Fry: Eğer İsterse Kapımız Danica'ya Açık

yazar:

kategori:

Nick Fry, Amerika Indy Car serisinde yarışan Danica Patrick’in Honda takımıyla Formula1’de test yapacağı söylentilerine açıklık getirdi.

Bu ayın başlarında, 26 yaşındaki bayan pilotun RA108 ile kış aylarında Barselona ya da Jerez’de test yapacağı haberleri çıkmıştı. Ancak GPWeek dergisi, Fry’ın olayın basın tarafından abartıldığını söylediğini yazdı.

"Aslında bizim tam olarak söyledğimiz, eğer Danica sezon sonunda aracımızı kullanmak isterse bu fikre açık olduğumuzdu. Ancak şu konuya açıklık getirelim, şimdiye kadar Danica’dan böyle bir istek gelmedi. Eğer yapmak isterse, onun aracımız kullanmasından memnun oluruz. İlgilenirse kapımız ona daima açık."

Fry, Patrick’in Honda ile birden fazla test gerçekleştirmesinin de en iyi seçenek olacağını söylüyor.

"İki taraf için de ilk adım birbirini tanımak olacak. O bunun (test yapmanın) nasıl bir şey olduğunu görecek ve takımın nasıl işlediğini görecek ve ardından da biz onu tanıyacağız."

"Bir günlük bir test bunu yapmak için yeterli olmayabilir. Motorsporlarında bu kadar deneyimi olan birine iki kez test yaptırmak daha iyi olur çünkü ilk gün aracı ve sistemleri anlamakla geçer. Bu yüzden ilk gün inceleme, ikinci gün de işimizi yapma açısından elverişli olur."


Yorumlar

  1. böyle güzel bi kıza hangi kapı kapalı olurkii danica harbiden cok güzell yavvv:D

  2. danica f1 için yeterli bir pilot değil bence gelirse sadece reklam amaclı olur..

  3. F1'de bu kadını ufalıcaklarından suphenız olmasın Button Bi Zamanların En iyilerindendi Bu Kadın Kim??

  4. Rakkathebest  avatarı

    sarah fıscher gelsın ya danıca dan daha ıyı

  5. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Aynı manaları farklı noktalara vurgu yaparak belirtiyoruz :)) olsun önemli olan anlaşmak eyvallah

  6. Şener SALİH senin söylediğinin aksini söylemedim zaten. F1 bir spor olduğu kadar bir pazar aynı zamanda.

  7. danica patrick in jay z ile cekilmiş bi klibi war. MONACO da yarışıyorlar:D cok guzel bir klip jaz z de ferrari war danica da ne wardı bilmiyorum. F1 e gelsin isterim acıkcası ne yapacak gormek istiyorum:D hem honda 2009 da değişik pilotlar gorebilirz demiş….

  8. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    ErhanF1 arkadaşım yetenekli pilotlardan bahsetmişsin eyvallah fakat yazındada belirtiğin gibi dikkat çekmek ve sponsor bulmak yani ticaret f1 ne kadar seyirlik bir sporsa daha da fazla ticaret onun için yetenekli bir pilotun f1 e getirisinden danica nın getirisi daha fazladır

  9. Daha önce söylediğim şeyi tekrar edeceğim. Danica dan çok daha yetenekli pilotlar varken Danica yı seçmek sadece sponsor bulmak ve dikkat çekmekle alakalı birşey.

  10. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Button gider danica gelir danicayla beraber f1 e bambaşka renkler gelir şu gülümsemeye bakarmısınız fakat gözlerdeki sinsilik cabası ;ayrıca button kaç yıldır f1 de en az bir 6/7 yıl oldu ne yaptı olaylı bir macaristan yarışını kazanmak dışında danicanın gelmesi ise ondan daha büyük etki yapacaktır

  11. Button F1 de bayan pilot fikri icin “muayyen gununde bir bayanla ayni pistte olmak istemem“ demisti, Onumuzdek sezon takim arkadasi olurlarmis :))

  12. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Güzel haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir