Audi, Hâlâ F1'i Düşünmüyor

yazar:

kategori:

24 Saat Le Mans yarışlarını 8 kez kazanan, ayrıca American Le Mans serisinin efsanesi ve DTM şampiyonu olan Audi, hala Formula 1’e girmeyi düşünmüyor.

Audi’yi de kapsayan Volkswagen’in sahibi Rupert Stadler, "Formula 1 hala bizim için seçenek değil." diyerek Alman markanın Formula 1 ile ilgilenmediğini söyledi.

24 Saat Le Mans yarışına 200 milyon dolar ödediği söylenilen Dünya’nın en büyük markası olan Audi, yıllardır Le Mans ve Touring Car serilerinde çok büyük başarı tutturuyor.Formula 1 için hiç yeşil ışık yakmayan Audi’nin F1’e geçeceği yönündeki dedikodular yıllardır sürüyor.


Yorumlar

  1. Bence Audi'nin F1e ihtiyacı yok. Ayrıca Auto Union ve NSU bunları araştırın derim ben Audiyi küçümsüyorsanız.

  2. rakkathebest nekadar gereksiz bir yorum yapmışsın aguri bile audi'den daha fazla zevk verir hahahahaha :)))) çok komiksin recep ivedik'in rakibisin galiba :))

  3. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    F1 , diğer motor sporlarına göre çok daha ince bir çalışma gerektiriyor.Bir saniyenin çok uzun bir süre olduğunun bilincinde olmak gerekiyor.
    24 saatlik yarışlar,dayanıklılık ön planda,ağır motorlar,F1'e göre daha kaba olan takım çalışması,….. dolayısı ile F1 'e geçiş gerçekten bu işe sıfırdan girmekten çok da farklı olmayacaktır onlar için.Bu nedenle uzak durmaları bana çok da garip gelmiyor.

  4. gErçek nedeni acaba kendi içlerindeki rekabetmidir? Kaç büyük araba üretici var bünyelerinde biri bile girmek istemiyor.

  5. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    AUDİ gibi bir markanın F1 de olması hoş olurdu ama burası devlerin çarpıştığı bir arena audi kendini bu rekabette şanslı görmüyor olmalı.

  6. Rakkathebest  avatarı

    f1 in audi ye ıhtıyacı yokkı audı yerıne super agurı daha fazla zevk verır onlar dtm de turlasınlar yada 24 saat

  7. Le Mans nereeee F1 nereee! Bir spor organizasyonuna katılacaksanız en iyisi olucak Yani F1 ya da hiç katılma zaten kaç büyük firma varki Le Mans ta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir