Mclaren: "2013'te Zirvedeki Üçlü Değişmeyecek"

yazar:

kategori:

Red Bull bu sene her iki şampiyonada başarıya ulaşmasına rağmen bu sene performans açısından en zorlu sezonu oldu.

Michael “Orta sıradaki takımlar biraz farkı kapatacaklardır ancak gridde çok büyük değişiklikler olmasını beklemiyoruz.”

“Önde Mclaren, Ferrari ve Red Bull’un olduğu normal koşullar olacak. Geride kalanları tahmin edemiyorum.”

“Formula 1’in harika olan şeylerinden birisi, bir takımın bir anda çok iyi bir araç yapıp olaylara dahil olabilmesi. Lotus çok iyi görünüyor, Force India’nın gelecek sene daha güçlü olmasını beklemelisiniz ve tabi ki Mercedes’ler var.” dedi.

Michael, gelecek sene güçlü bir araç üreteceğinden emin olduğunu söyledi.

Michael “Takımları sıralamamın bir manası yok çünkü onların neler yaptıklarını bilmiyorum. Sadece kendi yaptıklarımızdan bahsedebilirim. Neler yaptığımızı biliyorum ve rekabetçi bir araç üretebileceğimizden eminim.” dedi.

Red Bull’dan Christian Horner ise Ferrari’den Fernando Alonso’nun asıl rakipleri olmasını beklediğini ancak Jenson Button ile Lewis Hamilton’un da tehlikeli olacağını söyledi.

Horner “Alonso şu anda zirvesinde bulunuyor. Gelecek sene acımasız bir rakip olacak. Takımın tek sürücü etrafında toplandığını görebiliyoruz.”

“Fernando, Lewis ve Jenson gelecek sene çok güçlü tehditler olacaklar.” dedi.

 


Yorumlar

  1. heee ferrari çöp arabaymış . alonso zirveye taşımış ferrariyi . madem o kadar yeteneği vardı şampiyonda yapsaydı . ne oldu büyük yetek alonso,ya yoksa nefesimi yetmedi .

  2. McCheco (Görkem Yılmaz) avatarı
    McCheco (Görkem Yılmaz)

    o değilde mercedes sıfırdan araç yapacak yine bu sefer tutturularsa sayı 4 e çıkabilir yani. ha o zamanda mercedes fena sövmez miyim? söverim tabiki de schumacher varken yapacaktınız adam gibi araç diye.

  3. Ya bırakın Ferrari zirvedeymiş biz orta sıra takımıyız Alonso çöp arabayı zirveye taşıyor iş Alonsoda -Alonso fanı

  4. PErformansı ciddi manada değiştirecek bir değişiklik yok aten yeni sezonda.Geçen yıl ebd muhabbeti nin Rbr ye ciddi etki edeceği aşikardı zaten.Seneye güç dengesi Son 5-6 yarıştaki gibi olur.Ferrari özellikle sıralama temposunda geride.Onu da çözerlerse seneye güzel bir sene olur gibime geliyor
    Mclaren hızlı olacak ama pilotları ne yapcak en büyük soru bu.Ferrari de alonso rbr de vettel konusunda sıkıntı yok ama mclaren de button ve perez pek güvenilir ikili değil.Belki Button Lewis in olmamasıyla daha çok özgüven içinde olabilir ve istikrarı sağlayabilir.Perezde sürprize açık.Bakalım en büyük merak Mclaren ve pilotları olacak bence.

  5. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    toplanıp lotusa yardımı gidelimde rai ye adam gibi araç verelim pistin tozunu atsın

  6. 2013: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2013: A McLaren Odyssey (spa2000)

    1- Pilotun Hızı > Aracın Hızı.
    2- Pilotun Hızı < Aracın Hızı.

    İlk maddeye örnek Lewis. Bize çok zorluklar yaşattı. 🙂
    Şimdi ise 2. maddedeki pozisyondayız. Bu belkide farklı etki/tepki sonucu doğuracaktır.

  7. Elini taşın altına sokuyor olacaktı. Uyku gelince hatalar oluyor tabii mazur görün. 😀

  8. Ekleme: Vural Ak son karar Başbakan'ın demiş ödül töreninde. Sonradan bir görüşme yapılacak muhtemelen. Kendisi ben bu işten para kazanmayacağım. Ülke tanıtımı için önemli demiş. Helal olsun sayın Ak'a. Kendisinden çok daha zengin insanlar bu işin yakınından geçmezken kendisi taşını elin altına sokuyor. Umarım sonuçlarını alır.

  9. –Konu Dışı–

    Arkadaşlar maalesef haberler kötü. Başbakan törene katılmamış. Yani görüşme olmamış. Şu durumda Formula 1'i unutabiliriz. 🙁

  10. aynen muthis ..

  11. Raikkonen06  avatarı

    Biz size cevabımızı pist üstünde vereceğiz hemde KİMİ RAİKKONEN ile 🙂

  12. Ferrari%100 avatarı

    Belki seneye mücadelenin içinde Massada olurda biraz daha rekabet artar

  13. Gelecek yıl aracın güçlü olacagından şüphem yokta lütfen bizimde artık sorunsuz geçen hafta sonlarımız olsun.bu yarışta başımıza neler gelecek diye düşünmeyelim.

  14. Hepiniz Lotus ve Raikkonen in gücünü göreceksiniz o orta sıradaki takım dediğin lotusun pilotu şampiyonada sizi geçti be ne konuşuyosun sen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir