F1THS: Raikkonen, Vantrolog Okulu Açıyor

yazar:

kategori:

Vantroloji anabilim dalı üzerine birçok fahri doktora unvanı alan Fin pilot, bu doğal özelliğini yeni nesle aktarabilme adına bu projeyi hazırladığını açıkladı.

Daha küçük yaşlarında ailesi, Raikkonen’in geç konuşmasından endişe edip doktora gittiğinde gerçekle karşılaşmış.

Daily Vatro’ya konuşan Raikkonen: “2-2,5 yaşına kadar ağzımdan tek kelime çıkmayınca ailem beni doktora götürmüş. Muayene eden doktor, benim konuştuğumu ama fark edilmediğini anlayınca bizimkiler derin nefes almış. Aslında ben konuşuyormuşum ama sesin benden değil de başka yerlerden geldiğini sanıyorlarmış.”

“Bu doğal yeteneğimi yeni nesle aktarmak istedim. Zaten eğitimler veriyordum; bir anlamda ‘Küçük Kimi’ler’ yetiştirdim ama artık bunu bir çatı altına toplama zamanı gelmişti. Bu şampanya ile de temeli atıyoruz. Hayırlı olsun”

F1THS muhabirleri, araştırmacı gazeteciliğin gereği olarak Raikkonen’in yetiştirdiği küçük Kimi’lerin izini sürdü ve sonunda buldu.

 

 


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Ahh be bunu gerçekten söylüyorum Kimi'nin vedasına Schumiden daha fazla üzüleceğim belkide ağlayacağım çünkü bana F1'i sevdiren nadir 2 pilottan biri inşallah sonuna kadar sürer şu F1 aracınıda bende seve seve zevkle izlerim zaten Kimi'den sonra bir süre ara veririrm bu düşünceler hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor tabiki yaşlandı nerde o eski Kimi her tarafı bertaraf eden adamım kayboldu gitti o günleride özlüyorum fazlasıyla ama F1 ile ilgili olan bütün anılarım her zman Kimi Raikkonen üzerinden olacaktır.Konuya gelince fzla söze gerek yok adamımın her yeteneği var koçum benim.

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Adamım sadece kokpitte değil, her alanda doğal yetenekli. Aynı zamanda yatırımcı. :))
    Yeni Kimi'ler yetiştiriyor. 🙂

  3. kimi gerçekten sıradışı bir yetenek…bu insanların en önemli eksiklikleri aşırı özgüven ve bu özgüvenin getirdiği rahatlık ve umursamazlık…kimi geçen sene belkide en dikkatli sürüşlerin gerçekleştirdiği sene oldu…ve bunun neticesi tüm yarışları bitirdi. belki birçok kazayada karışabilirdi…Allah yardım etti kılpayı kurtuldu…alonso ile yaşadığı temasta yarışdışı kalabilirdi. son brezilya yarışında vettele çarpmamak için yaptığı hareket dışarı çıkması sıradışı bir olaydı pek gündeme gelmedi…

    konuşma tarzı belkide f1 e başladığında daha derli topluydu…bu adamların arka kısımlarında yaşamlarını düzenleyen imajmaker ları var danışmanları var. toplum onu böyle sevdiği içinde böyle umarsız tavırlar sergiliyor olabilir. yoksa kimi özünde gerçekten çok temiz ailesine bağlı bir insan…bir defa evli sevgili hikayesi evlendikten sonra yaşanmamış. kolay değil…kazandığı ilk parayı götürmüş anasına babasına teslim etmiş…sauber deki ilk sene heidfeld in podyuma çıktığı bir yarış var…aşağıda takımla beraber takım arkadaşını alkışlıyor ve seviniyor…bugünkü kimiye bakıp inanmak mümkün değil…bende video yu seyrettiğimde çok şaşırdım…
    öyle işte…

  4. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    sadece f1 degil dünyaya böyle bi adam gelmez bence bidaha 🙂

  5. Bana da sesli düşünüyor gibi geliyor konuşurken, anlamak için sesi açmak gerekiyor. Adam tembel 🙂

  6. Adamın konuşma stili, bana vantrologları çağrıştırmıştı 🙂 Konu zaten mini Kimi ler değil; Lotus'un twitter'ından araklama resim o 🙂

  7. Bu arada, resimdeki kemalpaşa tatlısı mı? 😀

    :))

    Bu seferki pek komik olmamış hakkaten.

  8. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Raikkonen'de volüm sorunu var biraz.

    Bu sefer 😀 yapamadım ama en azından zorlamayla bi 🙂 çıktı.

    Bu arada, resimdeki kemalpaşa tatlısı mı? 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir