Pirelli, Lastik Avantajında Red Bull'u İşaret Etti

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Vettel, Güney Kore’deki yarışın son bölümünde lastiklerden endişe ediyordu ki yaşanacak herhangi bir aksilik, unvan mücadelesine büyük darbe vurabilirdi.

Ama yarışın ardından Pirelli’nin yaptığı inceleme, endişe edilecek bir şeyin bulunmadığını ortaya çıkardı.

Hembery: “Bir sorun göremedik. Nereden çıktığını da bilmiyoruz. Eğer lastik aşınması ve bozulma ile ilgili çok iyi konumda olan bir takım varsa, o da Red Bull’dur”

“Bir sorun yaşatacak mesele yoktu”

Ayrıca Hembery’ye göre Red Bull, sonlarda muhafazakâr bir tutumla kontrollü davranınca gerçek tempoları da gizlenmiş oldu.

 


Yorumlar

  1. FeRNando King! avatarı
    FeRNando King!

    bikemediğin bileği öoperiz usta adama bendeh lal olsun diom bizim takımada yönetim istifa diyorum!!!!!!!!!!

  2. Ferrari taraftari  avatarı
    Ferrari taraftari

    Cok dogru soyluyorsun. RBRin teknik ekibi yarisi oyle izliyor ki sanirsin Vettelin araci havaya ucacak. Bu kadar onemliyse soylersin araci durdurur. Insanin sagligindan onemli ne var ki? Cikar Allaha dua eder ki iyi ki durdurdum araci yoksa gelicek yarista olmaya bilirdim. Singapore Japan Korede boyle yaptilar, kameralar da hep Vetteli gosteriyor. Cok guzel basariyorlar helal olsun. Artik her sey RBRin elinde. Ferrari bence Hindistanda da Redbulldan hizli degil.

  3. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    RedBull Bu Konuda Çok İyi Bir Takım.Politik Oynuyorlar.Ferrari Açık Oynuyor da Noluyor? Koskoca Bir ''HİÇ''.. RBR'nin DDRS'si Bile Ertesi Yarışta Fark Edildi.Ferrari Sürekli 'Güncelleme Getiriyoruz' Diyor Ama Alonsonun da Dediği Gibi İcraat Yok. Bence Ferrari de Bu Politikayı Edinmezse Çok Bekler RedBull'u Geçicem Diye..

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yahu yalan o konuşmaların alayı, inanıyormusunuz siz o telsiz mesajlarına. Pilot bilmezmi lastiğin ne durumda olduğunu. RBR nin klasik olta muhabbetleri işte.

    Çok değişik ve sinsi bir takım RBR. Hiç sevmiyorum Allah biliyor. En ufacık bir sempatim bile yok ..

  5. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    nıhayet resmi bi yerden bu konuyla ılgılı bı acıklama geldı. kore yarısından sonra webberın 2 tur kala hızlı tur atmasını goremeyen arkadaslar alonso neden yol vermedı massaya da webberı gecmek ıstemedıler gbı seyler soyluyorlardı. vettelle webberın bu konuda yapmıs oldugu telsız gorusmelerinin lastık asınmasından degıl pimpiriklerinden kaynaklandıgını görmuslerdır umarım.

  6. Kore yalandı zaten.Son turda en hızlı sektörü aldı oradan belliydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir