Mclaren, 2013 Sürücüsü Perez'in Hataları Karşısında Sakin

yazar:

kategori:

Meksikalı sürücü, Mclaren için imzayı attığı Japonya’dan beri puan kazanamadı ve bir çok kazaya karıştı.

Martin Whitmarsh “O genç ve heyecanlı bir sürücü. Heyecan iyidir ancak kötü de olabilir. Sıralamalarda 8. olmak için harika bir iş çıkardığını söyleyebilirim.”

“Hızlı bir sürücü ve yukarılarda olup kazanmak istiyor. 22 yaşında olup öğrenmek istemeseydi o zaman yanlış bir şey olurdu.”

“Onunla çok zaman geçirmedim ancak geçirdiğim zamanlarda çok akıllı ve tutkuluydu. Eğer onu bir dünya şampiyonuna dönüştürürsek olumsuz yanlarını kaybedecektir.” dedi.

Perez’in Sauber ile sene sonuna kadar anlaşması var ve o tarihe kadar muhtemelen Mclaren ile çalışmaya başlayamayacak.

Whitmarsh “Sauber’de yaptığı işe saygı göstermeye çalışıyoruz. Şu anda sınırlı sayıda bağlantı kurabiliyoruz. Sauber çok iyi yaklaştı ve olanları kabul edip Sergio’nun yaptıklarını anlamaya çalışıyor.”

“Sauber’le iyi ilişkilere sahibiz ancak şu anda bu konuyu gündeme getirmenin uygun olmayacağını düşünüyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Kiminin McLarene gelmeden önceki söylenen şeyler şimdi Perez için söyleniyor umarım yeni bir Kimi daha ortaya çıkartırız :))

  2. Yedik ayvayı yedik yedikkk!!!

  3. perez ne kadar iyi olsa da ilk senesinde button'a yenilirse perez kötü pilot buttona yenildi dememek lazım. button tam alonso'nun stilinde bir pilot. alonso'nun biraz altında olsa da kalite olarak, yine de çok iyi. resmen hamilton'un yanında sürmeyi öğrendi. 2009'daki şampiyon halinden çok daha iyi şuan.

  4. Al benden de o kadar, tum yazdiklarina katiliyorum..

  5. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    şu anda gridin en iyi genç pilotu Perez McLaren kesinlikle doğru bir secım yaptı.

  6. Artık kaybedecek bir şeyi olmadığı için risk alıyor bence.

    Perez'in Mclaren'e ne getireceğini Mclaren bile bilmiyordur muhtemelen. (Telmex sponsorluğu hariç) Girdik bir işe ama… modundalar.

    Lewis, Button'a göre bariz hızlıydı. Kendini bir şekilde pole atabiliyordu. Bu da kazanabilmesi için büyük bir avantaj yaratıyordu. Bakalım Perez Lewis'in mi yerini dolduracak, veya Button'dan yavaş kalıp mclareni 0.5 saniye geriye mi atacak…

  7. Perezden umutlu değilim ben

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir