Schumacher: "Etrafımda Çok Fazla Aksiyon Vardı Ancak Ters Yöndeydi"

yazar:

kategori:

Mercedes sürücüsü, gridde 5. sırada yer almasına rağmen yarışın başlamasının ardından yol tutuşu eksikliğiyle birlikte rakiplerine oranla çok yavaş kaldı ve sürekli pozisyon kaybetti. 

Schumacher “Bugünkü yarış için ironik kelimeler dışında başka bir şey söyleyemiyorum. Etrafımda çok fazla aksiyon vardı ancak ne yazıkki ters yöndeydi.”

“Yarışta gerçekten zorlandığımızı söylemek durumu tam anlamıyla ifade etmez. İlk set lastiklerimde yol tutuşu yoktu. Çok kötü hasar almış olmalılar ki öylesine kötü performans göstermiş olsunlar.”

“Bu yüzden 2 pit stop yapmak zorunda kaldık ve yarışımız orada daha da berbat oldu. Genel olarak beklediğimizden kötüydü çünkü cuma günü ve dün işler böyle kötü görünmüyordu.” dedi.

Nico Rosberg “Bizim için zor bir hafta sonuydu ve ne yazık ki bugün de puan kazanamadık. Ancak gelecek sene için bazı önemli dersler çıkardık ve şu anda önemli olan o.”

“Umarım gelecek sene burada daha başarılı oluruz çünkü ilk ziyaretimizden keyif aldım. Pist, insanlar ve şehir harika. Bu yüzden 2013 için şimdiden sabırsızlanıyorum. Sezonu olumlu bir şekilde tamamlamak için gelecek hafta sıkı çalışacağız.” dedi.

 


Yorumlar

“Schumacher: "Etrafımda Çok Fazla Aksiyon Vardı Ancak Ters Yöndeydi"” için 14 yanıt

  1. Boşver be Shumi.Araç taka zaten, sen keyfini sür biz de son yarışını izleyelim.Zevk almaya bakalım:))

  2. hasan ünler  avatarı

    2013 sezonunda mercedes lewise taş gibi araç verecek mercedesin tüm garezi schumiye adam 5. başlayıp 14. bitiriyor mercedes bir kez daha ne kadar döküntü oldunu kanıtladı

  3. Hocam ne ictin? Bu neyin kafasi

  4. mustafa ula avatarı

    Ben zaten sokaktaki mercedesleri gördükçe sinirim kalkıyor. Dediğin gibi bir de seneye rekabetçi bir araç verirse ….Schumacher bu takıma vefa için geldiyse onlar bu vefayı haketmiyorlar.

  5. Biliyorum hocam çoluk çocuk hikaye yazıyor işte burda,neyse şu son yarış da bitsin de kaybolup giderler.

  6. Görkem Yılmaz  avatarı
    Görkem Yılmaz

    2010 abu dhabi'de ilk turdaki kazada bilerek yaptığını mı düşünüyorsun öyle bir şeyi . schumacher canından olabilirdi. force india aracı üzerine çıkmıştı. mantıksız mantıksız konuşma şöyle ergen insan.

  7. dostum el nano nikli arkadaş provakatörün en önde gideni bu yaşta(12) bu kadar meşrubat bu arkadaşımızın bünyesine zarar inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur

  8. Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan.

  9. Hiçbir takım mercedes kadar geriye gitmedi sezon başından beri,hangi gelecek seneden bahsediyorlar,her sene bir sonraki seneyi düşünüyoruz lafları etmek daha da küçük düşürüyor takımı,en ufak takımlardan en büyüğüne hiçbiri bu lafı etmezken size ne oluyor,seneye yönelik ne yatırım yaptıklarından bahsedemiyorlar bile,çünkü hala bu sene mahvettikleri aracı toplamaya çalışıyorlar,ama atı alan üsküdarı çoktaan geçti,seneye mercedesin muhtemel rakipleri williams sauber ve force india olacak,en iyi ihtimal belki lotus ama ben pek mümkün görmüyorum,bu durumda yarışta ilk 10 ve sıralamada Q3 süpriz olur artık,bunca yarış üstüste sauber,williams,force india bile puan alamasa radikal kararlar alınırdı,ama mercedeste anlaşılmadık bir pişkinlik mevcut

  10. vettel için gerekseydi şumi yine bir güvenlik aracı sokmanın derdindeydi

    ama gerek kalmadı.

    daha önce yaptığı gibi.

  11. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    @Bu yüzden 2013 için şimdiden sabırsızlanıyorum.

    Babuş naaptın sen gelecek sene son sırayı alır bu takım yeter ki olumlu ol biraz herşey ters 🙂

  12. Bu mercedes hamiltona podyuma oynayan bir araç versin, bütün nefretimi kazanacak bu takım.

  13. interlagosa gitmeden önce bir kurşun döktür schumi.

  14. Hala sıkı çalışacağız demiş bu yarış içinde öyle deniliyordu güncelleme vs. şu duruma bakın Caterham'larla aynı turları atıyorlar yazık Mercedese.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir