Marko: "Vettel – Ferrari Söylentileri Kasıtlı Çıkarılıyor"

yazar:

kategori:

Sürekli olarak Sebastian Vettel’in 2014’te Fernando Alonso’nun takım arkadaşı olmak için anlaşma imzaladığı şeklinde haberler çıkıyordu ve Vettel bugün bu haberleri yalanlayarak Red Bull’da mutlu olduğunu söyledi.

Marko “Tamamiyle gereksiz şeylerdi çünkü birileri bizi rahatsız etmek istedi. Bu söylentilerin nereden geldiğini bilmiyorum. Tek bildiğim doğru olmadıkları.”

“Sebastian bizimle 2014’ü içeren bir anlaşmayı kabul etti. Ve Seb aptal değil. Alonso 2016’ya kadar Ferrari’de ve onun takım arkadaşı olmayacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. yoruma bak ya williams ve mclaren ferrariden başarılıymış neye göre ortalamaya göre kare kökünüde alsaydın bari senin hesabın kıtmı ferrari EN FAZLA ŞAMPİYON olan takımdır EN ÇOK ŞAMPİYON TAKIMI sen hangi ortalamayla bu iki takımın gerisine atıyosun yok şumi gelmeseymiş o olmasaymış bu olmasaymış cart curt ozaman sennada mclarene gelmeseymiş prost gelmeseymiş hakinen gelmeseydi mclaren neolucaktı vettel redbula gelmeseydi newey doğmasaydı yoruma bak ya kardeşim geldimi şumi kaldığı sürece kök söktürdümü kök söktürürken traktörmü sürdü bu 5 şampiyonlukta hiçmi ferrarinin hızı,büyüklüğü,kalitesi yoktu ferraride bir tek şumimi şampiyon oldu şuminin ferraride 5 şampiyonluğu var geri kalan 10 şampiyonluk avansmı verildi? sinir oldum yaaa

  2. tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürtçü dükkanıdır mutlaka gelecek kaçarı yok kırmızıları giyecek 2014 den sonra iş motor gücüne dönünce ortada retbulmu kalır?meydan ferrari,mercedes ve mclarene kalır vettelde tıpış tıpış ferrariye gelir benim tahminim ferrari neweyide alıcaktır herşeyin bir fiyatı vardır ferraridede para vardır…

  3. ferrari formula 1 kurulduğundan belli yarışıyor ama ortalamaya vurduğunda Williams ile mclaren ferrariden daha başarılı . ferrari,yi bu takımlara üstünlük kurduran Shumi,dir . eğer Shumi olmasaydı ferrari bu takımları asla yakalayamazdı . zira ferrari 20 yıldır şampiyon olamıyordu olamazdıda çünkü takım ortalarda geziyordu daha start,ta yerinden kalkamıyordu

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Olabilir neden olmasın kurallar dahilinde olmasa şimdiye kadar ağlayanlar çıkardı ufacık delik için padok birbirine girdi böyle bir şeyi farketmemeleri imkansız olur sadece.

  5. Lovely_F2008  avatarı

    İllegallikle ilgili bi yorum görünce aklımda olanı paylaşmak istedim . Bugüne kadar hiçbir F1 aracının plankının birkez kırılıp (bozulup veya her ne şekildeyse) çöktükten ve yere sürtmeye başadıktan sonra düzeldiğini bir daha asla yere sürtmemeye başladığını görmedim . Hindistanda Vettel'in zeminine olanın bir açıklaması var mı sizin tarafınızda peki ? Benim düşüncem araçta bir yükseklik kontrolü olduğu yönünde . Canlı zaman listesinden takip etmiyordum ancak bana göre Vettel sürtme kesildikten sonra eskisi gibi kusursuz turlar atamadı . Sürtmenin durması için ön tarafı kaldırıp aracın ayarına müdahale ederek dengesinin kötüleşmesi sonucudur belki de . Bazılarınıza paranoya veya iyi senaryo olarak gelebilir ancak kimseye laf sokma derdinde değilim aklıma bu geldi yarış esnasında . Siz ne düşünüyosunuz ?

  6. Lovely_F2008  avatarı

    Ne Vettel'e ne Alonso'ya ne de araçlara değinmek istiyorum . Bir F1severin stratejinin o 5. liği almakla almamak arasında ne kadar fark yaratabileceğini bilmesi gerektiğini düşünüyorum sadece . F1 veya bu site ülkemizde bir şekilde dikkat çekip F1 hakkında fazla bilgisi olmayan insanları buraya çekmeye başladı . Senin de F1 ile ilgili fazla bilgisi olmayan o kişilerden biri olduğunu düşünüyorum . Kardeşim bence biraz araştırma yap , eski sezonlara bi göz at . Stratejilerle neler kaybedilmiş neler kazanılmış görebilirsin .

  7. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Vettel ferrari ye anca orta sıra takımı olmaktan kurdulduğunda geçer ozaman bizde orta sınıf takım demeyiz zaten ben gerçekleri yazıyorum ferraride nezaman gerçek bir takım olur ozaman baş harfini büyük yazarım.''Meşrubat'' takımını yenemeyen takım orta sınıf takım bile değildir aslında ya neyse.

  8. Alonso'nun Ferrari'de şampiyonluğu gelmedikçe bu söylentiler çıkmaya devam edecektir. Vettel sırf Ferrari ismi için takımını bırakmamalı. Zira Red Bull takım olarak Ferrari'den daha başarılı (Tabii ki son yılları kastediyorum)

  9. DreamOfWinD  avatarı

    Vettel Ferrariye geldiğinde görecem ben seni. orta sınıf takımı falan diyebilecek misin. Yorumlarını arşive alıyorum ortalardan kaybolma tamam mı?

  10. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Vettelin Ferrariye gelmesini Alonso taraftarları çok istiyor çünkü Ferrariye gelirse başarı elde edemeyecek ve Alonso kendini madara etmekten kurtaracak olay bu yoksa orta sınıf bir takıma gidip ne yapsın vettel

  11. Ha ha sıkıysa gelsin klasman farkı nasıl ortaya çıkıyor cümle alem görür o zaman.

  12. burak evmez avatarı

    allah bu adama akıl fikir versin bunun akıllı olduğunu düşünmüyorum

  13. arkadaşlar madem vettelin aracı illegal haksız şampiyon oldu 2010 da alonso ya sadece 5. olması yetiyordu bu da mı vettelin illegal aracı yüzünden

  14. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    +1

  15. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Ve Red Bull ve Ferrari'ciler birbirlerine girişir.. 🙂

  16. Ferrari fanlarindan gelen yorumlarda surekli illegal kelimesi geciyor.Fia sampiyon olan aracin illegal olduguna kanaat getirseydi,neden sampiyonlugunu almadi diye sormak geliyor icimden.Kurallari bir sekilde dolaniyorlar anliyorum ama bu illegal damgasi yemesini gerektirmiyor insafli olalim lutfen.

  17. illegal yapılan şampiyon aracı tabiki bırakmak istemez vettel efendi şimdiye kadar nerdeydiniz newey gelci oyle sampiyon olundu he tabiki birseyler yapıp aracı hızlandırmak adına

  18. Ferrari alonsodan elde edemediği primi Vettel üzerinden yapmaya çalışıyor naparsın işte kalite farkı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir