Montezemolo'dan "Yaşlı" Ecclestone'a Eleştiri

yazar:

kategori:

Ecclestone’un söylediklerine karşılık Montezemolo: “Ecclestone? Sizden büyüklere saygı göstermeniz gerek; özellikle de ağızlarından çıkanları kontrol edemedikleri bir döneme girdiklerinde. Bunun yanında ileri yaşlar, belli görev ve sorumluluklar için uygun değildir.”

La Gazetta dello Sport’a konuşan başkan, Vettel’i tebrik edip şampiyonluğu hak ettiğini belirtti.

Montezemolo: “FIA, onların (Red Bull’un) bir ihlalde bulunmadığını ifade etti ve mesele kapandı. Vettel’e ve Red Bull’a tebrikler. Çünkü böylesi zor bir sezonun ardından kim kazanır, hak etmiştir. Çünkü Ferrari’de olan bu. Ve gelecek sene şampiyon olursak, biz de herkesin bizi tebrik etmesini isteriz.”

“Yine de bu sezonun kahramanlarından birisiydik. Sonuna kadar şampiyonluk mücadelesi verdik ve gelecek sene bizim için çok önemli olacak. En önemli şey, zirvede yer almak. İki pilotumuza, kazanan bir araç verebilmek için sıkı bir şekilde çalışacağız”


Yorumlar

“Montezemolo'dan "Yaşlı" Ecclestone'a Eleştiri” için 9 yanıt

  1. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus
    Ecclestone, Ferrari'nin FiA'dan açıklama istemesininm sebebi olarak "muhtemelen sürücüden kaynaklanan bir baskı" olarak gösteriyor.

    @efBir_blog

    Başka söze gerek yok. Bernie 'Morgöz' Ecclestone Fernando 'Patron' Alonso'ya karşı tavır aldıysa o da gidici demektir.

  2. Harun  Arıcak avatarı
    Harun Arıcak

    seni sallamadıklarından olmasın

  3. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Ben bunu yazamasaydım burası Vettel panayırına dönerdı ancak böyle lafları duyunca susuyorlar gercekten objektıf oldugunu dusundugum arkadaslarda dogal olarak bana laf söyluyorlar haksızda degıller, mesela senın bunu bana soylemen gayet dogru hanı cok saglam cidden bu ısten anlayan Vettel perver arkadaslar harıcınde antın kuntın fun larınız yok ta ben havadan atıyor olsaydım haklıydın ama durumu biliyorsunuz….

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Ecclestone'un söylediklerine karşılık Montezemolo: "Ecclestone? Sizden büyüklere saygı göstermeniz gerek; özellikle de ağızlarından çıkanları kontrol edemedikleri bir döneme girdiklerinde. Bunun yanında ileri yaşlar, belli görev ve sorumluluklar için uygun değildir."

    Birbirlerine karşı taş atmalar başlamış. F1 camiasında Ecclestone ile baş edebilecek bir kaç adamdan(Montezemelo). Yürü be Monte kim tutar seni. :))

  5. Bunu yazarken bile Vettelcilere laf atmaktan geri kalmamışsın. Pes yani.

  6. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    ayrıca o haberde hiçbir arkadasa karaktersız demedım karaktersız dedıgım kişi f1 patronu Bay E idi baska bır haberden kopyaladıgım yorumu oraya yazmıstım dıkkatlı okumamıssın arkadasım…
    Hakaret olarak algılandıysa kusuruma bakılmasın, fakat sen ne demek ıstedıgımı bence cok ıyı anladın bır kac vettelci sacmasapan kısılıkler var onlara lafım…sende cok cok ıyı bılıyorsun..

  7. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    başı sen cek, ben izliyor olacagım.

  8. scuderia Raikkonen arkadaşım hiç bi vettel fanı bu habere yorum bile atmamışken senin durduk yere vettelcilere utanmaz arlanmaz demen ne derece doğru acaba geçen de bi arkadaşa karaktersiz demiştin lütfen kişilere hakaret etme önce bi

    @el nano nikli arkadaşın yorumlarını okumanı tavsiye ederim

  9. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Ahahah aynen yaslı bunak 🙂
    Ama bak olmadı sımdı Monte cigim Simdi Vettel ciler buraya utanmaz arlanmaz esgalleri ile 🙂 sen cokmu gencsın pıs moruk dıyecekler sana 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir