Force India Her İki Sürücüsüne Yeni Anlaşma Teklif Etti

yazar:

kategori:

Reuters’a konuşan takımın sahibi Vijay Mallya, pilot kadrosuyla ilgili konunun bu hafta içerisinde görüşüleceğini ancak her iki sürücüleriyle de devam etmek istediklerini söyledi.

Paul di Resta’nın takımda kalmasına kesin gözüyle bakılırken Hulkenberg’in adı sürekli olarak Sauber ile anılıyor.

Mallya “Her iki sürücüye de anlaşmayı uzatma teklifinde bulundum. Nico’nun Sauber ile anlaşma imzaladığı haberlerini medyadan duyuyorum. Eğer öyleyse ona başarılar dilerim.”

“Resmi olarak Nico ya da menajerleri tarafından böyle bir şey duymadım. Benimle oturup bana böyle bir şey söylemedi. Öyle bir şey olsaydı söylemesini beklerdim… onunla harika bir ilişkimiz var, o harika birisi. Bizim için iyi işler başardı.” dedi.

Hulkenberg’i benzer özelliklerle bir sürücüyle değiştirme ihtimalleri üzerine Mallya “Sutil’i her zaman düşünme potansiyeline sahip olduğumu unutmayın. Sutil her zaman hızlıdır. Bu yüzden bir çok seçenek var. Kesinlikle onu değerlendiririm.” 

“Onunla yeniden anlaşma imzalamasak bile yine hoş karşılarım. Bu takımda böyle bir kültürün olmasını istiyorum. Çok arkadaşça ve resmi olmayan. Bu yüzden Nico her zaman bizim bir parçamız olacak. Onun önünde durmayacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Nico Sauber'den gelicek haberi bekliyor her halde..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir