Jones'tan Raikkonen'e Övgü: "En Güçlü Dönüşlerden Birisiydi"

yazar:

kategori:

1980 şampiyonu Jones, Raikkonen’in geri dönüşünün Lauda’nın dönüşünün 3. yılında şampiyonluk kazanması kadar başarılı olduğunu söyledi.

Jones “O, ben dahil bir çok kişiyi şaşırttı. Formula 1’e döndü ve oldukça iyi iş çıkardı. Muhtemelen Lauda’nınkiyle birlikte en güçlü dönüşlerden birisiydi. Onun için iyiydi.” dedi.

Jones ayrıca emekli olan Michael Schumacher’e de övgülerde bulundu.

Jones “Michael’in düşündüğü aracı alamadığını düşünüyorum. İnsanlar geri dönmemesi gerektiğini söyleyebilirler ancak günün sonunda geri dönüp dönmeyeceğine bir kişi karar verir, o da Michael’dir. Bunu kimse için değil, kendiniz için yaparsınız.” dedi.


Yorumlar

“Jones'tan Raikkonen'e Övgü: "En Güçlü Dönüşlerden Birisiydi"” için 19 yanıt

  1. erdal altundag(kimi raikko) avatarı
    erdal altundag(kimi raikko)

    agzından bal damlıyor:)

  2. Raikkonen06  avatarı

    Bu yıl araçtan gerçekten umutluydum ama maddi yetersizliklerden dolayı güncelleme yarışında geride kaldık ama seneye Lotus'dan daha iyi şeyler bekliyorum özelliklede takımlar şampiyonasındaki 4.lükten sonra iyi para gelmiştir umarım bunuda iyi kullanırlar ve Kimi'yi şampiyonluk mücadelesi içinde görebiliriz.

  3. Raikkonen06  avatarı

    Hay senin yapacağı işi. Ver ben silerim kendi kaskımı :))

  4. 2012 sezonunda tum yarış turlarını tamamlayan tek pilot, en istikrarlı pilot, griddeki 4. hızlı otomobille bir yarış kazanan- iki kere kazanmaya çok yaklaşan ve (yanlışsam özür) 7 kez podyuma çıkan bir pilot. o kimi raikkonen 😉

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Bana göre'' Abu Dhabi yarışında açıldı. Ondan önce ki sürüşlerini fazla beğenmiyordum. Abu Dhabi'den itibaren güzel sürmeye başladı. Agresif ve kontrollü. Mclaren yıllarına dönmesini sabırla bekliyorum. Haydi Aslanım. Göster kendini. 2013'te yeni rüzgar tüneli ile birlikte belki de şampiyona potasına dahil olup, şampiyon oluruz inşallah.
    Herkül mod on: Kimi Pilot İyidir
    Kimi Pilot Vasattır
    Kimi de Raikkonen
    Herkül mod of. :))

  6. kimi nin mübalağa lı konuştuğunu yalan söylediğini hiç okumadım. wrc nin pilotajını geliştirdiğini söylemişti.bu açıdan bakarsak kimi demekki daha evvelki kimi den daha iyi…bir defa çok dikkat ediyor. eskisi gibi değil. bazen belki sıra kaybediyor ama en azından yarış dışı kalmıyor haddini biliyor. sonuçta lotus öndeki 3 takımdan geride idi. sanırım 4 veya 5 yarış öndekilerle aynı hızı yakaladı. fakat ya kimi nin tutuk olduğu dönemlerdi ya da bir şekilde birşeyler oldu netice tek yarışta alındı…Yüce not verici yardım ederse lotus öndekilerle biraz daha istikrarlı olursa kimi çok daha iddialı bir sene geçirebilir.
    yürü kimi seninle beraberiz…

  7. Burak Yüksel avatarı
    Burak Yüksel

    rekabetçi bir araç verirlerse bencede şampiyon kimi. babamızı kaybettik bari flying fin izleyelim 🙂

  8. herkes schumi gibi mütavazi olamaz anlayana

  9. burak evmez avatarı

    byefsane bravo sana her haberi karıştırmayı başarıyorsun bu haberle schumacher ilgisi ne senin gibi provokatör çok fazla

  10. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    bu adam 2013 de şampiyon olur buraya yazıyorum tarih saat belli ;))

  11. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    schuminin gecenki acıklamasını oku bence ( kaybetmeyi ögrendim ) anlayana.

  12. Mclarenfangirl  avatarı
    Mclarenfangirl

    Hatırlayan yoktur belki ama ben Türkiye GP icin hashtag fikrimi söylemiştim.Simdi
    Gercek oldu 🙂 #Formula1TürkiyeyeDönmeli #WeWantTurkishGPBack

  13. ya mercedes,te olsaydı ne yapardı

  14. ahaaa ahaaa

  15. Çok uğraştık ama oldu F1 ciler olarak Twitter da TT olduk Sesimizi tüm Türkiye duydu hayırlı uğurlu olsun 🙂
    #WeWantTurkishGPBack
    #Formula1TürkiyeyeDönmeli

  16. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    raikkonen en iyi aracta olmamasına ragmen nasıl bir pilot oldugunu tekrar gösterdi herkese red bullda olsaydı cok rahat sampiyon olurdu bence.

  17. Kesinlikle! Sezon başında bazı anlarda zayıf kalsa da bunda geri dönüş performansı kadar şikayetçi olduğu direksiyonun da etkisinin olduğunu düşünüyorum. Sonuçta direksiyon pilotun araçla bağlantısını sağladığı en önemli kısım. Aldığı galibiyetle birlikte hepimizin yüzünü güldürmesi de bu sezonun artısı oldu. Umarım Lotus bu sezon ki aracı ve elde edilen verileri iyi analiz eder ve Kimi'ye onun stiline uygun araç verir. Seneye pole pozisyonu kazanan bir aracımız olursa yarışları çok daha rahat geçirebiliriz eminim ki…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir