Mercedes: "Hamilton'a Kazandırmayı Hedefliyoruz"

yazar:

kategori:

MClaren ile 6 sene geçirdikten sonra Mercedes’e geçen Lewis Hamilton’un nasıl bir araca sahip olacağı henüz bilinmiyor. 2007’den beri Formula 1’de bulunan Hamilton, şu ana kadar her sene kazanmayı başardı. Mercedes ise şimdiye dek sadece tek bir zafer kazandı.

Brawn “Umarım Hamilton’un beklentileri aşırı kötümserdir. Açıkçası ona ve Nico’ya galibiyetler ve pole pozisyonları kazanabilecekleri araçlar vermek için sıkı çalışıyoruz. Tutkumuz ve hedefimiz bu.”

“Açıkçası bulunduğumuz yere göre gelişmemiz kritik olacak. Gelecek sene tüm hedeflerimize ulaşamasak bile her şeyi deneyeceğiz. Diğerlerinin neler yapacağını asla bilemezsiniz.”

“Gelecek sene için bir şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum.”

“Lewis sadece farklı görüşleri önemsemiyor. Kalbinden pole pozisyonları ve yarış zaferleri kazanmak istiyor ancak içerisinde bulunduğumuz yolculuğun da farkında.” 

“Lewis ile çalışma konusunda çok heyecanlıyız. Hepimiz için çok ilginç olacak. Michael’den farklı olacağına eminim.”

“Takım o kalitede bir sürücüye hâlâ sahip olacak olmamızdan dolayı çok heyecanlı. Aracımız daha da hızlandıkça açıkçası sürücülerimiz bzi daha da eleştirecekler.” dedi.

Brawn ayrıca, Hamilton için gelecek sene öncesinde Mclaren’den izin alamamaları halinde bunun dünyanın sonu olmayacağını söyledi.


Yorumlar

  1. şansa bala(önündekilerin yarış dışı kalması) 1-2 yarış kazanırsa öpsün başına koysun onun dışında podyum bile beklemiyorum.

  2. hadi bakalım.

  3. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    ilk yarisi Hamilton kazanacak buraya yaziyorum ama soradan napar Mercedes bilinmez ))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir