Hamilton, Hulkenberg Özür Dilemediği İçin Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Hulkenberg, çok iyi götürdüğü yarışta lider Hamilton’u ilk virajda geçmeye çalıştığı esnada aracının kayması nedeniyle Hamilton’a vurdu ve Mclaren sürücüsünün yarış dışı kalmasına neden oldu.

Hamilton “Bugün biraz şanssızdık. Ancak çarpan kişi özür bile dilemedi. Bunun anlamı çok fazla.”

“Deneyimsizlerle yarışırken böyle oluyor. Ben iyiyim ve takım kazandığı için mutluyum.” dedi.

Hamilton ayrıca Mclaren ile son yarışının ardından 2007’deki gibi karışık duygulara sahip olduğunu söyledi.

Hamilton “Biraz 2007’deki gibi hissediyorum. Şu anda duygular karışık. Liderdik ve yarışı tamamlayamadık.  Yarışı tamamlamak isterdim.”

“Ardından gelecek için heyecanlıyım. Gelecek sene yeni bir başlangıç olacak ve umarım biraz daha şanslı oluruz.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton, Hulkenberg Özür Dilemediği İçin Hayal Kırıklığı Yaşıyor” için 26 yanıt

  1. hulkenberg niye özür dileyecek zaten o kaza olmasaydı hulkenberg hamilton,u geçerdi .adam birincilikten olmuş . burada özür dileyecek tek adam var oda vetteli az daha yarış dışı bırakıyordu. bu adam senna nerede

  2. hulkenberg daha önce 2 saniye yavaş araçla yağmurda pol almış biri hemde 3 saniye farkla.pistlerin rainmaster ı hulkenberg dir.

  3. Beyler hemen celallenmeyin adam McLaren garajına girip özrünü diledi saat 22.22'de yapılmış McLaren tweet'inden bakabilirsiniz.

  4. Kazaydi tamam fakat o islak zeminde deli taylar gibi zamansiz bir hamle yapmaninda bir anlami yoktu tamda trafikte böyle bir zeminde zamanlamasi cok kötüydü tecrübesizligide burda ortaya cikiyor. Hulkenberg sansa devam etti ve en.azindan 5. oldu Hamilton ise en.kötü ihtimalle 2.likten oldu en azindan bir kusura bakma diyebilirdi Mal degilya bu

  5. Team Sauber  C31          Seb. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 Seb. Vettel(Duhan)

    Özür dileyecek bir durum yok ortada.
    Aracin kontrolnü kaygan zeminin etkisi ile kaybeden Hulk yandan istemeyerek carpti.
    Normal bir yariş kazasinin özürüde olmaz biraz mantıksiz bir konusma olmus.

  6. ukalaca bir cümle kurmuş orada.

  7. Freni geç yapmak marifet değil aracı kontrol edebilmek marifet.Hamilton'da olan araç kontrolü Hulk'da yok ama hızlı bir pilot kabul etmek gerekir 🙂

  8. emiko emiko avatarı

    Hulkenberg en az senin kadar deneyimli bir pilot.Sıradan bir yarış kazasıydı.Tur bindirilen araçların orada olması kazayı tetikledi.usta pilot icabında kazadan kaçmasını bilecek.Çok hızlı bir pilot ama kariyerine bakın kazalarla dolu sezonlar.O yüzden hamilton, bir raikkonen ve alonso kadar usta değil.

  9. hulkenberg 2 yıllık bir pilot olmasına rağmen hala frenleme noktasını kaçırıyorsa artık diyecek bir şey yok. çarptığı adam 2. yılında şampiyonluğu kazandı. eline geçen fırsatı kullanamayan adamdan şampiyon olmaz. hulk'un eline fırsat geçti, batırdı. ıslak zeminde geç fren yaptı, hamiltona yüklendi. cezayı da haketti.

    şimdi nefretçiler hamilton'a nefret kussun.

  10. hulkenberg viraja çok sert girdi, hızını kesemediği için arkadan kayma yaşadı.
    geçiş için zorlamıştı ama yarış kazası bu. yazık oldu…

  11. "Deneyimsizlerle yarışırken böyle oluyor''

    seninde deneyimsiz olan zamanlarını hatırlıyoruz hamılton.Raikkonene ve massaya az yapmadın ve simdi kalkıp bu demeci veriyorsun.

  12. tifoalo HRT avatarı

    Rosbergin lastiği küçücük kanat parçasından patladı hatırlatayım

  13. Lastiklerinden çıkan dumanlara bakarak Hamilton orada çok daha geç fren yaptığını söyleyebilirim. Zaten Hulkenberg fren yaparken kaymadı, dönerken kaydı.

  14. Pist üzerinde özür dilenecek son adamlardan birisin be Lewis. Sen bugüne kadar hangi kasaplığın için çarptığın pilotlardan özür diledin?

  15. Ne söylenebilirki 2 favori pilotum birbirine girdi şaka gibi.

  16. pistte küçücük bir kanat parçası için içeri SC sokan, aradaki 70 saniye farkı kapatmak için 10 tur içerde tutan fia,

    bırak yağmuru, kuru havada bile geçerken kayması çok kolay olan senna virajında, yağmurda aracını kontrol edemeyip kaydıran ve hamilton'a çarpan hulkenberg'e "niye kaydın" cezası veren fia..

    ne kadar tarafsızmışsınız…
    —-

    bu tamamen basit bir yarış kazasıydı.
    böyle temaslarda çokça tecrübesi bulunan hamilton bunu iyi bilir.
    ortada kasti bir hareket yok, özüre de gerek yok bence.

  17. Hakkaten lewis orada adam zorladı ama senin de nasıl zorladığını gördük .Hala bazı şeyleri öğrenemedin hala gereksiz yere zorluyorsun .Tamam senin özelliğin bu ama kardeşim bu hatalar yüzünden çok başın yandı.Hadi Hulk tecrübesiz de sen şampiyon bi adamsın. Hulka gerçekten çok gereksiz bir ceza verdiler adama çok yazık oldu.Mis gibi podyumu hatta galibiyeti gitti.

  18. tifoalo HRT avatarı

    hamiltonın frenleme noktası ile hülkenberginki tamamen farklıydı yağmurlu havada geç fren yapmaya çalışırsa aracın arkadan kaymama gibi şansı yok aceleci davrandı hulkenberg lakin çok iyi pilot

  19. ne özrü adam aklını kaybetmiştir. hayatında ilk defa kazanacağı birşeyi kaybetti. şimdi bu çocuktan kibarlık beklenecek zamanmı? neyse kaybedilen büyük bir şey değil hami adına…nasip de geç gitsin önüne bak…
    baktığın şeye bak…taktığın şeye bak…

  20. nerenle izliyorsun yarışı

  21. Nie özür dileyecek yahu? sen özür dilermiydin? adamın ne hatası varda özür dileyecek?Kontrolu kaybetti şansa geldi sana vurdu.Önüne mi kırdı? naptı ? Asıl Hulkenberg'e ceza veren hakemler özür dilesin

  22. hulk o spini attıktan sonra geriye düşer diyodum ama sürekli hızlandı ve HAM a atak bile yaptı.kazanabilirdi bu yarışı ama şanssızdı iki pilotta

  23. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    acımasızca.

  24. erdal altundag(kimi raikko) avatarı
    erdal altundag(kimi raikko)

    ben özur dılenecek bırsey gormedım acıkcası.belkı pardon denılebılır ama ozur dılenmesıne gerek olacak kadar hatası yoktu hulkenbergın.zira atak yapmıs ve duz yolda gıderken bıle atılabılecek bır spın atmıs hasbel kadar bır yarıs kazası.

    sen kanada 2008 da kırmızı ısıkta bırılerıne arkadan vurdugunda spa 2008 de yine bırılerıne etık dısı yol verme numarasından yada massa ıle oyle yada boyle 6 temastan sonra ozur dılemısmıydın.bılmedıgım ıcın soruyorum.

  25. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Son yarış.
    Şampiyonumuz bize 1.lik kürsüsünden veda edecekti.
    Ama bu elimizden alındı.

    Bu çok acımacısızca.

  26. Hulkenberg'in yapabileceği bir şey yoktu. Araç tam da arkadan kayma yapacak zamanı buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir