

  1. Konuyu anlamıyorsan yorumlara cevap vermemeye devam et.Rezil olmazsın en azından.Zaten yeterince gülüyorum yorumlarına.

  2. Sırf İtalyan oldukları için katilleri desteklemenin kabul edilebilir bir yanı yok. Sırf İtalyanlaştırmak maksadı ile güzelim takımın içine ettikten sonra burdan ders çıkardıklarını zannediyordum ama onu bile yapmamışlar.

    Rezalet.

  3. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Genelde yorumlara cevap vermem.

    Yönetim,siz bu yorumu silmeyin,benim "Sıkıntın mı var?" yorumumu silin.Devam devam.

    Benim yorumum neden silinsin ki? Başkalarının sıkıntısı olup olmadığını merak etmem.

    Umarım bakış açını genişletebilirsin.

  4. Yönetim,siz bu yorumu silmeyin,benim "Sıkıntın mı var?" yorumumu silin.Devam devam.

  5. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Ne olursa olsun, bu konuda Ferrari'ye ceza verilmemeli. En ufak yaptırım bile uygulanmamalı.

    Fernando 'Patron' Alonso, 3 senedir geliştirdiği italyancasıyla takım üyelerini bu bayrak resmini araca yapıştırıp Ferrari'ye ceza verilmesini sağlamaya çalışmaktadır. Ufukta gözden kaybolan şampiyonluğu maskelemek için bahane aramaktadır.

    FIA, bu provokasyona alet olmamalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir