Ferrari'nin 2012 Finali için Yaptığı Güncellemelerin Animasyonu

yazar:

kategori:

Ferrarinin Sezon Sonu Güncellemelerinin Animasyonu – TRF1

 


Yorumlar

  1. maksat dostlar alışverişte görsün,bakın durmadan çalışıyoruz biz algısı yaratmak..
    Takıma övgüler düzmekle,takımın tarihiyle övünmekle bir yere varılamaz…ferrarii çok sıkı çalışmalı bu sezon sonunu iyi değerlendirmeli

  2. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Küçük küçük yenilikler..

    Arabaya da takıma da Radikal bir değişiklik lazım .

    Jean Todt geri gelsin

  3. Burnu komple deve (Redbul) gibi sallanmadıkça bu araç hızlanmaz arkadaş.

  4. Sesli güldüm resmen.

    Aero departmanı resmen Montezemolo yu kekliyor. Bir de animasyon yapmışlar oturmuşlar, çalışıyoruz ayağına yaptıkları hiçbişeyleri büyük bir iş gibi göstermek için. Bizdeki meşhur söz Ferrari' yede uyarlanabilir artık. Ferrari' nin malı deniz, yemeyen keriz. Oh yağlı böğrek, incik gıncık parçaları 1mm sağa 1mm sola taşı dur, bütün sene maaş al.

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Şöyle baktımda videoya, yahu 1-2 cm lik yerler değişmiş. Ne getirisi olurki bu kadar ufak detayların. 2009 dan beri aynı ön kanat anasını satayım. Değişik tek şey, önce rengi beyaza döndü, sonrada 1-2 delik açıldı. Yahu insan biraz bakar diğer takımlara, biraz kopyalar, varsın çalışmasın, böylede çalışmıyor nasıl olsa. En azından denenmiş olurdu.

    Örneğin mclaren gitti geçen sene önce ön kanata ters L şeklinde parçalar ekledi, bu sene gitti komple sidepod kısmında bir değişiklik yaptı, zaten ondan sonra baya hızlandı araç. Adamlar bişey yapıyor, çalışmıyorsa başka bişey yapıyor. Sene başında tırtladı mclaren derken, ilk sıralamlara bir baktık 1 saniye hızlanmış. Zırt diye egsoz düzenini değiştirdi adamlar. (Geçen sene de olabilir, hatırlamıyorum valla 🙂 ) Bizimkiler bişey yapıyor, çalışmasa bile hala üstüne milim milim bişey ekleyip çıkarıyorlar belki çalışır diye. Parada imkanda var ama, boşa savruluyor işte.

  6. Kanada'dan Abu Dhabi'ye kadar kullandıkları çift anti-roll bar arka kanadın çalışmadığını ancak 6 ayda anlamışlar.Bu hızla 2022'de şampiyon oluruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir