Şimdiye Kadar Kaçırılan Fırsatlar Mallya'yı Üzüyor

yazar:

kategori:
Force India takımının sahibi Vijay Mallya takımını ilk yarışlardan bu yana yaptıkları hataları Fransa Grand Prix’sinde tekrarlamaması konusunda uyardı.
Bazı yarışlarda umut verici bir performans sergilmiş olsa da takım henüz puan kazanabilmiş değil. En büyük kaybı ise Monaco yarışında Kimi Raikkonen’in Adrian Sutil’e çarptığı zaman yaşamışlardı. Sutil olası bir dördüncülükten mahrum kalmıştı.
Mallya "Şimdi benim odaklandığım takımı denetlemek ve daha önceki yarışlarda yapılan hataların tekrarlanmamasını sağlamak. Hata yapmak doğaldır. Neler olup bittiğini anlamanızı sağlar. Ama bizim ihtiyacımız olan bunun da üstesinden gelebilmek, ilerlemek ve Fransa haftasonunda iyi iş çıkarmak."
"Bu takımın harika bir geleceği olacağını düşünüyorum. Kural değişiklikleriyle 2009’da büyük sıçrama olacak. Bunu yapmak ve geleceği garantilemek için şimdi en iyi işimizi yapmaya konsantre olmalıyız."
"Her yarış benim ve takımım için yeni bir deneyim."
Mike Gascoyne da bu görüşlere katılıyor.
"Fransa Grand Prix’si için asıl amaç iki aracı da finişe getirmek. Kanada ve Monako çok iyi sonuçlanmadı. Kolayca yer kaybettik, güvenlik araçları işimizi bozdu…"
"Yarış içindeki hızımız şimdi açıkça daha rekabetçi. Ancak şu anda gerilerden başlamak hayatımız zorlaştırıyor. Bunu mümkün olduğunda kısa bir sürede düzeltmemiz gerekiyor."

Yorumlar

  1. Vijay Mallya yı görünce taksim nevzade de bira içen turistlere benzetiyorum :)).
    ama şunu söyleyebilirim hindistanın yetiştirdiği en akıllı iş adamlarından birisi. takıma gerçekten vizyon kattı almakla. tebrikler neden bir 99 daki jordan takımı olmasın..

  2. Mike Gayscone iyi bir yönetici Toyotanın en iyi senesi 2003te takımın başında o vardı zaten. Panis de pilotlardan biriydi tecrübesi ile yardımcı oluyordu takıma. Zaten Toyota anca 5 yılda tekrar 2003 başarısını yakaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir