Schumacher, Mercedes'in Gereken Dersleri Çıkardığını Umuyor

yazar:

kategori:

3 yarış sonra tamamiyle Formula 1’den ayrılacak olan Schumacher, Hindistan’da en kötü yarışlarından birisini geçirdi. İlk turda lastiği patlayan Schumacher yarışın büyük bölümünü gerilerde geçirdi ve sonrasında yarışa veda etti.

Takımın diğer sürücüsü Nico Rosberg ise sorun yaşamamasına rağmen 10. başladığı yarışta 11. olabildi.

Yas Marina öncesinde konuşan Schumacher “Sanat eseri tesisler var, çok modern ve çekiciler. Yarışın zamanlaması da etkileyici. Gündüzden geceye geçiş olduğu için oldukça özel ve yegane bir deneyim.”

“Kabul etmeliyiz ki pazar günü Hindistan’da geçirdiğimiz yarışta eğlendiğimizi söyleyemem.”

“Ancak araç hakkında gerekli dersleri çıkardığımızı ve Abu Dhabi’de bazı olumlu şeyler yaparak bunu göstermeyi umuyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Onlar sen mi ders alsınla,bırak boş ver böyle şeyleri.
    Keyfine bak artık. Özleyeceğiz seni

  2. sizi kurutucaz ama az kaldı

    hayırdır dayı ne kurutuyon.patlıcan mı domates mi?

    Vay anasını be.Şhumicinin birinin yazdığını copy paste yapıp ismini değiştirdik hakaret etmeyen kalmamış.en iyi olmayan araçla kimse başarı elde edemezmiş.Onu schuey yazınca sorun yok.Biz aynısını ona yazınca herkes cevap yetişitirmiş.çakma redbullcular sizi.sonradan redbullcular sizi.redbull adı altında saldıranlar sizi .

  3. boş ver efsane onlar ve hamilton düşünsün . sen kafana göre takıl . senin adam edemediğin aracı feriştahı gelse boş boş boş

  4. boş ver efsane bundan sonrasını onlar ve hamilton düşünsün . sen kafana göre takıl

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    En iyi olmayan araçla kimse başarı elde edemez aynı sizin fos pitotunuz falonso gibi Msc de fos pilotunuz gibi karaktere sahip olsaydı araç kazanınca zoru başardım kaybedince araç kötü derdi işte senin ve seningibilerin f1 anlayışı bu sizi kurutucaz ama az kaldı redbull taraftarı affetmez

  6. Burak Yüksel avatarı
    Burak Yüksel

    Dont feed the Troll.. Cevap vermeye değmezsin.

  7. kardeş senin kafan iyimi Shumi kim alonso . alonso Shumi,nin değil yanına 1000 km yakınına yaklaşamaz . Shumi 91 yarış kazanmış alonso vettel ile yarış kazanmaları neredeyse eşit . akıllı ol ağa . Shumi,yi formula1ide kimseyle kıyaslayamassın o efsaneler efsanesi,dir

  8. Haklısın. Her sezon hep en iyi aracın pilotu şampiyon oluyor. Pilotlar eskisi kadar etki edemiyorlar artık performansa. Takım arkadaşını geçen ve en hızlı araca sahip pilot şampiyon oluyor epeydir.

    99 yılında kaza yapmasa şuminin şampiyonluğu garantiydi bence. o sene neredeyse irvine şampiyon oluyordu. araç fazlasıyla hızlıydı zaten.

  9. Checo (Görkem Yılmaz) avatarı
    Checo (Görkem Yılmaz)

    şu en iyi olmayan araçla en iyi pilot mevzusu nedir. orta sıraya oynayan bir araçla elbette hiç bir şey yapılamaz. bence iyi olmayan araç derken şampiyonluk savaşı veren fakat en iyisi olmayan, mesela griddeki ikinci iyi araç olabilir ki schumacher böyle şampiyonluklar kazandı mesela 2000 yılında mclaren daha iyiydi. 99'da bacağı kırılmasa şampiyon olabilirdi. 96-97 sezonundaki en berbat ferrarilerle şampiyonluk mücadelesi vermiş bir pilottur schumacher. 2010 ve bu sezona bakarsak tabiki alonso'da öyledir.

  10. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bak arkadaşım Alonso Schumcaher ikisi birbirinden daha iyi..Schumacher 7 kez dünya şampiyonu olduysa hepsini bileğinin hakkıyla aldı.alonsoda öyle yani kimsenin kimseden bariz üstünlüğü yok sokağa çıksan 10 adamın 8 i schumacheri tanır yani böyle saçma sapan konuşup ortalığı kızıştırma sitenin kalitesi düşüyor kavgalar başlıyor.benim için hava hoş senin demenle olsaydı ohooo oo…

  11. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    Burada,ama aracı yarış bitiremeyince en hızlı olsun olmasın sonuç bu.Unutmayın hala Race Of Champions yarışlarında şu anki en hızlı(!) olarak görülen Vettel'den daha hızlıydı.

  12. burak evmez avatarı

    saurona katılıyorum güzel yorum yapmışsın bunlar başka dilden anlamaz

  13. Zorlamaya devam et belki bir gün sen de yaparsın.

  14. Hey gidi Alonso hani en iyi olmayan araçla en iyi sendin.

    Hey gidi Schumacher hani en iyi olmayan araçla en iyi sendin.Hani 7 dünya şampiyonuydun.nerdesin

  15. Ya adamım bırak ne halleri varsa görsünler,3 senedir bi lastiği anlayamayanlar 1 yarıştan ders mi çıkaracak?
    Sezon ortasından beri bitse de gitsek havasındalar zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir